неделя, юли 3, 2022
НачалоВодещи новиниХороскоп за 19 юни

Хороскоп за 19 юни

Позицията на планетите през първата половина на този ден е много подходяща за всякакви действия, които изискват внимание и последователност. Агресията и прекомерната агресивност няма да доведат до успех сега, а могат само да провокират конфликти. Струва си да бъдете по-търпеливи, точни, апелиращи към факти и надеждна информация. Сега можете постоянно да изпълнявате вече започнати дела. Прибързаността в този момент по-скоро ще усложни ситуацията, отколкото ще допринесе за нейното успешно разрешаване. Втората половина на деня ще донесе желание за обновяване. Късната вечер е подходяща за правене на планове за бъдещето.

Овен

Конфликтите и недоразуменията, възникнали предния ден, днес постепенно губят своята острота. Денят създава подходящи условия за системно завършване на дела, включително съвместни. Също така е добър момент за прекратяване на цикъл на обучение или поредица от важни преговори. Значителните партньорства трябва да бъдат подпечатани с подпис (или някакъв друг жест, който не оставя другата страна в съмнение относно вашата искреност).

Телец

Днес е подходящ момент да се отървете от всичко излишно (старомодни дрехи, ненужни контакти, остарели бизнес принципи). Ако имате малки дългове, звездите ви съветват да ги изплатите. Нуждаете се и от лека диета. За големи придобивки и инвестиции, мащабни финансови и лични инициативи е препоръчително да изберете друга дата. Вечерта желанието за общуване с близки роднини може да се увеличи.

Близнаци

Не бързайте да се присъединявате към нови проекти, днес това не е актуално. Правете само най-важните неща. Начертайте дебела линия под следващия сегмент от живота си, но се въздържайте от разработване на планове за бъдещето в детайли. Ако се чувствате добре, тогава един ден на гладуване няма да навреди. Преди да заспите, вашето рационално мислене може внезапно да отстъпи място на обсебваща игра на въображението.

Рак

Не поемайте инициатива този следобед. Вечер се откажете от обилната вечеря, но пийте повече течности. Също така по това време глътка добро сухо вино няма да ви навреди. Преди да си легнете, запасете се с положителни преживявания (например слушайте любимата си музика), не гледайте филми и не четете страшни книги. Не на последно място от това зависи дали ще имате красиви и приятни сънища или болезнени кошмари.

Лъв

Опитайте отново да изясните отношенията със съмишлениците си. Днес някои от вашите планове стават неуместни, което естествено води до сбогуване с някои хора. Не се опитвайте обаче да ускорите развръзката там, където все още няма необходимите условия за това. В края на деня може да се нуждаете от по-уютна, домашна, психологически комфортна среда, която насърчава блян и размисъл.

Дева

Днес ще искате да премахнете скучните неща. В същото време не забравяйте да анализирате допуснатите грешки. Въпреки необходимостта да се сложи черта под миналото, все още трябва да оставите някои въпроси отворени: например въпросът за парите, получаването на образование, дълго пътуване. Желанието ви да промените позицията, професията, шефа или работата може да не е осъществимо.

Везни

Днес виждате добре същността на проблемите и не сте склонни да изпреварвате събитията. Благодарение на тези качества ще можете компетентно да използвате положителните страни на ситуацията. Това е подходящ момент за приключване на въпроси, свързани с преподаване, емиграция, командировка, издаване на книга или съдебен процес. Ако преди лягане искате да обмислите планове за близко бъдеще, изборът ви ще бъде по-скоро интуитивен, отколкото рационален.

Скорпион

Днес не е подходящото време за нови неща. Сутрин и следобед избягвайте фантазиите, разчитайте на логическото мислене. Приемете правилата, предложени ви от други хора, и се опитайте да не ги нарушавате. Не трябва да отваряте банкова сметка, да търсите посредници, да сключвате застрахователен договор. Късно вечерта бизнес настроението може да бъде заменено с по-романтично. Възможно е да започнете да мечтаете за почивка или дълго пътуване.

Стрелец

Днес е моментът най-накрая да подредите бизнес връзките, дългосрочните споразумения, професионалните планове. В тези области няма място за фантазии, всичко е изключително ясно. Ако във въпроса са замесени лични амбиции, харесвания и антипатии, бъдете търпеливи: тук интригуващият сюжет все още е далеч от желаната развръзка. В края на деня към естетическото възхищение на партньора може да се добави и психологическа зависимост от него.

Козирог

Този ден трябва да бъде посветен на рутината. Отношенията с приятелите днес може да са по-важни от общуването с близките. Ако имате здравословни проблеми, обърнете им специално внимание. Процесът на лечение или медицински преглед може да се забави, но проблемите, които могат да бъдат решени в момента, са по-добре изчистени и затворени завинаги. Вечерта трябва да оставите настрана тревогите си и да промените ситуацията с по-малко формална.

Водолей

Днес романтично или спортното вълнение постепенно се заменя с по- спокойно и трезво отношение към ситуацията. От приключения и изкушения ще предпочетете да се върнете към по-подредено и предвидимо съществуване. Това не е най-добрият момент за ново творческо начинание. Не трябва да планирате почивка или любовна среща. Препоръчително е важните въпроси да бъдат завършени преди вечерта.

Риби

Днес е по-добре да се занимавате с ежедневните си дела и да не се опитвате да контролирате хода на събитията. Опитът да насилите този или онзи бизнес ще се окаже загуба на време и усилия за вас. Възможно е в същото време да развалите отношенията с близките (деца, родители, членове на домакинството). Късно вечерта е най-благоприятният период от деня за вас, точно по това време най-накрая ще почувствате психологически комфорт.

Източник: astro-ru.ru

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular