понеделник, август 15, 2022
НачалоБургасПопулярни и обичани лица от Бургас и България ще избират новата Кралица...

Популярни и обичани лица от Бургас и България ще избират новата Кралица на Бургас

Конкурсът за най- красива бургазлийка ще събере в летния театър на Бургас обичани и известни лица от българския хайлайф. В ролята на жури в престижното шоу за красота ще се изяви носителката на титлата Мисис Бургас 2018 г и Мисис България 2018 г Станислава Андреева. Още носителки на титли ще избират най- красивата бургазлийка тази година. Това са коронованата за най- красива омъжена жена на Бургас за тази година Валерия Докузова, както и носителката на титлата Кралица на Бургас 2021 г Ина Мархолева, която ще предаде короната на новата най-красива бургазлийка. В звездното жури на престижния конкурс за красота ще бъде и лицензианта и организатор на Мис България, г-жа Ирина Папазова. Известният дизайнер Стоян Радичев също ще оценява претендентките за короната. Именно с тоалетите на Радичев претендентките за титлата ще дефилират в третия, финален тур на конкурса.

         Организаторите на конкурса обещават и тази година Кралица на Бургас да се превърне в едно незабравимо модно шоу и невероятно приключение за всички претендентки за титлата. Водещ на церемонията ще бъде чаровната и ослепителна Надя Недялкова, която също е носител на титла за красота. Надя беше избрана за най- красива омъжена жена през  2017 г в конкурса Мисис Бургас. Тя е завършила Бургаския свободен университет, специалност право. Развива своята професионална кариера в областта на финансите и е един от най- известните и предпочитани финансови консултанти в страната.

         Кралица на Бургас 2022 г ще се проведе тази събота /11-ти юни/ от 20.30 ч в летен театър на Бургас. Входът е свободен! Всички жители и гости на Бургас могат да заповядат и да станат част от това невероятно събитие. Нека заедно изберем новата Кралица на Бургас!

Стоян Радичев

Ина Мархолева

Ина Мархолева

Валерия

Ирина Папазова

Валерия

Станислава Андреева

Станислава Андреева

Надя Недялкова

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular