неделя, юли 3, 2022
НачалоВодещи новиниХороскоп за 17 май

Хороскоп за 17 май

Днес е 17-18 лунен ден, намаляваща луна в Стрелец. Позицията на планетите през този ден показва период, който е малко вероятно да бъде наситен с глобални събития. Но в същото време повечето хора по това време ще станат по-активни и отворени един към друг. Това е периодът, когато естественото поведение ще бъде най-приятно. Денят е подходящ за всякаква физическа работа, спорт. Можете да планирате неща за днес, които изискват енергия, смелост, увереност. Денят е по-подходящ за независими, а не за колективни дела.

Овен

Днес е важно да се установи взаимно разбирателство с партньорите. Диалогът може да започне с мълчание. Вежливостта и непринудеността ще помогнат за разтопяването на леда. Най-строгият и непревземаем събеседник ще омекне, ако му кажете навреме изискан комплимент. Струва си стриктно да се придържате към общоприетия етикет. Ако искате да подновите предишно сътрудничество с някого, започнете, като споменете минали съвместни успехи.

Телец

Днес има изход от всяка трудна ситуация. Може да се наложи да се погрижите за здравето си (посетете лекар, да платите за лечение) или да посетите затворено заведение. Възможно е забравеното преживяване от общуването с хората отново да ви бъде от полза. Опитите да ви въвлекат в интриги незабавно спират. Но в същото време избягвайте прекомерната твърдост и прямота, за да не сеете скрита вражда между себе си и другите.

Близнаци

Вашето желание за хармония, баланс и справедливост днес ще се превърне в магическо средство за решаване на всички възникващи проблеми. Благодарение на тези качества вашият ентусиазъм и страстно желание бързо да намерите себе си в бъдещето ще бъдат балансирани от чувство за пропорция, вкус и стил. Както в професионални, така и в лични въпроси, доброто познаване на разпоредбите на действащото законодателство може да Ви бъде от полза.

Рак

Надеждата за късмет и пълна независимост ще трябва временно да бъде изоставена. Подчинете действията си днес на строг график и погледнете настоящите обстоятелства по-обективно. Целенасоченост и смелост се съчетават с гъвкавост. Не бива да закривате с гърдите си амбразурата и да загивате сами в неравна битка, ако до вас има човек, който тайно ви съчувства и е искрено готов да помогне.

Лъв

Избягвайте неизвестността и уклончивостта днес в общуването с хората, както и с авторитетни личности. Когато се опитате да взаимодействате с тях, може да срещнете препятствие или да изпитате разочарование. В резултат обаче вашата картина на света ще стане по-ясна, вече няма да е възможно да си затваряте очите за истината. Участието на съмишленици ще смекчи ситуацията и ще ви помогне да я преживеете без загуба.

Дева

Всеки експеримент днес трябва да бъде някак оправдан и добре планиран. Ако не знаете какво точно искате, най-добре се откажете. Идеалната формула за успех за вас в този ден е студена глава и топло сърце, допълнени от разумно желание за стабилизиране на финансовата страна на битието. Когато общувате с работодателя, съчетайте лоялност със стриктно спазване на етикета и служебна подчиненост.

Везни

Днес диалогът с партньора е от особено значение за вас. Въпреки фундаменталните различия, имате шанс да разрешите много проблеми по взаимно съгласие. Можете лесно да преодолеете страха или срамежливостта си, ако сами го желаете. Възможно е благодарение на своята общителност, дипломатичност, чар и ерудиция да превърнете опонента си в съюзник или умело да го принудите да направи отстъпки.

Скорпион

Днес може да имате трудна задача да се справите с проблема ефективно и в най-кратки срокове. Концентрирайте се върху целта и не забравяйте да се застраховате навреме в случай на провал. Разглеждайте неуспехите като възможност да подобрите професионализма си. Разногласията с шефа, колегите, обслужващия персонал се уреждат по приятелски начин. В трудна ситуация е възможно да се свържете с лекар или посредник.

Стрелец

Днес имате нужда от свобода (например в любовта или в творчеството). Но можете да я получите само при ясни условия и в строго определени граници. Започнете всеки бизнес с изравняване на интересите. Когато създавате поредния шедьовър, довеете го до съвършенство и го направете привлекателен за потенциалните потребители. В личния си живот укротете темперамента си, балансирайте го с добро възпитание и сдържаност.

Козирог

Днес може да реагирате прекалено на някои неудачи. Всяко неблагоприятна стечение на обстоятелствата може да се превърне в причина за гняв или отчаяние, създавайки предпоставки за емоционален стрес. Хипертрофираното чувство за дълг (например към близките) може да се превърне във вашата ахилесова пета. Дръжте емоциите си под контрол и се научете да намирате положителен изход от всяка ситуация.

Водолей

Събитията от този ден повишават общителността ви, но също така допринасят за избирателен подход към хората. Може би ще станете твърде придирчиви и ще започнете да подхождате към новите познанства със стари стандарти. Възможно е днес да се срещнете с бивша любов или с бивши почитатели на таланта ви. Кратките пътувания и разходки ще донесат удоволствие, ако се правят с конкретни намерения.

Риби

Днес не излизайте извън рамките на професионалните възможности, действащия закон или съществуващия бюджет. Въпреки това, все още имате шанс да намерите малка вратичка, която ви позволява да удовлетворите част от вашите нужди. Може да получите малко финансова помощ от родителите си. Случаите, свързани с разделяне на имущество или разпределение на средства, могат да станат по-актуални.

Източник: astro-ru.ru

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular