неделя, август 14, 2022
НачалоБургасПретендентките в конкурса за красота Mrs. Planet 2022 се срещнаха с кмета...

Претендентките в конкурса за красота Mrs. Planet 2022 се срещнаха с кмета Димитър Николов

Красавици от над 20 държави, претендентки в конкурса за короната на Mrs. Planet 2022, се срещнаха днес с кмета на Бургас Димитър Николов. Те представиха своите държави и споделиха впечатленията си от града и Южното Черноморие.

“Надявам се да останете очаровани и запленени от духа на Бургас и отново да се върнете тук с вашите семейства и приятели. Във ваше лице виждам посланици на нашия град по света“, заяви по време на срещата кметът Николов.

В събитието се включиха и малките красавици, участнички в мини конкурсите Мисис Планет-спорт и Мисис Планет-талант.

Конкурсът Mrs. Planet 2022 ще се проведе тази вечер в 20.00 часа в Културен дом НХК. Престижното модно събитие е създадено преди 25 години в Холивуд.

В бургаското издание ще вземат участие представителки на Филипините, Малайзия, Индия, Сингапур, Украйна, Литва, Румъния, Грузия и др.

Присъстващите на събитието ще могат да се насладят и на дебютното модно ревю Burgas Summer Festival.

В Burgas Summer Festival ще вземат участие актуалните модели на модните агенции „Интер моделс Бургас“ и „Интерсаунд“, носителки на титлата „Мис България“, както и омъжени дами с приза „Мисис Бургас“ и „Мисис България“. Организаторите запазват в тайна името на водещия, издават само, че е морски човек, а сред гостите се очакват популярни имена от родния елит, представители от сферата на бизнеса, културата, спорта, както и много общественици.

В модния спектакъл участие ще вземат и талантливи бургаски изпълнители, които допълнително ще създадат настроение.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular