неделя, май 28, 2023
НачалоБургасХаризматичната Марияна Добрева подкара ретро автомобил от 70-те в новото си видео...

Харизматичната Марияна Добрева подкара ретро автомобил от 70-те в новото си видео „In me as a River“

Проектът е финансиран по фонд „Култура” на Община Бургас 

Харизматичната изпълнителка Марияна Добрева-Велева снима видео към блус-рок парчето „In me as a River“. Песента е създадена през 2017-та година и е една от трите песни, с които Марияна се представя на конкурса SOFIA SINGER SINGWRITER, където печели първа награда.  

Идеята за клипа се заражда през миналата година, като екипът се придържа към първоначалното си усещане за визия, а именно – движение и хоризонти.  

Премиерата на видеото ще се състои на 26 април /сряда/ от 18.00 часа в Хаштаг студио . Проектът се реализира с финансовата подкрепа на Община Бургас по фонд „Култура”. Входът е свободен. На представянето ще има и други музикални изненади, затова не го пропускайте. 

„Исках да пресъздам усещането за свобода и лекота. В песента се пее за това как „думите се леят като река в мен“ и съвсем естествено последва идеята за клип, който визуализира това“, споделя певицата и композитор, която е и неуморен организатор на фестивала Джулай морнинг в Бургас. 

Режисьор на видеото към „In me as a River“ е Ники Цветков ( работил за Дичо, Ангел Дюлгеров и други български артисти). Избраните локации са интересни места с много зеленина и най вече красиви пътища. В клипа Марияна кара енциклопедичен пример за красота от 70-те – червено Алфа Ромео. 

Очакванията са скоро песента да оглави класациите и да се превърне в хит. Междувременно Марияна продължава активна работа и по други интересни проекти, като само преди няколко седмици показа друга страна на творческата си натура – тази на художник, като подреди първа самостоятелна изложба за рождения си ден. 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular