неделя, юли 3, 2022
НачалоВодещи новиниХороскоп за 16 май

Хороскоп за 16 май

Добър ден за решаване на финансови и материални въпроси. Добре е да купувате лечебни отвари и магически предмети. Можете да направите инсталации, за да увеличите благосъстоянието и да получите пари за работа.

Овен

Желанието ви за лична независимост днес може да е прекомерно, особено от гледна точка на управляващите. Вашата спонтанност ще ви помага, докато сте мирни, но всяко противоречие с вашите желания може да ви направи бунтовник и революционер. В този ден трябва да се пазите от прекомерна спонтанност и екстравагантност, водещи до стрес или прекъсване на отношенията.

Телец

Вашето спокойствие, хладнокръвие и самочувствие днес може да бъдат неочаквано разклатени. Може да откриете, че не сте толкова отзивчиви, ако случайно настъпите лопатата. Опасността от временна загуба на равновесие е най-голяма при непредвидени обстоятелства и в ситуации, които не можете лично да контролирате. Не е изключено и нервно поведение на роднина.

Близнаци

Днес ще ви бъде полезно да си спомните не само положителните аспекти на вашето бъдеще, но и неговите възможни отрицателни черти, които не подлежат на пряк контрол. В зависимост от конкретните обстоятелства на вашата индивидуална съдба, това може да са въпроси, свързани с дългове, професионални планове, нови задължения, опасни експерименти, любовни и сексуални връзки.

Рак

Днес не е най-доброто време за започване на нов бизнес. Непредсказуемостта на случващото се може да анулира всички добри намерения и да разбърка всичките ви карти. Проект, започнат в този ден, вероятно ще бъде построен върху пясък. Рискувате да срещнете ненадеждни партньори или екстравагантната позиция на шефа. Възможно е също така собствените ви планове, навици и настроения да се окажат непостоянни.

Лъв

Днес старите ви вярвания може внезапно да претърпят криза. Може би ще решите да промените държавата си на пребиваване или изведнъж да преразгледате посоката, в която ще получите ново образование. Не забравяйте, че в този случай ще имате нужда както от нови съмишленици, които искрено споделят вашите необикновени революционни идеи, така и от нови учители, способни на прогресивно нестандартно мислене.

Дева

Днес не е денят, в който можете да седнете в окопа, спокойно да слушате свистенето на снарядите, летящи над главата ви. Атмосферата на тези дни е благоприятна за активност. Това е подходящият момент за опасни експерименти, както и за действия, свързани с преодоляване на страхове и лоши навици. Само в този случай има шанс да постигнете нещо полезно (например да се отървете от психологическата зависимост, която ви притеснява).

Везни

Обстоятелствата изискват днес да вземате нетрадиционни решения. Те ви предлагат по-малко предубеден поглед върху хора, събития и неща. Възможно е за това да започнете от себе си и да се опитате да промените обичайния си начин на реагиране на ситуацията. В противен случай ви очаква нервност и безпокойство. Неочакван акт на партньор (противник) може да ви принуди да промените собствената си тактика.

Скорпион

Познатият ритъм на рутинното съществуване днес може внезапно да бъде нарушен от извънредни събития извън вашия контрол. Не се отпускайте и бъдете готови във всеки един момент да дадете достоен отпор на обстоятелствата. За да останете успешни и точни, вашите действия през това време трябва да бъдат смели и светкавични. Това не е най-доброто време за посещение на лекар, освен при остри спешни случаи.

Стрелец

Днес е денят, в който свободата е призната необходимост. Ако имате чувството, че вие ​​сами управлявате топката, не се ласкайте. Някои от промените в този момент не са провокирани от вашата воля, а от неумолими обстоятелства, над които нямате власт. Възможно е под тяхно влияние вашите любовни афери да придобият нов характер или предишният стил на общуване с детето да се промени драстично.

Козирог

Днес вие не контролирате обстоятелствата, те ви командват. Опитайте се да се примирите с това: в момента това е най-лесният начин да спестите време, усилия и нерви. Не се опитвайте да се измъкнете от неизбежното. Може да не успеете веднага да намерите своя собствена ниша в променените условия. Избягвайте чувства като гняв, злоба, ревност, страх, безнадеждност, опитайте се да мислите по-позитивно.

Водолей

При нестандартно поведение се опитайте да не прекрачвате границите. Днес може да има скрити от погледа, но не по-малко неприятни последици. Не се поддавайте на разрушителни колективни емоции, както и на собствените си тайни чувства, които имат негативна конотация (страхове, ревност, отмъщение). През деня са възможни непланирани срещи. По пътя не са изключени и неочаквани инциденти.

Риби

Денят благоприятства смелите решения, но в същото време ви съветва да не се увличате с тях в ущърб на вече установеното благополучие. Днешните необмислени действия могат значително да подкопаят стабилността на финансовото ви състояние. Възможно е да се страхувате да изпаднете от отбора или да изостанете от напредъка. Преди да направите финансов или друг експеримент, уверете се, че имате резерв в случай на неуспех.

Източник: astro-ru.ru

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular