вторник, януари 31, 2023
НачалоUncategorizedРозова Луна ще озари небето на 16 май: Как ще се отрази...

Розова Луна ще озари небето на 16 май: Как ще се отрази тя на всяка зодия

На 16 май вечерта на небето ще се появи розова луна. Преди да тръгнете да търсите огромно розово кълбо в небето, може би трябва да научите малко повече за този интересен феномен.

Пълнолунието е фазата на луната, която винаги е привличала най-много внимание. Това небесно събитие се случва, когато Луната е на противоположната страна на Земята от Слънцето. Символичната конфронтация между двете небесни тела очарова и хваща окото на романтиците, предизвиква прилив на емоции и енергия. През този период можете да извършвате магически ритуали и ритуали, както и да си пожелавате. 

Луната ще изгрее на 16 май в 07:14 часа, в 16-ия лунен ден. Въздействието му обаче се усеща в деня преди и в деня след Пълнолунието. Луната ще бъде в зодия Скорпион – това е най-подходящото време за вземане на решения, които променят живота. Изгревът на луната ще настъпи в 21:25 часа, а залезът – в 04:19 часа. Майското пълнолуние има и друго име – Цветната луна. Така е наречена от коренното население на Северна Америка във връзка с бурния цъфтеж през този период.

Ефектът на пълнолунието върху нашето тяло

Пълнолуние през май 2022 г. - какво ще ни донесе цветната луна?  2

Честотата на смяната на лунните фази оказва влияние върху биоритмите на човешкото тяло. Нашата активност, енергия, жизненост, емоционално състояние и здраве зависят от този процес. По време на Пълнолуние често заспиваме лошо или страдаме от безсъние. Тялото е особено податливо на силни емоции: възбуда, тревожност, раздразнение, агресия, които могат да попречат на нормалната комуникация с другите. По това време не трябва да влизате в дискусии по спорни теми, да се занимавате с нелюбим бизнес, да се опитвате да избягвате конфликти. В този ден е по-лесно да се нараните и раните ще кървят повече. Затова е по-добре да избягвате всякакви инвазивни процедури по време на Пълнолуние. Посещенията за хирургия или зъболекар са най-добре насрочени за друго време.

Какво можете да направите при пълнолуние?

Пълнолуние през май 2022 г. - какво ще ни донесе цветната луна?  3
  • извършват церемонии и ритуали;
  • засадете „кръгли“ зеленчуци (тиква, зеле, цвекло);
  • план за бъдещето;
  • отървете се от зависимости;
  • поемете личен живот;
  • всяка домакинска работа ще бъде особено ефективна;
  • подходящо време за епилация и маникюр.

Нека видим какво е подготвила за всеки един от зодиакалните знаци:

Овен

Невероятна енергия ще дойде при Овен. Ще можете да направите скок в кариерата. Можете спокойно да поемате рискове, за да постигнете целите си – късметът ще бъде на ваша страна. В същото време използвайте вродения си талант като преговарящ, който ще ви помогне както в професионалната сфера, да увеличите доходите, така и в изграждането на лични взаимоотношения. Ще бъде време на нови полезни запознанства.

Телец

Розовата Луна ще докосне сърцата на всички Телци. Изключително странна, но много ефективна марсова енергия тече във вашите вени и ви помага по пътя към осъществяването на всички мечти и желания. Те няма да се случат точно в този момент, има още пластове за наместване, но процесът е задействан и е само въпрос на време да съберете плодовете на положението усилия.

Близнаци

Сигурно имате усещането, че късметът ви е изоставил и донякъде е точно така. Розовата Луна ще изпрати положителна магическа енергия към вас и ще почувствате мигновено облекчение. Особено раздвижване очаквайте най-вече в любовта.

Рак

Семейството и близките ви са най-голямото богатство. Там е вашата сила! Розовата Луна ще подхрани точно тази сфера от вашия живот и може би още не знаете, но ви е подготвила нова информация, която трябва осъзнато да преработите и реализирате в своя полза.

Лъв

Пълнолунието ще създаде нови връзки в живота на Лъвовете. Социалните ви контакти стремглаво ще нарастват, а с тях и възможностите пред вас. Хората, с които животът ви среща тези дни, ще изиграят важна роля във вашето бъдеще, затова внимавайте какви личности допускате до себе си.

Дева

Меркурий е ретрограден от няколко дни и това ще предизвика срещи с дълбоко забравени хора от вашето минало. Може и да не останат за дълго в живота ви, но със сигурност ще размътят ума ви. От друга страна финансите ще се стабилизират, така че помислете какво не сте успели да си купите, а много силно желаете да притежавате.

Везни

Знаете ли, че това Пълнолуние се случва във вашия знак. Това може да означава само едно нещо! Ще бъдете в центъра на вниманието, като дали ще е положителен или отрицателен този факт, зависи изцяло от самите вас. Слушайте вътрешния си глас като внимавате да не бъдете заблудени от илюзиите на вашия ум. Действайте внимателно, без да бързате, но с необходимата твърдост и увереност.

Скорпион

Амбициозните и решителни Скорпиони в този момент не се страхуват от никакви препятствия. Основното нещо е да решите своите цели и приоритети. Късметът ще помогне на онези представители на знака, които знаят точно какво искат от живота. Ще можете да сключвате изгодни сделки и значително да подобрите финансовото си състояние. За самотните Скорпиони съдбата ще даде дългоочаквана среща със сродна душа. Ако сте семеен Скорпион, тогава може да решите да попълните семейството.

Стрелец

Въпреки, че Сатурн ограничава много от вашите изяви напоследък, Розовата Луна идва на помощ и носи късмет в личния ви живот. Обърнете специално внимание на хората, които в момента влизат в живота ви, особени тези, които притежават власт и са по-възрастни от вас.

Козирог

Козирозите да очакват Розовата Луна да хвърли своята светлина върху кариерата им. Работата ще бъде повече, както и придружаващите я отговорности. Но нека сме честни! Вие можете да се справите с всичко. А след това ще се наслаждавате на своя успех. Не влизайте в конфликти на работното си място, няма да постигнете нищо с този похват.

Водолей

Водолеите, които мислят извън рамките, ще могат да покажат своя талант и оригиналност. Всичко, което правите през това време, няма да остане незабелязано нито в работата, нито в личната сфера. Това е времето за пробив в кариерата, увеличение на заплатата или преминаване на нова позиция. Ще успеете и ще се гордеете със себе си.

Риби

Рибите също са облагодетелствани от ефекта, който ще има Розовата Луна върху техния вътрешен свят. Юпитер ще ги дари с неограничена сила и енергия и ще им даде възможността да израстнат духовно за значително кратко време. Смело погледнете в душата си и вземете трудното, но важно решение, което сте отлагали досега.

Източник: ftimes.ru

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular