понеделник, май 29, 2023
НачалоБургасНов поглед към красотата с Prime Aesthetic и Мисис Бургас (Видео)

Нов поглед към красотата с Prime Aesthetic и Мисис Бургас (Видео)

Представяме Ви един от дългогодишните партньори на Мисис Бургас! Prime Aesthetic Center е тайната за перфектна визия и кожа на всички носителки на титлата Мисис Бургас! 

Prime Aesthetic е център за красота и уелнес, в който може да избягате от напрегнатото ежедневие, да се отпуснете и поглезите в спокойна и елегантна атмосфера. Посещението в центъра е неповторимо преживяване в ръцете на най-добрите специалисти. Хората обичат да се връщат там, където се чувстват приети и получават лично отношение, адресирано към индивидуалните им нужди и проблеми. Центърът е създаден с много любов и с отговорност да предоставя качествени, надеждни и безвредни естетични процедури.

За 5 години центърът си е спечелил над 3000 лоялни и доволни клиенти и има в портфолиото над 8500 извършени процедури. Непрекъснато се усъвършенства и търси нови възможности да предоставя наистина добри и дълготрайни естетични резултати.

Прайм естетик център разполага с последно поколение ефективни и безопасни медицински апарати за лазерна епилация, подмладяване и възстановяване на кожата на лицето, контуриране и стягане на тялото, премахване на целулит, намаляване на обиколките, извайване на мускули и изгаряне на мазнини. Това са технологии, произведени от световни лидери в сферата на естетиката и медицината и преминали клинични изпитания, защото това е гаранция за безопасност и качество.

·         ВИСКО КЛАС ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ

Трайно и безболезнено премахване на нежеланото окосмяване дори и при наличие на тен. За всички зони и фототипове кожа. С възможност да се извършват процедури с отличен ефект при изключителен комфорт. Кожата остава нежна и гладка за години напред.

·         СКУЛПТУРИРАНЕ НА ЛИЦЕ И ТЯЛО С NUERA TIGHT

Ефективно намалява мастната тъкан, като свежда до минимум целулита, стяга трайно и изглажда отпуснатата кожата във всички зони на лицето и тялото. Подобрява еластичността и хидратацията. Лифтира, изглажда бръчките и подмладява лицето. Цялостна регенерация на клетките и стимулиране производството на колаген. Персонализиране спрямо индивидуалните анатомични особености на всяко тяло.·         

ИЗВАЙВАНЕ НА МУСКУЛИ С WONDER

Намалява мазнините и увеличете мускулната маса за рекордно кратко време. Подобрява метаболитните процеси в тялото и подчертава мускулите.

·         БЕЗИГЛЕНА МЕЗОТЕРПИЯ INTRACEUTICALS

Кислородно обогатяване и дълбока хидратация с наномолекули хиалуронова киселина. Мултикорекционно действие с индивидуални програми – подмладяваща, с био ботокс лифтинг ефект, против пигментации и акне. Кожата остава свежа, дълбоко хидратирана, възстановена и лифтирана, изключително чиста и подхранена, с избистрен и сияен тен.

Отличителният знак на Prime Aesthetic e личното отношение и лоялността към всеки клиент. Технологиите са важни, но характерът и обликът на едно място се изгражда чрез хората, които работят в него. Вниманието и добрата връзка между терапевта и клиента са решаващи. И когато се прибави чудесната локация в центъра на града, приятната атмосфера и интериора, програмите за лоялност, емоцията от преживяването – добавената стойност е без аналог.

Екипът, който ще Ви посрещне, се състои изцяло от медицински лица и сертифицирани специалисти, преминали висококвалифицирани обучения.

Лоялността и доверието на клиентите са водещи за Прайм естетик център в постоянния стремеж към самоусъвършенстване, нови възможности и постигане на перфектни естетични резултати. Всеки клиент използва безплатна консултация, която съдържа препоръки за подходящите процедури и изготвена индивидуална програма. Самите процедури се извършват по алгоритъм, съобразен с конкретните особености и нужди на всеки.

Първата стъпка при избор на правилна естетична процедура в грижа за кожата е консултацията със специалист.

Посещението на Прайм естетик център носи дълготрайно усещане за комфорт, увереност и лична хармония, а заедно с тях – повече свобода и време за любими хора, прекрасни емоции и незабравими спомени.

Видео за качване!

https://drive.google.com/file/d/1cWp2Cfg6tQEyRL8s5c_7aueMfcgT60dt/view

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular