понеделник, май 29, 2023
НачалоБургасНе пропускайте премиерата на спектакъла „С гръб към залеза“ в НХК

Не пропускайте премиерата на спектакъла „С гръб към залеза“ в НХК

В Културен дом НХК „Арт театър”, ПК „Ажур Пико” и Културна организация „Арт ателие” представят премиерата на спектакъла „С гръб към залеза“.

Текстът е на Яна Борисова, режисьор на спектакъла е Димитър Коцев – Шошо, а музиката е на Милен Кукошаров. Сценографията е дело на Елис Вели, продуцент е Арт Театър. В ролите ще видите Юлиан Вергов, Александра Сърчаджиева, Ива Тодорова и Петър Антонов.

„С гръб към залеза“ е спектакъл, който разказва две различни любовни истории през погледа на всеки един от участниците в тях. Действието ще ни срещне с четирима герои – професионален готвач със собствен ресторант и телевизионно шоу; неговата асистентка, по която той е силно увлечен; световноизвестен пианист; писателка, която издава книга- бестселър, описващ провалената връзка между нея и пианиста.

Благодарение на новата книга, съдбите на четиримата се преплитат. Те започват да общуват и споделят всичко, което всеки един от тях смята за истина и за свои емоционални права, на които настоява и брани. Имено това ражда нелепи, неудобни, красиви и вълнуващи ситуации и мечтания.

Съдбата на всеки един от героите е уникална, странна, смешна и покъртителна. Двама мъже и две жени разговарят за любовта, за разминаванията, за разделите и за красотата. Една ужасно нежна и страшно смешна история за красивата страна на тъгата, за залезите, танцуването и готвенето като изкуство.

Премиерата на спектакъла ще бъде на 20 април от 19:00 ч. в зала „Тончо Русев” на културен дом НХК. Билети се продават на касата на НХК. За информация и резервация: тел. 0894 898 098 – Маруся Русева – организатор.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular