сряда, май 31, 2023
НачалоВодещи новиниХороскоп за 13 май

Хороскоп за 13 май

Овен

Нито една връзка не може да се изгради върху робство. Дайте свобода на партньора си и се насладете сами.

Телец

Днес е добър ден за промяна. Всякаква. Ако не се сещате за нещо по-добро, сменете прическата си.

Близнаци

Забавлявайте се днес, забавлявайте и членовете на вашето семейство. Решете кръстословица заедно или нещо подобно, освен ако, разбира се, съвместното почистване на апартамента ще донесе повече удоволствие.

Рак

Днес всяка дреболия може да вдигне много шум. Излизайки от къщи, опитайте се да видите дали всичко е наред – забравена дреболия ще ви струва цял ден караница.

Лъв

Днес може да сте изправени пред необходимостта да се съпротивлявате отчаяно. Този урок ще ви отнеме много време и усилия, но ще ви закали за следващите битки.

Дева

Да искаш не е вредно, но само да искаш, без да правиш нищо за изпълнението на желанието, пак не е много полезно. Направете първата стъпка – и тогава си вижте късмета.

Везни

Изглежда днес ще трябва да избирате между две привидно еднакви купи сено. Не правете прибързани заключения, защото отвътре те са сериозно различни.

Скорпион

Бъдете внимателни, днес има голяма вероятност да изречете нещо в най-неподходящия момент. Сред хората около вас може да има няколко особено чувствителни личности.

Стрелец

Днес ще бъдете толкова вманиачени за нещо, че ще се окажете напълно непоносими за разговор. Просто не можете да бъдете прекъсвани. Спрете себе си, преди някой друг да го е направил.

Козирог

Намалете социалния си кръг днес. Ще бъдете много уязвими емоционално и трудно ще понасяте присъствието на голям брой хора до вас.

Водолей

Днес е точно денят, за който по-късно ще казвате „Нямаше да има щастие, но нещастието помогна.“ Каквото и да се случи днес – щастливият край ви е гарантиран.

Риби

Днес трябва да сме особено честни във всичко и с всички, най-вече със себе си. Разбира се, това винаги е полезно, но понякога изкушението е много силно …

astro-ru.ru

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular