неделя, юли 3, 2022
НачалоБургасТанцова школа „Estrella“ с ръководител Олга Мохова завоюва много медали на...

Танцова школа „Estrella“ с ръководител Олга Мохова завоюва много медали на престижния конкурс „Magic World” в Хасково

Много медали, заслужени комплименти и неспирни аплодисменти получиха за таланта си танцьорите на „Estrella“ на престижния конкурс „Magic World” в Хасково.

В рамките на трите състезателни дни на сцената са представени 1300 танца в различни стилове от най-добрите школи на България. Всички участници са показали много високо ниво на подготовка и креативни хореографии. Бургас е бил представен достойно от няколко школи. В това число и добре познатата танцова школа „Еstrella“.

Талантите на школата се пребориха за участие във финалния концерт Gala Best Concert, където бяха класирани на 2-ро място със зашеметяващата хореография – „Firy Element. 40 танцьора на школата от 3 възрастови групи „запалиха“ сцената, завладяха зрителите и впечатлиха многобройното жури.

Преди година, на същата сцена, летяха, скачаха и се „вихриха“ каубойките от танца „Каубойски ритми“, за който възпитаниците на школата взеха 1-ва награда в Gala Best Concert. „Невероятните емоции и безграничната радост за постигнатите резултати дават крила за нови творчески порив и желание да създаваш красота“, споделят от школата.

Отлично са представиха всички възпитаници на „Еstrella“ – от най-малките 5- годишни дечица, които дебютираха на голямата сцена, до опитните 20- годишни танцьори.

1-во място, поздравления и комплименти от журито получиха най-малките възпитаници на танцова школа „Еstrella“ за много енергичната, ярка и добре синхронизирана хореография „Happy Children”. Този танц беше удостоен и със специална награда, огромен мечок, за най-многобройна група сред минита /продукция, в стил Disko&Pop /. Мечокът Теди вече е талисманът на школата.

Още едно много специално 1-во място за „Кill This Love “ – Street&Hip Hop, продукция. Хореография, която впечатли журито. Освен първото място в категорията, бе присъдена и индивидуална награда за безплатно обучение в престижното студио „Bandits Dance Studio“ (Intensive Workshop) в Италия през юли тази година.

В невероятно силна надпревара възпитаниците на школата спечелиха:

Топ 15 танца от Gala Best Concert:

2 – ро място – Show – Fire Element

– Мини:

1- во място – Джаз – Dance Fantasy

1-во място – Диско поп – Happy Children

3 -то място – Spring Extravaganca

– Деца:

2 – ро място – Disko&Pop – Полина Янева

2 – ро място – Street&Hip Hop – Полина Янева

2 -ро място – Disko&Pop – Ha Fa Na Na

– Юноши:

1-во място – Show – Summer Mood

1-во място – Disko&Pop – Rattlesnake

1-во място – Street&Hip Hop – Полина Динева

3 -то място – Street&Hip Hop – Александра Чаталбашева

2 -ро място – Disko&Pop – Полина Динева

3 -то място – Disko&Pop – Александра Чаталбашева

– Възрастни:

1-во място – Show – Fire Element

1-во място – Show – Subtle Trap

1-во място – Street&Hip Hop – Kill this Love

3 -то място – Disko&Pop – Move

Танцова школа „Estrella“ – ръководител Олга Мохова

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular