неделя, август 14, 2022
НачалоВодещи новиниОгнен и адски "фонтан" на Слънцето ще разтърси магнитосферата днес

Огнен и адски „фонтан“ на Слънцето ще разтърси магнитосферата днес

Магнитната буря ще бъде много силна и ще започне да се проявява от сутринта. Влиянието и може да се разпространи до електрически мрежи, радио устройства и много други.

Слънцето играе важна роля в нашата галактика. Мощната огнена топка непрекъснато произвежда термоядрени реакции и „изригвания“, в резултат на което възниква процес на така наречените „магнитни бури“. Стотици частици летят към Земята и пораждат всякакви сияния. Такова огнище, в зависимост от мащаба, може да повреди цели електрически мрежи, както и да повлияе неблагоприятно на човешкото здраве.

За промяната на космическото време

Според „космическите синоптици“ на 22 юли действието на магнитната буря ще бъде много променливо. Поредица от силни удари ще ударят планетата от 00:00 до 18:00 часа московско време. Сутринта интензитетът на геомагнитните смущения ще бъде 5 бала. След 12:00 честотата постепенно ще намалее до три. Вечерта около 18 часа скалата ще е на ниво – 2 бала.

Съвети за метеопати

Реакцията на човешкото тяло на мощен невидим поток от енергии може да бъде най-непредсказуема. Всичко зависи от индивидуалните характеристики: наличието на болести, манталитет и др. Хората с хипертония и хипотония могат да бъдат особено уязвими. Също така, ефектът се извършва върху хора, страдащи от депресия или чести главоболия. През този период е важно да се отпуснете и да се отпуснете. Опитайте се да седите по-малко пред компютъра и телефона, от които вече се излъчва радиация. Вземете и прочетете книга. Можете да пиете успокояващ чай и да се поглезите с нещо вкусно. Важно е да не изпадате в състояние на паника, защото рано или късно влиянието на космическите обекти ще отшуми.

Ще има ли бури в края на юли?

Между другото, през юли 2022 г. магнитните бури ще продължат до 25-ти. В началото на август ситуацията ще се стабилизира. Руснаците с нетърпение очакват да се насладят на влиянието на слънцето на улицата, а не да се крият от електромагнитното му излъчване у дома.

Източник: vesiskitim.ru

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular