неделя, август 14, 2022
НачалоВодещи новиниХороскоп за 1 август

Хороскоп за 1 август

Денят ще е доста натоварен. През първата половина на деня може да почувствате умора, невнимание и разсеяност, но в същото време ясно ще осъзнавате безотговорността у другите хора. Възможно е това да влоши още повече настроението ви. Сега си струва да се заемете с нещо, което познавате добре и което не изисква повишена отговорност и грижа. Следобед комуникацията може да се развие прекалено емоционално, негодуванието се увеличава, емоциите могат да попречат на нормалната комуникация. За вечерта на този ден не се препоръчва да планирате кратки пътувания, новите запознанства и дългите телефонни разговори са нежелателни.

Овен

Тази сутрин Овните не са твърде уверени в себе си, по това време е по-добре да изоставят смелите начинания. Втората половина на деня ще ви даде нов поглед върху нещата и ще ви направи по-общителни. Това е чудесно време за усвояване на информация, срещи със съученици и съмишленици, електронна кореспонденция с отдалечени кореспонденти. Присъединяването към нов екип, преминаването на тест или интервю ще бъде успешно.

Телец

Днес за Телците проблемите с кариерата и овластяването са актуални. Решаване на проблеми, свързани с повишаване на квалификацията, образование, пътуване на дълги разстояния, чуждестранни контакти. През втората половина на деня можете да станете активен потребител на Интернет. Имате възможност да обсъдите позната тема по нов начин, като говорите с шефа, приятел или някой от домакинството. Опитайте се да не правите грешки.

Близнаци

Планирайте важните събития за следобед. През този период от деня отново ще почувствате вкус към живота, особено към нови знания и контакти. Това е чудесно време за учене, полагане на тестове, търсене на информация, срещи с нови хора, обсъждане на новини, участие в екскурзии и PR кампании. Близнаците ще бъдат неотразими като преподаватели, коментатори, преводачи. Можете да обърнете чуждите разногласия в своя полза.

Рак

През този ден Раците не бива да прибързват с важните начинания. Сутринта липсата на ентусиазъм, неразположението или липсата на време ще ви попречат да се заемете активно с нов бизнес. През втората половина на деня наблегнете на събирането на полезна оригинална информация, включително и от електронни източници. Приемете рекламните листовки и приятелските покани като повод за размисъл, а не като ръководство за действие.

Лъв

В началото на деня се ограничете до рутинни задачи и не се преструвайте, че управлявате обстоятелствата. През втората половина на деня мисленето ви ще се активизира. По това време Лъвовете ще имат нужда от оригинален интересен събеседник. Не са изключени дребни недоразумения в общуването с приятели, клиентела, брачни партньори. Въпреки това можете лесно да разрешите разногласията чрез обединяване на идеи или намесата на авторитетен човек.

Дева

На сутринта вашите отличителни белези ще бъдат уравновесеност и самодостатъчност. В следобедните часове Девите ще се нуждаят от качества като дружелюбност, общителност, желание за учене. Благодарение на тях можете да подобрите рейтинга си в очите на партньор или клиенти, да установите неформални отношения с шефа си, да научите много нови неща и да попълните професионалните си знания.

Везни

Сутринта Везните могат да страдат от липса на време, песимизъм или битови сътресения. Следобед късметът внезапно ще ви забележи и ще ви даде няколко оригинални шанса наведнъж. Този период е оптимален за интелектуални занимания, неочаквани движения, творческа работа, приятелска компания, любовни контакти и разговори с дете. Една неочаквана среща ще бъде вдъхновяваща и образователна.

Скорпион

Днес основното средство за решаване на проблеми за Скорпионите е комуникацията. Бъдете готови за факта, че събеседникът не винаги споделя вашето мнение. За да изглеждат аргументите ви убедителни за другите, започнете разговор през втората половина на деня. В същото време е по-добре да изпращате писма, да се обаждате на приятели, да говорите с родителите. Можете да изразходвате много енергия в спорове или търсене на информация. Избягвайте суматохата вечер.

Стрелец

През втората половина на деня е възможна неочаквана среща. Възможно е да получите интересно предложение или да отидете на непланирано пътуване. Неочакван обрат в общуването с приятел или роднина ще бъде благоприятен за Стрелеца. Вечерта е чудесно време за компания, провеждане на консултации и преговори, както и за нови запознанства, кореспонденция, попълване на знания и разширяване на хоризонтите.

Козирог

Козирозите не трябва да започват този ден с повишени натоварвания. Сутринта не си поставяйте невъзможни задачи, вземете предвид вашето благосъстояние и навици. Втората половина на деня е благоприятна за умствена работа, усвояване на компютърни програми, поддържане на полезни неофициални контакти. Бъдете по-внимателни, ако правите покупка чрез онлайн магазин или плащате за услуга с помощта на терминал за електронни плащания.

Водолей

Сутринта използвайте да подредите нещата (в мислите, у дома, на работното място). Вечерта диалогът с опонента ще ви помогне да преосмислите думите му и да осъзнаете личната си позиция. Конфликтът на мнения ще бъде успешно разрешен. Вечерта е подходяща за творчески търсения в интелектуалната сфера и за интересна почивка в приятна компания. Възможни находки в областта на програмирането, астрологията, рекламата.

Риби

Днес нараства нуждата на Рибите да споделят новини и да се свързват със сродни души. Вечерта интернет може да се превърне в основно средство за комуникация. Ще бъдете добре дошли навсякъде, ако сте оригинални и общителни. Междувременно звездите не препоръчват да се отваряте пред непознати хора. Опитът за поверителен разговор може неочаквано да доведе до публично обсъждане на вашите тайни и проблеми (например в чат).

Източник: astro-ru.ru

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular