неделя, юли 3, 2022
НачалоБургасСпортното училище "Юрий Гагарин" изпрати випуск 2022 г

Спортното училище „Юрий Гагарин“ изпрати випуск 2022 г

Куп шампиони и медалисти от държавни първенства и международни турнири от випуск 2022 г изпрати Спортното училище „Юрий Гагарин“.

На тържествената церемония на абитуриентите присъстваха учители, треньори, родители и гости. За последен път класните ръководители г-жа Начева и г-жа Матарова,преведоха випуска в училищния строй. Абитуриентите бяха посрещнати с аплодисменти и пожелания с китка здравец, за успешен старт в живота.

Специални гости на тържеството бяха Павлина Алексиева – старши експерт по физическо възпитание и спорт към РУО-Бургас и членовете на училищното настоятелство Георги Сталев – президент на Клуб по класическа борба „ Черноморец “, Янчо Павлов – европейски шампион и световен вицешампион по борба, инж. Георги Базотев, Митко Павлов и Тоню Патриков.

Мотивиращо прозвуча поздравът на директора на Спортното Янчо Стойчев: „До тук мерило за вашите успехи бяха вашите учители и треньори . От утре мерилото ще бъде само – животът ! Бъдете смели ! Не се отчайвайте, не се отказвайте и огъвайте пред трудностите! Вие сте готови за живота, защото имате волята , упоритостта и трудолюбието !“

Своето послание за успех към зрелостниците отправи и инж.Георги Базотев.

За постигнати отлични резултати в учебната дейност, училището награди: Анастасия Григорова, Карина Борисова, Бояна Гелова, Диана Ацева, Теодора Кръстева – всички от 12 „а “ клас, Ивайло Иванов и Петър Шулеков от 12″б“ клас.

Отличени бяха и най-добрите спортисти на випуска, спечелили множество титли и медали на международни и национални състезания. Сред тях са:

1. Айредин Хюсеин – класическа борба с треньор Николай Дачев

2. Ивайло Иванов- класическа борба с треньор Златко Стоянов

3. Костадин Иванов- свободна борба с треньор Илиян Стефанов

4. Християна Димитрова- свободна борба с треньор Николай Милков

5. Бояна Гелова – художествена гимнастика с треньор Мария Калангерова

6. Теодора Кръстева – акробатика с треньор Гергана Денева

7. Анастасия Григорован – плуване с треньор Соня Стойчева

8. Карина Борисова – плуване с треньор Соня Стойчева

9. Теодора Станкова- класическа борба с треньор Николай Дачев

10. Валентин Василев – акробатика с треньор Женя Станева

11. Рая Димова – художествена гимнастика с треньор Мария Калангерова

12. Александра Боева- художествена гимнастика с треньор Мария Калангерова.

От своя страна абитуриентите от випуск 2022 благодариха на училищното ръководство за всеотдайността ! Благодариха на всички учители за търпението и старанието, както и на всички треньори , изградили с много труд и търпение, мотивирани, борбени спортисти и личности, запазили в сърцата си жаждата за спортни битки и победи!

„Това е вашият пореден старт! Сега съдбата ви е във вашите ръце! Бъдете дръзки и смели в мечтите си! Вашите оръжия са мисълта и знанието, използвайте ги! Желаем ви успех, защото успехът следва силните, а вие сте силни“, с тези думи ръководството на СУ“Юрий Гагарин“ изпрати абитуриентите си от випуск 2022 година.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular