неделя, август 14, 2022
НачалоВодещи новиниХороскоп за 5 август

Хороскоп за 5 август

През първата половина на този ден посветете повече време на духовното си израстване. Сега е важно да намерите хармония със себе си и вътрешния свят. Това време е идеално за почивка и релаксация, медитация, уроци по психология. Сутринта можете да опитате да се докажете и в музиката, пеенето, рисуването. Следобедът може да помързелувате. По това време не е препоръчително да правите прибързани покупки, трябва да сте по-внимателни и постоянни в харченето. Вечерта не е много благоприятна за партита, нови запознанства и романтични срещи.

Овен

Днес любимите хора може да крият тайни от вас. Може би любимият човек няма да бъде напълно откровен с вас. Не се опитвайте да внесете пълна яснота: това само ще развали въпроса. Моментът не е подходящ за пазаруване, търсене на подаръци, признаване на любовни чувства. Можете да спите, да се уедините, да сте сред природата край водата, да се отдадете на спомени. Гледайте сантиментален филм, слушайте музика.

Телец

Днес променливото на настроение на Телеца пречи на изграждането на планове за бъдещето. Покупка, направена под влияние на емоционален подем, може да се окаже неуспешна. Отложете важните начинания за по-благоприятен момент. Някой от съмишлениците или роднините може да не оправдае доверието ви. Това е добър момент за задушевен разговор с приятел, но не трябва да бъдете откровени с нея за материалните си дела.

Близнаци

В този ден Близнаците са непостоянни в ежедневието, в избора на храна или облекло. Двойствеността на стремежите ви пречи да се спрете на едно нещо. Не е момент да посещавате салон за красота и да купувате модерни неща. Също така не трябва да давате сериозни обещания на никого. Контактът с жени може да стане необходим, но може и да ви донесе разочарование. Възможно е да се натъкнете на женска измама или потайност.

Рак

Контактите на Раците с хора от чужбина днес ще бъдат приятни. Повишената сантименталност може да ви направи по-отворени в отношенията с хора, които не познавате добре, като спътници. Не разкривайте тайните си на непознати жени. Когато сте далеч от дома, не се увличайте в пазаруване и купуване на сувенири. Красотата на ритуалите и музикалният съпровод може да повлияе на вашите религиозни предпочитания.

Лъв

Почивката ще бъде по-приятна, ако Лъвовете сменят обичайната си среда. Това е подходящият момент за общуване с приятелки. Не е изключена неочаквана среща, непланирана покана за посещение. Случайните приятни запознанства, направени през този ден, едва ли ще продължат. В компанията на непознати не бива да се отпускате напълно и да споделяте лични неща.

Дева

Нуждите на други хора днес са по-важни от личните планове на Девите. Ако не споделяте вкусовете на партньора, ще трябва да се адаптирате към тях. Може да бъдете притеснени от неговия мързел, потайност или непостоянство. Опитът да се внесе пълна яснота в семейния живот или да се направят кардинални промени в него е малко вероятно да бъде успешен. Ако връзката ви с някого е прекъсната, бъдете дипломатични и се опитайте да останете приятели.

Везни

Далечните земи могат да загубят своята привлекателност за Везни или ще бъдете принудени да ги напуснете. Може да има лек дискомфорт по пътя поради лошо здраве. Не е изключено разочарование в любовта, в религиозна, естетическа или финансова система. Вашата ваканционна романтика или всяко хоби може да приключи. Случайната любовна връзка вероятно ще бъде краткотрайна. Не е нужно да започвате пътуването.

Скорпион

Днес Скорпионите не трябва да планират строго програма за действие. Доверете се на вдъхновението, случайността или собствената си интуиция. Денят е благоприятен за почивка и творчество. Непостоянството на чувствата може да доведе до странични хобита. Възможно е да не сте в състояние да устоите на случайни изкушения (например в сферата на любовта). За да удовлетворите страстта си към изискани удоволствия, бъдете готови за допълнителни разходи.

Стрелец

Бъдете дипломатични в отношенията с другите. Разликата във вкусовете и навиците може да усложни живота на Стрелеца (например да внесе дисхармония в отношенията между родители или с брачния партньор). Прощавайте на другите за дребните им слабости, тогава в замяна те с готовност ще простят вашите собствени грехове. Такива качества като слаба воля или прекомерна сантименталност се демонстрирайте само в кръга на близки хора.

Козирог

През този ден Козирозите не бива да предявяват прекомерни изисквания към себе си и околните. Не се препоръчва да се правят покупки и да се прави отговорен избор. По-добре е да не прибягвате до помощта на жени и платени услуги. Възможен е интерес към музика, психология, индивидуални модни тенденции. Чувствата и симпатиите в този момент са постоянни. Роднини, спътници, брачен партньор може да ви изненадат с нестабилността на своите желания и намерения.

Водолей

Не хвърляйте пари за съмнителни начинания. Новите хобита на Водолея в този ден нямат бъдеще. Възможно е да има допълнителни разходи в името на децата. Днес не се препоръчва да избирате ценни подаръци. Посещението на музикално шоу или скъп ресторант може да остави двойствено впечатление. Не е изключена емоционална неудовлетвореност във връзка с любовта (например с уклончивото поведение на любим човек).

Риби

През този ден Рибите са зависими от променливите си настроения. Може също да се наложи да се приспособите към семейната среда или вкусовете на домакинството. Под влияние на случаен емоционален изблик можете да направите грешен избор в любовта или да прахосате пари. Не се препоръчва да се занимавате с интериорна декорация и ландшафтен дизайн. Ако имате проблеми с наднорменото тегло, трябва да избягвате сладкото.

Източник: astro-ru.ru

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular