събота, март 18, 2023
НачалоВодещи новини9-те правила на мъдрата жена

9-те правила на мъдрата жена

1. Мъдрата жена не се състезава с мъжа си

Тя се смята за негово допълнение, а не противник. Не доказва своите най-добри качества, като унижава съпруга си. Едва ли губещият ще обича своя победител. Тя вярва, че всеки има свое поле, в което трябва да печели, развивайки способностите си на своята територия.

2. Мъдрата жена цени собствените си добродетели

Тя не очаква да бъде забелязана. Мъдра жена сама ще насочи вниманието на другите към нейните постижения и заслуги, разбира се, като го направи възможно най-деликатно, като същевременно не унижава никого или под формата на укор.

3. Мъдрата жена дава на мъжа си разумна свобода

Мъдростта на жената не е да държи мъжа на верига, а да го накара да се чувства най-добре когато е до нея.

4. Мъдрата жена не превъзпитава мъжа си

Опитът да обучиш възрастен, който вече е преминал някакво училище в живота, е обречен на провал. Или в резултат на тотален контрол и потискане ще се окаже мухльо под чехъл, който едва ли ще изглежда привлекателно. Гордостта ще бъде удовлетворена, но щастието няма да се появи.

5. Мъдрата жена не зависи от мнението на другите

Наоколо има много хора, които искат да дават съвети, самоутвърждавайки се, или с най-добри намерения. Те обичат да дават съвети, дори на възрастните си дъщери, въз основа на техния личен опит, който не винаги е успешен.

Мъдрата жена може да се вслушва в съветите, но ще се ръководи от собствените си идеи.

6. Мъдрата жена няма да пренебрегне собствените си нужди

Саможертвата не носи щастие. Благосъстоянието на близките й хора ще зависи от емоционалното й състояние, здравето и доброто настроение. Девизът на една мъдра жена е положителен.

7. Мъдрата жена не се заяжда за дреболии

Тя вярва, че не трябва да притиска твърде силно. Никой не е имунизиран от малки неприятности, но те не определят дали животът е успешен.

8. Мъдрата жена обича себе си

Понякога това е по-важно от любовта на другите хора, която обикновено е преходна. Мъдрата жена осъзнава своята уникалност и оригиналност. Тя се вслушва в желанията си и по възможност се опитва да ги удовлетвори.

9. Мъдрата жена избягва конфликтите

Тя разбира, че не истината се ражда в споровете, а негодуванието и отхвърлянето. Мъдрата жена никога няма да критикува партньора си пред свидетели. Тя винаги ще му окаже подкрепа.

Превод и редакция: burgascity.com

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular