My Weblog: umraniye elektrikci uskuadar elektrikci usta elektrikci sisli elektrikci

ОСТАНЕТЕ У ДОМА!

Самотни, трудноподвижни възрастни хора от Бургас, които се нуждаят от доставка на храна и лекарства, могат да потърсят помощ на телефони: 0884 46 91 30, 0885 98 56 93 и 0882 129 664
Денят

Имен ден празнуват: Зарко, Захари, Захарина, Хари

На 24 март Православната църква почита паметта на Св. преподобни Захария и Св. Артемон Селевкийски.

Преподобни Захария бил син на египтянина Карион, който оставил жена и деца и отишъл в манастир, където приел монашество.

Макар и по-млад от много старци в манастира, Захария се удостоил с големи благодатни дарове. Захария е бил голямо светило между монасите в пустинята и млад се преселил при Господа.

Прекарал живота си благочестиво и богоугодно и починал в дълбока старост.

Св. Артемон бил роден и възпитан в Селевкия. Бил назначен за епископ на града. Артемон бил лекар на човешките души и тела и се преселил във вечността в дълбока старост.

liguriaoggi.it

В Северна и Западна България ще продължи да вали сняг и дебелината на снежната покривка ще се увеличава. В по-голямата част от Горнотракийската низина и по Черноморието ще продължи да вали дъжд.

Значителни ще бъдат валежите на места в Западна България, Предбалкана и Рило-Родопската област. С умерен, в Източна България и Дунавската равнина и силен вятър от североизток ще продължи да нахлува студен въздух. По планинските проходи ще има снежни виелици и ще се образуват навявания. Преобладаващите минимални температури ще бъдат между минус 3° и 2°, а максималните – между 0° и 5°, в крайните южни райони до 7-8°.

Атмосферното налягане ще се задържи по-високо от средното за месеца.

Над Черноморието ще облачно с валежи от дъжд. Ще духа силен североизточен вятър. Максимални температури на въздуха: 4°-8°. Температурата на морската вода е 10°. Вълнението на морето ще бъде 4-5 бала.

Над планините ще е облачно, мъгливо. Снеговалежите ще продължат, като на места в масивите от Западна България и Рило-Родопската област ще бъдат значителни. По планинските проходи ще има виелици. Ще духа силен вятър от изток-югоизток. Максимална температура на височина 1200 метра около минус 2°, на 2000 метра – около минус 8°.

В сряда валежите постепенно ще отслабват и временно ще спрат, но ще се задържи предимно облачно. Вятърът ще остане от изток-североизток, все още умерен, в Дунавската равнина и в Източна България – временно силен; в югозападната част от страната ще отслабне. Ще започне бавно да се затопля, но температурите ще са по-ниски от обичайните за края на март.

В четвъртък и петък вятърът ще отслабне, ще бъде от изток-югоизток и затоплянето ще продължи. Ще преобладава облачно време. Главно в югозападната половина от страната ще бъде с валежи: през първия ден – предимно от сняг, в петък – предимно от дъжд.

Подробна информация за времето днес и прогнозата за десет дни напред вижте на Sinoptik.bg

pinterest.co.uk

Овен

Склонни сте към прибързани съждения и несговорчивост, а това може да стане причина за сериозни проблеми в личния Ви живот. Да се разбират с Вас ще могат само изключително търпеливите и отстъпчиви хора, но и от тях ще бъдете недоволни. Опитайте се да въведете ред във финансовите си работи. Може да се занимавате с дългосрочно планиране на личния и семеен бюджет. Денят е подходящ за разходки , за занимания със спорт на чист въздух, и въобще за активен отдих. Може да не се страхувате от скука – сами знаете, че с удоволствие приемате развлечения за себе си и за приятели.

Телец

Имате странното чувство, че във всеки момент може да се случи нещо извънредно важно? Някой от обкръжаващите скоро ще Ви помоли да вземете участие в някаква работа, близка и скъпа на Вашето сърце. Това съвсем не значи, че няма да изпитате удоволствие и че ще Ви се наложи да се занимавате със скучна организационна работа или с документи. Винаги сте умеели да измисляте свежи и оригинални идеи. Точно за това на хората е необходимо Вашето участие. Така че се захващайте за работа!

Близнаци

Не лош ден за онези, които са в състояние да се придържат към график. Именно в спазването на по-рано създадени планове се крие ключа на успеха в професионалната сфера. Колкото по-малко експериментирате и импровизирате – толкова по-добре. Възможни са трудности в общуването, даже с хора, които отдавна и добре познавате. Точно за това става безсмислено обсъждането на някакви сериозни въпроси: тоя ще доведе само до разногласия и обиди. Вечерта са възможни неочаквани визити, които ще Ви развълнуват.

Рак

Днес предстои да се справите със сложна задача, която ще бъде поставена от Вашия любим човек. Постарайте се да се справите с всичко, като употребите максимално старание и усилия. В противен случай и при най-малкия неуспех ще бъдете обвинени, че не сте искали това да стане, и индиректно ще се правят изводи за отношението Ви към въпросния човек.

Лъв

Дори и да се наложи, ще Ви бъде тъжно да признаете своята неправота. Колкото и да не Ви се иска, ще се наложи да го направите, за да избегнете конфликт със своя любим човек. Още повече, че Вие действително не сте били прави по този или онзи въпрос и само гордостта Ви не Ви позволява да си го признаете направо…

Дева

Въпросът не е в това, че сте затворени, а просто предпочитате да запазите своите мисли за себе си. Нали така? Толкова сте преуспели в изкуството да скривате своите мисли от другите, че понякога ги скривате даже от самите себе си! Вслушайте се в онази тъпа болка в корема си. Какво означава тя? Какво я облекчава или засилва? Не се страхувайте да споделите това с доверено лице. Ако в момента тази роля е вакантна, то е трудно да си представите по-подходящ момент, за да установите с някого подобни отношения. Ако искате да имате успех в професията, проявете повече такт към своите делови партньорите .

Везни

Неутрален ден от всяка гледна точка, освен романтичната, където влиянието на позитивните тенденции ще бъде осезаемо. Днес ще можете да решите много лични проблеми, ако се отнесете към тях сериозно, а не оставяте нещата на самотек. В общуването с любимия човек избягвайте недомлъвките. Колкото сте по-искрени , толкова ще бъде по-добре. Възможно е преодоляване на разногласията с по-възрастни роднини и стари приятели, не одобряващи някои Ваши постъпки в близкото минало. Ако продължавате да държите на обичайния си начин на действие, това няма да Ви помогне по никакъв начин да постигнете успех. Абстрахирайте се от всичко, и си спестете неразбориите и усложненията.

Скорпион

Прекрасно ще се справяте с работата си през първата половина на деня, но през втората деловата Ви активност рязко ще спадне. Планирайте деня си в съответствие с това, без да отлагате важните задачи. Вечерта няма да се чувствате зле, ако останете да си почивате у дома, сред привичната комфортна обстановка. Не бъдете прекалено подозрителни към близките си хора: днес сте склонни, ако не от всяка дреболия да правите трагедия, то поне драма. В обещанията си също бъдете предпазливи – склонни сте да внушавате напразни надежди на хора, които са Ви съвършено безразлични.

Стрелец

Свийте кръга на общуване до тесен семеен и никого не пускайте в него. Днес няма да се чувствате много добре в многолюден кръг на общуване, а да понесете и самата мисъл за това, че не сте лидер, за Вас е невъзможно. По-добре прекарайте деня като затворник – в изолация. Едновременно с това ще успеете и на семейството си да отделите малко време , а не е излишно.

Козирог

На Вашия любим днес ще се струва, че не е достоен да бъде редом с Вас. Вашата цел трябва да е, да го убедите в обратното, ако, разбира се, искате да продължавате отношенията си с него. От степента на Вашата убедителност ще зависи блясъка на неговите очи.

Водолей

Днес с учудване ще откриете, че Вашия любим човек всъщност е доста по- интересен от това, което Вие сте смятали. С него може да се поговори на най-неочаквани теми и да получите отговори на такива въпроси, на които въобще не сте и очаквали .

Риби

Много са вероятни успехи в професионалната дейност, като при това са свързани не само с постигането на някакви реални резултати, колкото с формирането на репутация на „човек, който е способен и знае много неща”. Не е трудно да се досети човек, че точно такива хора имат възможност да се издигнат в кариерата. Постарайте се да направите нужното впечатление на точните хора, и скоро пред Вас ще се открият примамливи перспективи. От гледна точка на личните отношения денят ще се окаже доста сложен. Не бъдете прекалено настойчиви в споровете: понякога даже и готовността Ви да направите отстъпка, е достатъчна , за да се запази мира.

Източник: lamqta.com

Снимка: Канал 3

Негово Светейшество Българският патриарх и Софийски митрополит Неофит отправи Патриаршеско послание и призив за обща молитва.

В същия момент камбанен звън огласи всички църкви в страната в знак за съпричастност между хората и с призив за обща молитва за засегнатите от коронавируса.

„Във време на изпитания народът ни е застрашен от разширяващата се пандемия, когато болестта е близо до нас и виждаме страданието на човеците, всички сме призвани да бъдем отговорни към ближния, народа и родината, казва Негово Светейшество Патриарх Неофит.

„Време е за подготовка и очакване на празника на празниците – Възкресението Христово. С отеческа загриженост се обръщаме към вас, скъпи братя и сести, да съобризм ежедневието си с всички изисквания на извънредното положение. Призоваваме да се спазват препоръките на Светия синод и Епархийските митрополити.

Неизменно да носим надеждата за благополучния край на това тежко за народа ни изпатиние. Вярата ни и Христовата любов, които горят в нас са щит, който ще ни предпази от предизвикателствата на деня. Да не униваме, и въпреки трудностите и непрестанно да се молим.

Останали в домовете си пред домашната икона, притихнали с покайни сърца, да отправим взор към Спасителя Христа с молитва за изцеление на болните и подкрепа на нашите медици, правителството и войнството, и всички които не пестят сили и средства в това осилно време като се помолим“.

Източник: news.bnt.bg

Община Бургас постави 17 мобилни мивки при някои от големите търговски обекти и автобусни спирки в града, където се струпват повече хора.

По този начин се осигуряват по-добри възможности за поддържането на лична хигиена, което е едно от условията за предпазване от зараза с коронавирус. Мивките са заредени с вода и хартиени кърпи за ръце.

От утре започва поставянето на химически тоалетни и мобилни мивки на КПП-тата при входно-изходните точки на града. Първото подобно оборудване вече е поставено на пропусквателния пункт при кръговия пътен възел за Созопол, комплекс „Меден рудник“ и Средец. 

Ето къде днес бяха поставени мобилни мивки на територията на града:

1. „Меден рудник“ – спирка „Лидл“ (център) – 1 брой;
2. „Меден рудник“ – спирка „Захари Стоянов“ – (център) – 1 брой;
3. Пазар РУМ „Велека“ – 2 броя;
4. Пазар „Зорница“ – до блок 3 – 1 брой;
5. Пазар „Лазур“ – до магазин „Болеро“ – 1 брой;
6. Пазар „Краснодар“ – по две мивки от двете страни – 4 броя;
7. Пазар до у-ще „П. Р. Славейков“ 1 брой;
8. Спирка УМБАЛ – Бургас – 1 брой;
9. Спирка УМБАЛ – Бургас – (парка) – 1 брой;
10. Спирка „Тракия“ – (център) – 1 брой;
11. Спирка „Военна болница“ – 1 брой;
12. Спирката при Професионалната гимназия по строителство – 1 брой;
13. Морска гара – 1 брой.

news.bnt.bg

Националният оперативен щаб с последни данни за разпространението на коронавируса у нас и по света към 17 ч на 23 март.

201 са заразените с коронавирус до момента у нас, съобщи ген. Мутафчийски.

Вече има случай в Дупница – един пациент и в Пазарджик – двама, които са семейство. Има един контактен в Добрич, 7 лица в София.

Днес има две по-големи дарение – от Банката за развитие 200 000 лв и за „Александровска болница“ от Български енергиен холдинг също дарение 200 000 лв.

Във връзка с увеличавне на случаите и изчерпване на капацитета на ВМА и „Пирогов“, Щабът ще направи предложение на МЗ да издаде заповед всяка една болница, независимо от вида на собствеността, в срок от 3 дни да представи обособени отделения, които да работят с коронавируса, оборудвани с реанимационни легла.news.bnt.bg

Пациенти, дарители и доброволци изпращат своята подкрепа на УМБАЛ Бургас.

Те желаят здраве и сили на медицинския персонал, за да премине през тази
трудна ситуация. Един от пациентите е Горан Чавдаров от Айтос, който през
септември миналата година претърпя първата в Бургас костна пластика,
извършена в Отделението по ортопедия. За да спасят ръката му, счупена
заради изтъняла кост от онкологично заболяване, лекарите присадиха кост от
собствения му крак.  Сега, месеци след операцията, пациентът се чувства
отлично, движи ръката си и изпраща цялата си любов както към отделението,
където е лежал, така и към всички медици.

„Срещата ми с д-р Стоян Христов, началника на отделението по ортопедия,
върна смисъла на живота на цялото ни семейство. Мисълта ни за него е
всекидневна, непрекъснато говорим за него с любов, защото за нас той
направи невъзможното. Разказваме на хората за него, да знаят, от уста на
уста, ако някой един ден има нужда – да отиде при д-р Христов. Не сме го
познавали, не сме предполагали, че можем да имаме такава среща, истината е,
че обичам доктора както обичам моя син, те като че ли по осанка и по
възраст са еднакви. Голям плюс е това, че докторът е от нашия район, не е
далече в София, за съпругата и децата беше лесно да се грижат за мен,
защото е близо“, разказва Горан Чавдаров. И допълва: „В началото и ние като
всички хора бяхме недоверчиви и имахме съмнения относно добрия изход от
операцията. Но още когато видяхме доктора, неговата усмивка, увереност и
самото му излъчване ни вдъхнаха кураж и от там нататък нито за миг не се
поколебахме. Ето, няколко месеца по-късно аз се чувствам много добре.
Отделението беше много чисто и уютно, блестеше от чистота, целият персонал
бяха много внимателни към мен – санитари, сестри, лекари. Грижата в
отделението е невероятна, голямо уважение към болните. Искам от сърце да
благодаря също на д-р Кавалджиев, д-р Георгиев, д-р Балабанов, д-р
Мартинов, д-р Краевски, на всички в отделението, на старшата сестра, на
всички сестри, на обслужващия персонал“, споделя той.

Пациентът изпраща своята подкрепа и на всички лекари в болницата, които
всеки ден са на своите работни места. „Желая им най-вече да бъдат
здрави!“. Благодарствени
писма и обаждания пристигат и в други отделения, защото независимо от
ситуацията, те не са престанали да помагат и обгрижват своите пациенти.

Преди ден УМБАЛ Бургас получи и дарение от 29 000 лв., което да послужи за
закупуване на лични предпазни средства. Дарението е от ЕТ „Кузманов – Иван
Кузманов“. „Лекарите в болницата многократно са помагали на мои близки,
приятели, познати. Пари се печелят и затова реших – ако в този момент и аз
мога да помогна с нещо, ще го направя“, сподели собственикът на фирмата –
Иван Кузманов.

Днес „Зонта Клуб“ – Бургас също предостави на болницата 500 бр. маски за
многократна употреба. Постоянно има обаждания и от други дарители, както и
от доброволци – медицински и немедицински лица, които са декларирали своята
готовност да помогнат при нужда както със средства, така и с личен труд.

Няма нов случай на корона вирус, доставени са лекарства за по-тежките случаи

„Бургас  се включи в  Националната програма за закупуване на обдишващи апарати. Поръчката от Бургас е за 15 нови апарата. Те ще се използват за лежащо болни пациенти, заразени от коронавирусна инфекция“. Това заяви на редовния брифинг на Общинския кризисен щаб кметът Димитър Николов. Той съобщи още, че днес предстои да бъде направен трансфер от дарителската сметка, която обяви Общината, към УМБАЛ Бургас за закупуване  на апарат за Авто- хемо трансфузия, изключително необходим в момента, след като има отлив на кръводарители.

„Този апарат ще ни помогне в случаите, когато се извършват операции и кръвта, която се губи по време на интервенциите, да може да я съберем, досега тя се губеше изцяло, да я съберем. Самият апарат я обработва, стерилизира изцяло, отделя еритроцитния концентрат, който след това може да бъде прелят на същия пациент.“, разясни  шефът на УМБАЛ Д-р Бойко Миразчийски.

Към днешна дата нямаме потвърден нов случай, съобщи Д-р  Георги Паздеров, директор на РЗИ Бургас.

 В Инфекциозното отделение на УМБАЛ – Бургас са настанени трима пациенти. И тримата вече са без симптоми, нямат оплаквания. При един от тях все още има лека девиация на кръвната картина, но и това ще бъде овладяно от терапията, която е започнала и му се прилага.

„Предстои ни да се направят поредните проби в съответните дни, когато трябва да се направят, и ако бъдат отрицателни, пациентите ще бъдат изписани.“, уточни д- р  Миразчийски.

Направени  са тестове на контактните лица и роднини на заразените от „Бургасмед“ и Дом „Вяра, Надежда и Любов“. Така е  докладван единия потвърден случай – един от 6-те, които има на територията на Бургас.“ На всичките контактни, в зависимост от степента на инфектиране, заразяване и контактът, който са имали, се правят съответните изследвания, за да може да се потвърди или да се отхвъри заболяването.“, уточни доц. д.р  Цветан Велинов

Вече е доставено лекарство в УМБАЛ Бургас, което ще стигне за хоспитализираните, а и за нови пациенти, ако се наложи.

От днес стартира изпълнението на заявките за Центъра за спешна медицинска помощ, държавните и общински здравни заведения за зареждане с предпазни средства – облекла, маски, очила и др.

 Относно кацащият днес самолет от Великобритания на  Летище Бургас , от Кризисния щаб    разясниха :

„Не само за днешния, а и всички полети, пътниците ще бъдат термометрирани поотделно. Ще бъдат ангажирани допълнително служители към граничен и здравен контрол, санитарни инспектори от РЗИ, които ще връчат предписание, поставящо пътниците под задължителна 14-дневна карантина. Ще бъде осигурен, разбира се, и медицински транспорт – автомобил на бърза помощ за онези с висока температура или други симптоми, те ще бъдат извозвани до болница.

Това ще отнеме повече време от рутинната проверка, но предполагам, че тези, които пристигат, ще проявят необходимото разбиране. „

„Недоумение в мен будят онези 200 наши сънародници, които искат да излетят за Англия“, коментира още д-р Паздеров на брифинга.

 Комисар Радослав Сотиров съобщи, че засега няма  установени случаи, при които хора да преминават по черни пътища, за да избегнат КПП-та. Всички подходи за и от град Бургас са осигурени, категоричен е комисарят. Той  призова гражданите да бъдат готови със съответните документи още преди да наближат КПП-то. Осигуряват се  и химически тоалетни за КПП- та на входовете на Бургас

По  време на брифинга стана ясно още, че са раздадени 500 опаковки с дезинфектанти на домоуправители на блокове и големи жилищни кооперации за третиране на общите части.

Увеличава се броя на клиентите на патронажната грижа, което е обяснимо с оглед на това, че стават повече хората под карантина.

Броят на грузинците, които са бедстващи на наша територия  се увеличава.  Те се  вече 41. Осигурен им е подслон и храна. Очаква се решение от Външните министерства на Грузия, Турция и България са извозването им с санитарен самолет.

Допълнително са  осигурени 30 допълнителни мивки  на  различни обществени места в града.

От  утре на сайта на Общината и на приложението Smart Burgas ще бъде качен математическия модел относно заболяваемостта  в Бургас и броят на лицата под карантина.

Обявен е Горещ телефон за Стоматологията – 0886 40 7014

„Намалява броя на  недобросъветните граждани, които не спазват ограничителните мерки. Надяваме се да направим заедно така  да не създадем среда за разпространение на коронавируса.“, каза в заключение кметът  Димитър Николов.

Доц. д-р Цветан  Велинов  : Къде и как можете да се изследвате в Бургас

Този антителен отговор се активира и може да бъде засечен след 20-ия ден от навлизането на инфекциозния агент в тялото. При положение, че за коронавирусната инфекция имаме 14-дневен инкубационен период, време, в което вирусът е в тялото ни, но не се развива клиника на заболяването, остават едни 7 дни, в които може да проявим клиника на заболяването и тестът да остане отрицателен. Това е имунологията на вируса. Естествено, че при различните хора протича по различен начин, но винаги има един прозоръчен период, в който да се появят фалшиви отрицателни резултати, с което да се внесе едно съмнително спокойствие сред хората. Именно затова препоръчителните тестове са  генетичните или антигенните. Всеки може да си го направи това изследване, но тъй като проблемът с диагностикумите, който не е само при нас, а в цяла Европа, за предходните две седмици ние изпитахме огромни трудности, за да стартираме нашата диагностика на територията на Бургас.

В момента започваме регулярно да зареждаме различните тестове. Определена е сграда и кабинет, където ще бъде извършвано набирането на проби, така че в рамките на седмица гражданите ще може на свободен достъп да си правят тези изследвания. Но подчертавам, рискът антителните тестове да излязат фалшиво отрицателни, го има.

Комисар Сотиров: Къде да разхождаме домашните любимци

Местата за разхождане на кучета са строго определени, но това което наблюдаваме с оглед майките с децата вече не се разхождат в градинките, а забелязваме лица, които разхождат домашни любимци в тези градинки. Това е недопустимо към момента и не е разрешено. Нека да е ясно, че местата трябва да са обособени за разходка на кучета и отново да се спазва съответното отстояние един от друг.

Българският еврокомисар по иновациите Мария Габриел изрази писмено подкрепата си за провеждането на безопасни  виртуални „Национални дни на кариерата“

Деветнадесетото издание на „Национални дни на кариерата“ ще се състои изцяло виртуално и безопасно на 24, 25, и 26 март 2020 г. от 11 до 17 часа. Досега в него са потвърдили участие 104 фирми, като записванията продължават, като очакванията са за 140 представени компании. По предварителни данни се очаква да се включат онлайн до 6000 студенти и млади специалисти.

След въвеждане на ограниченията за събиране на публични места и извънредното положение, JobTiger организира за своя сметка преместването онлайн на най-стария кариерен форум у нас. Независимо от затрудненията, пред които е изправен бизнесът в момента, повечето фирми-участници потвърдиха включването си във виртуалния формат и изказаха задоволство от навременното и иновативно решение. Участието на фирмите в онлайн форума доказва волята на бизнеса в продължението на нормалния темп на работа, но по нов и безопасен начин.

Бизнесът не трябва да спира, а „Национални дни на кариерата“ е доказан и предпочитан от много фирми начин за запълване на работните им позиции за млади специалисти през пролетта и за откриване на най-добрите кандидати за запълване на летните им стажантски програми. През годините форумът даде шанс на над 45 000 младежи да започнат своята нова или първа работа.

За да се включат в надпреварата за работа или стаж си младите хора трябва да посетят Careerdays.bg, да разгледат фирмите-участници и да се регистрират за дните, в които се представят интересуващите ги фирми. При регистрация те попълват базови данни за себе си, които да предоставят на фирмите. По време на самото онлайн изложение всяка фирма има виртуален щанд, на който са нейните представители и в който има информация за фирмата и за отворените позиции. Посетителите имат възможност да направят кратък чат с представителите на всички фирми, които представляват интерес за тях и да преценят дали да кандидатстват за отворените позиции.

Българският еврокомисар по иновации, научни изследвания, култура, образование и младеж Мария Габриел изрази писмено подкрепата си за реализирането на виртуалните „Национални дни на кариерата“.

В писмото си г-жа Габриел споделя пълната подкрепа за полагането на усилия в откриване на нови възможности за професионална реализация на студенти, млади специалисти и търсещи работа, както и подпомагането на работодателите в набирането на стажанти и персонал изцяло онлайн и безопасно.

Тя поздравява организаторите от JobTiger за инициативата и изразява своята подкрепа и убеденост, че „бизнесът не трябва да спира и работата трябва да продължи чрез виртуалните възможности и иновациите.“

Подкрепа за онлайн провеждането на събитието изказват и общинските и областни администрации и в другите градове на провеждане.

Вижте още:

„Национални дни на кариерата “ стават виртуални

Бизнесът приема добре виртуалното издание на „Национални дни на кариерата“

Повече информация на careerdays.bg.

Продължава строгият контрол на всички КПП-та на входовете и изходвете на Бургас. Това заяви директорът на ОДМВР-Бургас ст. комисар Радослав Сотиров на редовния брифинг след заседанието на общинския кризисен щаб.

Той посъветва шофьорите да подготвят предвариутелно документите си, защото иначе проверките стават твърде бавно и това затруднява трафика.

„В момента голяма част от шофьорите тръгват да търсят документи, чак когато при тях дойде полицай. Има и случаи на шофьори, които изобщо нямат документи и това допълнително забавя колоната“ заяви ст. комисар Сотиров.

По думите му в момента в полицията няма информация за шофьори, които се опитват да влизат или излизат в Бургас през черни пътища. 

От витринатавиж всички

0
Тишина и спокойствие денят е делничен, а по улиците на града няма жив човек. Сякаш живеем в нереален свят, в който скрихме...
Открий ме в спорта