неделя, август 14, 2022
НачалоБургасМеждународен турнир по плажен тенис Burgas Open 2022 събира погледите на морския...

Международен турнир по плажен тенис Burgas Open 2022 събира погледите на морския бряг

Международният турнир по плажен тенис Burgas Open 2022 ще събере погледите на почиващите на морския бряг от петък до неделя.

Мястото на състезанието е повече от атрактивно – Северният плаж. Надпреварата се организира от „Черноморски плажен спортен клуб Бургас“ с подкрепата на Българската асоциация по плажен тенис, концесионера на Северния плаж, Община Бургас, приятели и спонсори.

Заявки за участие досега са подали представители на Латвия, Украйна, Казахстан, Естония, Словакия, Русия и България. При мъжете ще участват почти всички родни топ състезатели, което е атестат за срещи с висок адреналин.

Мъжките двойки засега са 14, женските са 6, мъже Over 50 плюс също са 6, смесените двойки са 12, а начинаещите са 10. Заявки продължават да се подават, съобщиха организаторите.

Програмата за утре, петък, включва от 8:00 до 10:00 часа открит урок за хора в неравностойно положение, деца и юноши.

„Приканвам директори и преподаватели да доведат деца от социалните домове, талантливи деца да се включат в урока, който ще донесе много позитивни емоции за тях“, заяви главният организатор Константин Стоянов.

Официалното откриване на международния турнир по плажен тенис е в събота от 9:00 часа.

Веднага след това започват срещите при мъжките и женските двойки и Over 50 плюс. Те ще приключат около 18:00 часа. Награждаването на призьорите в трите категории е около половин час по-късно.

Турнирът продължава в неделя от 9:00 часа до 16:00 часа. За отличията ще спорят смесени двойки, начинаещи и средно напреднали двойки.

След края на срещите ще започне церемонията по награждаване и официално закриване на Burgas Open 2022.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular