вторник, март 14, 2023
НачалоВодещи новиниХороскоп за 14 март

Хороскоп за 14 март

Овен

Можете да се заемете с важни неща, да започнете работа по дългосрочни проекти. Имайте предвид, че би било грешка да разчитате на незабавна награда за вашата упорита работа, така че бъдете търпеливи. Добър ден за командировки: те ще бъдат ползотворни и няма да отнемат повече време от очакваното.

Благоприятен ден за започване на нова връзка, както бизнес, така и приятелска или романтична. Ще си прекарате добре свободното време, намерете занимание, което със сигурност ще ви развесели.

Телец

Късметлийски ден. Дори и с най-трудните казуси се справяте бързо, взимате правилните решения без много да мислите и като цяло прекарвате времето си много ползотворно. Деловите преговори вървят добре, можете да получите подкрепа, на която не сте могли да разчитате преди.

Ще има възможност да подобрите отношенията в работата, да се договорите с колеги за съвместни действия, да получите подкрепа от ръководството. Можете да вземате решения по отношение на финансите, да правите инвестиции и да правите големи покупки – тук не грешите.

Близнаци

Въпреки някои трудности в бизнеса, вие постигате целите си, успешно и бързо решавате всички възникващи проблеми. Възможно е да получите примамливи предложения за сътрудничество. Някои Близнаци ще сменят работата си с по-интересна и високоплатена и по-късно няма да съжаляват за решението.

Подходящ ден за работа с документи, контакти с представители на държавни организации. Успешни и приятни ще бъдат кратките пътувания, особено романтичните.

Рак

Всичко върви добре. Единственото нещо, което се изисква от вас, е да не пречите на благоприятното развитие на събитията с необмислена постъпка. В средата на деня може да имате нужда от нечий съвет. Обърнете се към човек, който няма да ви съжалява и директно ще каже какво мисли: разговор с него ще ви помогне бързо да се настроите по нов начин.

Втората половина на деня е подходяща за делово общуване, важни преговори. Можете обаче да обсъдите и сериозни проблеми с близките. Във всеки случай ще успеете да запазите градивната нагласа и да не се поддавате на емоциите.

Лъв

В този ден можете да постигнете много. Четливостта в бизнес и личните контакти е важна; уверете се, че хората, на които имате доверие, наистина го заслужават. Подходящ ден за нови запознанства, включително и романтични. Вие сте очарователни и привлекателни, можете лесно да спечелите благоволението на всеки човек.

Семейните въпроси ще изискват внимание, някои Лъвове ще трябва да вземат решения, които няма да бъдат одобрени от близките. Вечерта може да поднесе неприятни изненади, не са изключени събития, заради които ще трябва да изоставите отдавна начертани планове.

Дева

Денят е забързан и напрегнат. Може да е трудно да оставите емоциите настрана и да се съсредоточите върху неща, които се нуждаят от внимание. Не са изключени разногласия в работата. На някои Деви ще им бъде напомнено за по-ранни обещания; ще трябва да побързате да ги изпълните, въпреки че няма да е никак лесно.

Трябва да внимавате с парите, защото вероятността от финансови загуби е много висока. От гледна точка на личните отношения денят е успешен. Разбирате се идеално с любимия човек и лесно можете да намерите общ език с други близки хора. Възможни са неочаквани подаръци и изненади.

Везни

Събитията се развиват бързо, някои Везни трябва да променят плановете си в движение. Възможни са разногласия с ръководството, трудности в общуването с хора, на чиято подкрепа и разбиране сте разчитали. Опитайте се да избягвате резки изявления, критични забележки – това, което казвате, често изглежда обидно за другите.

В следобедните часове са възможни непланирани пътувания, които ще отнемат много време и ще ви принудят да изоставите планираните дейности. Не се дразнете за дреболии: ако поддържате добро настроение, краят на деня ще бъде много успешен.

Скорпион

Не са изключени недоразумения в работата, на някои представители на знака ще им се наложи да посветят по-голямата част от деня на поправянето на чужди грешки и гафове. Хората, с които лесно се разбирахте, днес проявяват странен инат и е почти невъзможно да се намери общ език с тях.

Възможни са непланирани разходи, много Скорпиони правят спонтанни покупки. Струва си да бъдете по-внимателни при избора на дрехи, домакински уреди и джаджи – има опасност да не забележите дребни дефекти.

Стрелец

Възползвайте се от благоприятния момент, за да изградите отношения с влиятелни хора, да спечелите уважението на ръководството и да се договорите за сътрудничество с нови партньори. Вашите най-добри лични и професионални качества не остават незабелязани. Възможно е получаване на възнаграждение за свършена работа или връщане на стар дълг.

В следобедните часове не са изключени семейни кавги, дребни разногласия с близки. Чувството за хумор ще помогне за предотвратяване на сериозен конфликт: любезните ви шеги перфектно облекчават ситуацията.

Козирог

Въздържайте се от всякакви прибързани действия, не бързайте да реализирате идеите, които са ви посетили току-що. Трябва да анализирате и претегляте всичко правилно, да се консултирате с хора, чийто опит ви вдъхва уважение. Не се доверявайте на онези, които се опитват да ви пришпорват или оказват натиск върху вас.

Възможни са парични постъпления, включително значителни. Бизнес интуицията е много изострена, много Козирози сключват изгодни сделки през този ден. Ще имате късмет в любовта, но само за тези, които са готови да поемат инициативата и да направят първата крачка.

Водолей

Събитията се развиват малко по-бързо, отколкото бихте искали, а някои новини ви карат да се тревожите сериозно. Все пак няма причина за сериозни притеснения, късметът е на ваша страна и няма причина да се съмнявате в успеха на начинанията си. Възможно е да получите делови предложения, приемайки които ще се изкачите по кариерната стълбица или значително ще увеличите доходите си.

Не винаги е лесно да се разбирате с близките, особено трудно е да намерите общ език с по-възрастни роднини, които днес са едновременно взискателни и нетърпеливи. Успявате да запазите спокойствие и да избегнете конфликтите.

Риби

Опитайте се да не поемате рискове, особено когато става въпрос за работа или пари: в такива въпроси предпазливостта и предвидливостта са изключително важни. Идеи, които сега изглеждат гениални, едва ли ще оправдаят очакванията. На по-малко обещаващи и по-надеждни проекти си струва да отделите време.

В следобедните часове ще има нужда от уединение и спокойна почивка. Това е добро време за четене, ръкоделие, просто творчество. Посещението на социални събития ще изглежда уморително и за някои Риби може да се превърне във влошаване на благосъстоянието.

astro-ru.ru

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular