събота, юли 2, 2022
НачалоВодещи новиниХороскоп за 15 май

Хороскоп за 15 май

Днес е 15 май 2022 г., 15-16 лунен ден, нарастващата Луна в Скорпион. Денят ще ви донесе повече увереност в собствените ви способности, както и способността да виждате бъдещето. Побързайте да използвате благоприятните възможности, които се разкриват пред вас през този период. Днес е важно да не се поддавате на мързел и самоугаждане, в противен случай денят ще бъде много непродуктивен. Това време е благоприятно за учене, общуване с чужденци, общуване с близки и членове на вашето семейство. През този ден можете да разчитате и на подкрепата на близките. Струва си да се страхувате от екстравагантност, както и от флирт, който може да предизвика ревност във вашата половинка.

Овен

Днес не трябва да създавате нови връзки от романтично естество. Скритите съмнения ще ви принудят да направите избор в полза на съществуваща връзка. По професионални и финансови въпроси, случайните промени в настроението могат да попречат на ползотворната комуникация. Възможни са парични постъпления. Добрите дела в този момент могат да донесат не само морално удовлетворение, но и добър доход.

Телец

Общата атмосфера на деня обещава да бъде положителна. Възможен е интерес към благотворителност и религия. Днес обаче няма да сте сигурни във нищо. Предмет на съмнения и притеснения могат да бъдат приятелства, семейни отношения, семейни дела, финансови проблеми, професионални контакти. Възможно е да се наложи да се върнете към предварително съставения разходен план или към предишния списък със задължения.

Близнаци

Денят ще бъде изпълнен със сантименталност, екстравагантност, капризност. Не са изключени дребни грешки, неуспешни покупки и парични загуби. Отношенията с жените могат да станат ненадеждни. Въпреки честата смяна на настроението, ще трябва твърдо да се придържате към избрания веднъж стил и ясна линия на поведение. Това не е най-доброто време за внезапна промяна на курса и опит за нова кариера.

Рак

Денят е добър за мащабни начинания, свързани с пътувания, висше образование, разширяване на кръгозора. Днес е възможно да се увеличи интересът към религията, психологията, социологията, музиката. Това е подходящ момент за посещение на църковна служба. Актуални са близките контакти с учители, духовни наставници, популярни личности, далечни роднини, нежния пол (особено чужденки).

Лъв

Днес си струва да обмислите и най-малката промяна в ситуацията, включително нейния емоционален фон. Можете лесно да постигнете това, което искате, като хванете правилния човек в правилното настроение. В общуването със съмишленици (особено жени) може да няма пълна яснота. За да запазите връзката, се придържайте към гъвкави тактики: например правете отстъпки навреме и проявявайте съчувствие към проблемите на други хора.

Дева

Днес между вас и другите хора лесно възникват недоразумения. Не са изключени и проблеми в брака. Причината за несъгласие могат да бъдат чувства, навици, естетически предпочитания, искания за пари. За да остане силен съюзът и да има добри перспективи, разчитайте на по-съществена платформа: например на сходството на моралните и етичните вярвания или на един единствен източник на финансиране.

Везни

Днес мързел, разсеяност и променливи емоциите ще попречат на изпълнението на обичайните ви задължения. Малките промени в настроението могат да повлияят на това как се чувствате. Може би въпроси, свързани с лечение в чужбина или посещение на чуждестранна клиника, отново ще станат актуални. Връщането към набор от предишни ангажименти (например обслужване на стари клиенти) вероятно ще бъде изгодно за вас.

Скорпион

Днес полетът на вашето въображение успешно хармонира с добрите материални възможности. Има шанс да рекламирате талантите си. Може би плодовете на вашето творчество ще получат прилично заплащане, ще бъдат одобрени от учителя или обществеността. В личния живот не са изключени недоразумения (например, причинени от разлика във вкусовете). Но те няма да могат да попречат на вашето щастие и връзката може да стане още по-романтична.

Стрелец

Днес трябва да покажете допълнително благородство в отношенията с родителите и членовете на домакинството, както и да оцените техните взаимни добри намерения към вас. Съзвучието на чувствата и настроенията в този момент може да стане по-важно от финансовата щедрост. Ако сте далеч от дома, оказвайте безкористна подкрепа на сънародниците си и не губете духовна връзка със сънародниците.

Козирог

Творческата част от вашата природа днес може да надделее над рационалната. Ако се занимавате с някаква творческа област, вашето въображение постоянно ще търси разнообразие и ще изисква допълнително подхранване. По това време може да ви е трудно да правите рутинни неща. По-добре е да отложите бизнес срещата, да откажете да изготвяте сертификати и отчети. Работете със собствено темпо или по гъвкав график.

Водолей

Днес вашите материални или духовни нужди може да се увеличат. Възможно е значително попълване на портфейла (например чрез получаване на безвъзмездна финансова помощ от родителите). По това време можете да харчите парите си под влияние на спонтанни капризи и неясни желания. Не са изключени и значителни разходи за неща, които очевидно не са в списъка на най-необходимото.

Риби

Случайните неуспехи днес лесно ще бъдат забравени поради общия хармоничен фон на настоящата ситуация. Те могат да включват дребни кавги и несъответствия, малки парични загуби, липса на пълен комфорт. Бъдете избирателни в покупките и харесванията. Това не е най-добрият момент за скучна и напрегната работа. Не е изключен интерес към благотворителност, доброволчество, психология, музика или религия.

Източник: astro-ru.ru

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular