вторник, септември 27, 2022
НачалоБургасАлександра Сърчаджиева представя утре в Бургас спектакъла си „На живо”

Александра Сърчаджиева представя утре в Бургас спектакъла си „На живо”

Поради големия интерес, Александра Сърчаджиева отново ще представи в Бургас спектакъла си „На живо”. Постановката ще се играе утре, 16 август, от 20.30 ч., на сцената на Летния театър. Тя е по текст на Яна Борисова и с режисьор Димитър Коцев-Шошо – син на легендарния Константин Коцев. Участва и Радена Вълканова.

Биографичната пиеса, която разказва за най-трудните и най-хубави мигове в живота на актрисата, разкрива несподелени досега истини, които изненадват дори близките й.

Александра Сърчаджиева, която участва в последния сезон на хитовия медицински сериал на NOVA „Откраднат живот“, споделя, че в този моноспектакъл се разказва за самата нея. Представлението е обмисляно дълго време, изцяло създадено е от житейските истории на Алекс. Идеята ѝ хрумнала след интересна случка, която се разиграла само два месеца след смъртта на Иван Ласкин. Неин приятел я помолил да разкаже някаква забавна история на фирмено събитие и макар да била още в траур, Алекс все пак се съгласила и отишла на уговореното място. Оказало се обаче, че залата е претъпкана, а част от желаещите да я гледат не успели да влязат.

„Забелязах, че хората се смеят много повече на моите истории, отколкото на комедиите, в които играя. После плачеха на други“, признава Алекс, която открила без да иска вдъхновение за моноспектакъла си.

„Искам да покажа себе си. Хората ме познават от сцената или като водеща, но сега правя дисекция на себе си“, казва актрисата.

Билети се продават на каса „Часовника”.

За резервация и повече информация: тел. 0894 898 098 – Маруся Русева – организатор Арт ателие.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular