понеделник, май 29, 2023

Хороскоп за 22 май

Днес е 22 май 2022 г., 21-22 лунен ден, намаляваща луна в Риби. Сутринта на този ден може да донесе повишена емоционалност. Ако не успеете да изразите емоциите си, е възможно да се появи раздразнителност. Началото на деня трябва да се прекара активно, това ще помогне за облекчаване на стреса и избягване на неприятни ситуации. Денят е подходящ както за пътувания, така и за започване на дълги пътувания. Ще забележите, че комуникацията ще започне да тече по-интензивно, вероятно ще получите голямо количество новини. Днес ще можете да възприемате информацията по-добре, така че денят е много благоприятен за учене. Възможно е получаване на новини отдалеч, както и среща с чужденци.

Овен

Денят е благоприятен за официални посещения. Има смисъл да се провежда всяко събитие по стандартен сценарий. При избора на дрехи за този или онзи повод се ръководете от общоприетия дрескод и класическите изисквания за външен вид, но съобразявайте и с вкусовете на важните за вас хора (партньор в живота, събеседник, шеф, постоянен партньор).

Телец

Днес е подходящият момент за инвентаризация (външна и вътрешна), за възстановяване на баланса в семейството. Не бързайте да купувате и придобивате, по-добре е да се опитате да използвате рационално това, което притежавате. Всичко, което е най-красиво, най-ценно, с високо качество, трябва да бъде запазено, но има смисъл да се отървете от излишния баласт. Възможно е изгубените по-рано вещи да бъдат намерени и върнати на мястото им.

Близнаци

Днес сте очарователни и дипломатични, имате добри маниери и отличен вкус. Както в личния живот, така и в бизнеса сте склонни да се придържате към добре дефиниран план за действие. Вашите емоции са под контрола на ума, така че дори при неочаквани обстоятелства няма да направите непоправима грешка. Това е добър момент да дадете на романтичните начинания легитимен и официален статут.

Рак

Днес хаотичните контакти с непознати хора са за предпочитане пред избраното общество и строгите ритуали на общуване. Може да ви е полезно да имате временно уединение, посветено на четене или съзерцание. Ако уединението не ви харесва, отидете на гости на хора с единомислие. Това е добър момент да посетите клуб или форум за задълбочено обсъждане на различни въпроси.

Лъв

Днес последните спорове ще бъдат изгладени. Дългосрочните планове, сходните вкусове, общите навици отново могат да сплотят вас и партньора ви. Изборът между нови и стари приятели със сигурност ще бъде направен в полза на последните. Това е подходящ момент за възобновяване на старите връзки, укрепване на брачните и професионалните отношения и възстановяване на старите неформални договорености.

Дева

Днес звездите ви съветват да изключите грубите и агресивни методи от арсенала си. Всичко, към което се стремите, може да се получи без кавги и конфликти. За да спечелите симпатиите на околните, покажете добри намерения, дипломатичност, уравновесеност. Ако работите под властта на нежния пол, не забравяйте да й правите изящни комплименти и малки подаръци.

Везни

Днес обстоятелствата сами по себе си допринасят за изпълнението на дългогодишните ви желания. Това е подходящият момент за подновяване на прекъснати връзки с представители на други градове и държави (особено с жени и художници). Възможно е възстановяване на професионален договор, свързан с работа в чужбина. Можем да очакваме успешен обрат в съдебния процес, успех в издателската и преподавателската дейност.

Скорпион

Днес може да се нуждаете от професионален посредник, за да управлявате успешно своя бизнес. Може да се наложи да се свържете с адвокат, оценител, нотариус, представител на данъчната служба. Актуални могат да станат въпроси, свързани с получаване на наследство, съставяне на договор, застраховка на имущество или сделка. Във всяка комуникация трябва да предпочитате доказания класически сценарий за взаимоотношения.

Стрелец

Днес можете да се върнете към старите си представи за сътрудничество, приятелство, справедливост, равенство. Може да станете по-уважаващи институцията на брака или други традиционни ценности. Това е подходящ момент за започване на дейности, насочени към поддържане на брачните отношения или към подновяване (удължаване) на всеки официален договор в професионалната сфера.

Козирог

Съдбата ви дава днес рядка възможност да се върнете в миналото, без да губите настоящите си позиции. Може би ще се срещнете с някой от бившите колеги, подчинени или клиенти. Възможно е бившият ви шеф да иска да ви види или старата позиция отново да се освободи. Ако основната ви грижа е здравето, трябва да се върнете към доказан режим или да посетите лекар, който познавате.

Водолей

Днес ще покажете естествен интерес към класиката във всичките й проявления. Изпитаните във времето традиционни ритуали ще направят любовната ви връзка по-романтична. Една стара творческа идея може да блести с нови цветове. Стандартните методи за отглеждане на деца ще се окажат по-ефективни от модерната педагогика. Когато планирате почивка, избягвайте ненужния блясък, избирайте познати места и надеждни маршрути.

Риби

Днес семейните ритуали и ценности може да са по-важни от вашите индивидуални вкусове и предпочитания. Особено важни ще бъдат нуждите на жените. Това е подходящото време за малко почистване и козметичен ремонт в къщата, за избор на декор на стаите (платове, цветове). Когато приемате гости, направете го според всички правила на етикета. Направете светската комуникация, а не претрупаната маса, връхна точка на програмата.

Източник: astro-ru.ru

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular