вторник, август 16, 2022
НачалоВодещи новиниКакъв цвят е името ти и какво разкрива за теб?

Какъв цвят е името ти и какво разкрива за теб?

Името на човек е тайна, в която има много нюанси. Отдавна е известно, че всяко име има не само определена вибрация, но и свой цвят, своя енергия.

Да, не можем да го видим. Оттук и усещането, че влиянието на цвета на името върху характера и съдбата на човек е просто езотерична приказка.

Но нека си припомним уроците по физика и факта, че всеки цвят в слънчевия спектър има определена дължина на вълната: от най-късата виолетова до най-дългата червена. Именно тези вълни пораждат вибрации, които ние възприемаме като звук.

Оказва се, че абсолютно всяка дума има свой цвят. И какво, ако не собственото ни име, което чуваме най-често, особено в детството, когато характерът тепърва започва да се формира?

Много научни трудове са написани за това как определен цвят влияе върху физическото и емоционалното състояние на човек.

Цветът на името надарява човек с определени способности и отличителни черти (сигурно сте забелязали как понякога именниците са неусетно подобни). Освен това всяка една и съща форма има свой собствен нюанс и съответно въздейства върху човека по различни начини.

И любимата ми нумерология помага да се разбере това. С помощта на прости изчисления можете да разберете не само цвета, но и да разберете как да коригирате реалността си с него, да го напълните с късмет и просперитет.

Вземете например името Александър. Име номер – 9, цвят – злато. Силни страни – независимост и самочувствие. Слабите са алтруизъм и меланхолия. Как можете да сведете до минимум появата на слабости? Намерете форма на името, която ще добави оптимизъм и практичност, тоест името е сребристо, синьо или синьо, а това е Саня – синьо 5 и Алекс, Кристин – синьо 5.

Не е ли изненадващо, че неща, на които често не придаваме значение, могат да повлияят на нашия характер, темперамент и съдба като цяло!

Познавайки цвета на името си, е по-лесно да разберете себе си и да активирате липсващите качества, освен това само леко да модифицирате името.

Много зависи от цвета на всяка буква поотделно. Колкото по-далеч е буквата от началото на името, толкова по-малко е влиянието на цвета му. Повтарящите се, напротив, се подсилват, независимо дали са в началото, средата или края на името.

Изчисляването на това не е никак трудно. Достатъчно е да преобразувате буквите в цифри, да ги добавите и ако получите двуцифрено число, навийте го до стойност в диапазона от 1 до 9. Ето таблицата.

Пример: Даниела = 4 +1+5+9+5+3+1 = 28 = 2+8 = 10 = 1+0 = 1


1. Червено: Много нежни и добронамерени личности, готови на всичко за своите близки. Тези хора не са способни да наранят и муха, защото притежават огромно сърце. Безспорно това са и най-верните приятели и всеки, които ги познава знае това.

2. Оранжево: Невероятно равновесие между ум и тяло – тези хора притежават изключителен чар и същевременно са ужасно умни и находчиви. Винаги привличат вниманието върху себе си. Изобщо, те са от онези типажи, които като видиш казваш „Уауу!“

3. Жълто: Весели и много жизнерадостни хора. Способни са да заредят всеки с позитивна емоция. В същото време са много самоуверени и интуитивни. Рядко се провалят в начинанията си.

4. Зелено: Съвършен баланс между духовно и физическо. Умеят да бъдат и прагматични и позитивни. Тези хора са много последователни в действията си безспорно са родени за лидери.

5. Син: Неповторими оптимисти! Това са от онези личности, които незнайно откъде винаги намират сили в себе си, за да преодолеят трудностите и да продължат напред без травми и лоши спомени.

6. Индиго: Притежават невероятно желание и воля за живот. Понякога се отчайват, но успеят ли да намерят смисъл, те са готови на всичко, за да направят и невъзможното.

7. Лилаво: Тези хора се отличават с една необичайна улегналост и мъдрост. Те са здраво стъпили на земята и знаят отлично кое каква цена си заслужава. Не си падат по рисковете и необмислените постъпки, затова и някои ги смятат за скучни. Истината обаче е, че те са страшно логични и обичат да трупат успехи, докато другите още си играят на проба-грешка.

8. Розово: Не се заблуждавайте по цвета, че това са романтици, летящи в облаците. Напротив! Личностите, носещи имена с розова аура, притежават много силна воля и дух. Проблемът им е, че понякога са склонни да бъдат егоисти, но като цяло са добродушни и състрадателни.

9. Златист: От тях строи любов, радост и разбиране. Склонни са да се опитват да решат проблемите на всички около тях, дори това да означава да загърбят своите.

И за привличане на късмет и пари, ще направи всяко малко нещо от цвета на името: ключодържател, тефтер, чанта, дневник, шал. Всичко, но при условие, че това нещо винаги ще бъде с вас. Това ще привлече парична енергия към вас и ще ви спести от ненужни разходи.

Разбира се, много зависи само от нас самите. Не отстъпвайте обаче от тази малка подробност: цветът на забрадката, цветът на чантата и дори сянката на любимото ви червило могат значително да променят живота ви към по-добро. Мисля, че си струва да обърнем внимание на това.

Източник: zen.yandex.ru

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular