неделя, май 28, 2023
НачалоВодещи новиниХороскоп за 16 март

Хороскоп за 16 март

Овен

Успешен и доста ползотворен ден. Не можете да разчитате на лесни успехи, но ако положите усилия, ще бъдете много доволни от резултатите. Възможни са разногласия с колеги, професионални спорове. Те обаче не пречат на работата; възможно е в резултат на разгорещени дискусии да се появи интересна идея.

Добър ден за неща, които изискват концентрация, внимание към детайла, точност в малките неща. Денят не е лош за кратки пътувания и планиране на големи пътувания. Вероятни са приятни непланирани посещения.

Телец

В този ден сте способни на много; трудно е да си представите сила, която може да ви задържи, да ви попречи да успеете. Лесно намирате съюзници, заразявате околните с идеите си, намирате подкрепа от тези, които преди това са били заети изключително със собствените си проекти. Може би началото на едно дългосрочно ползотворно сътрудничество. Телецът, зает с търсене на работа, ще има шанс да я намери.

Благоприятен ден за посещение на музеи и изложби, посещение на театър или концерт. Не е изключено началото на романтични истории, но трябва да се има предвид, че отношенията няма да се развият толкова просто и недвусмислено, колкото бихме искали.

Близнаци

Бизнес срещите вървят добре. Когато става въпрос за работа и съвместни търговски дейности, лесно намирате общ език с другите. Но от гледна точка на личните контакти денят не е толкова благоприятен, по-трудно се разбирате с близките. Някои Близнаци може да имат сериозни разногласия с родителите си.

Може да вземате важни решения относно имоти и финанси, да подписвате важни документи, да сключвате сделки. Денят е подходящ за покупка на елегантни дрехи, бижута, аксесоари.

Рак

Бъдете внимателни сутринта: това е натоварено време. Лесно е да се направи грешка, но едва ли е възможно да се поправи бързо. Обърнете внимание как се развиват отношенията ви с другите: може да се окаже, че някой злоупотребява с доверието ви.

Втората половина на деня е по-лека и по-успешна. Тя ще зарадва много Раци с парични постъпления, включително неочаквани. Не са изключени подаръци. Вечерта е подходяща за приемане на гости, чат с приятели или необичайна романтична среща.

Лъв

Късметът е на ваша страна. Действайте решително и ще постигнете целите си. Ще има възможност да направите благоприятно впечатление на нови познати, както и да спечелите благоволението на хора, които преди това не са изпитвали много симпатии към вас. Вие сте много привлекателни, не е изненадващо, че представители на противоположния пол от време на време ви оказват внимание.

Възможни са неочаквани открития, получаване на важна информация, приятни изненади. Семейните лъвове ще бъдат доволни от новината за един от най-близките роднини.

Дева

Всичко ще се получи, макар и не веднага. Вашата задача е да не нарушавате обещанията, които сте успели да дадете, да не нарушавате договореностите и да не закъснявате за уговорените срещи. Ще има възможност за разрешаване на работни въпроси, възникнали през последните няколко седмици. Средата на деня е подходящо време за делови преговори и споразумения.

Денят ще бъде успешен за всички, които учат, занимават се с изследователска дейност и разпространение на информация. Вашите знания и опит ще бъдат високо оценени. Вечерта ще ви зарадва с успешни съвпадения, приятни изненади.

Везни

Ден на необичайни, но правилни решения, смели оригинални идеи, изключителни дела, които със сигурност ще изненадат другите. Възможно е да получите предложения, които ще ви открият нови професионални хоризонти. Но ще ви трябва смелост и решителност, както и готовност да положите много усилия.

Опитайте се да запазите спокойствие, не се поддавайте на негативни емоции, които могат да бъдат особено силни следобед. Най-добрият начин да се развеселите е да се срещнете със стари приятели.

Скорпион

Звездите са на ваша страна. Възползвайте се от момента и действайте решително, ще постигнете отлични резултати. Добре е да поемете нови дела, на първо място, експериментални проекти, които изискват творчески подход. Възможни са парични постъпления и изгодни сделки, успешни покупки.

Подходящ ден за пътувания, особено романтични. Тръгвайки на път с любимия човек, вие оставяте зад гърба си проблемите и трудностите, отваряте нови възможности и за двама ви. Сериозните разговори от лично естество трябва да отложите за вечерта.

Стрелец

Денят е натоварен и много интересен. Трябва да участвате във вълнуващи неща, да станете пряк участник в шеметни събития. Интуицията ви подсказва как е най-добре да действате и често вземате правилните решения в движение, без много да мислите. Добър ден за започване на нови съвместни проекти.

Разбирате се добре с хората, особено с жените. Стават отлични съветници, помощници и съюзници. Вечерта е подходяща за излизане; важно е да обърнете специално внимание на външния си вид.

Козирог

Късметлийски ден. Справяш се страхотно. Единственото, което се изисква, е да поемете инициативата и да не се стеснявате да привлечете вниманието към себе си. Без фалшива скромност говорете за вашите постижения, умения и таланти; умната самореклама не вреди. Можете да обсъдите въпроси, свързани с дългосрочно бизнес сътрудничество.

В личните отношения също преобладава влиянието на положителните тенденции. Лесно намирате общ език с близките и ще се радвате да им помогнете, ако е необходимо. Влюбените Козирози ги очакват приятни моменти.

Водолей

Това не е най-лесният ден. Много Водолеи ще го прекарат в неприятни мисли, като го посветят на анализиране на грешките си или припомняне на трудни моменти от миналото. Има желание за самота, представителите на знака се впускат в собствените си дела и грижи, напълно забравяйки за околните.

Трябва да сте по-внимателни във финансовите въпроси: има опасност някой да се възползва от доверието ви, това може да доведе до загуби. Не витайте в облаците, опитайте се да поддържате практичен, земен възглед за нещата – благодарение на него ще преодолеете всички трудности.

Риби

Интересен ден, изпълнен с невероятни случки и неочаквани идеи. Не изпускайте от поглед дребните неща, опитайте се да вземете предвид дори дребните инциденти – те ще ви кажат как да постъпите. Появяват се нови планове и идеи, към вас се присъединяват хора, които могат да помогнат за тяхното осъществяване.

Благоприятен ден за публично говорене, посещение на светски събития. Лесно печелите симпатии, правите добро впечатление на другите. Възможни са романтични срещи.

Източник: astro-ru.ru

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular