неделя, юли 3, 2022
НачалоВодещи новиниХороскоп за 13 май

Хороскоп за 13 май

Днес е 13 май 2022 г., 13-14 лунен ден, нарастващата Луна във Везни. Този ден ще бъде много успешен. Ще забележите, че днес много от вашите способности ще бъдат търсени, ще има повече възможности за самореализация. Денят може да донесе нови перспективи, особено в личните начинания. През първата половина на деня обаче не сте в състояние да оцените твърде обективно своите силни страни и възможности, характеризира се с прекомерен оптимизъм. В този момент е важно да не се поддавате на емоциите, а да се стремите да ги контролирате максимално, да бъдете последователни и внимателни в делата и действията си. Втората половина на деня ще бъде по-активна. Ще можете бързо да реализирате идеите си, да взимате бързи решения, да общувате открито и динамично с хората около вас.

Овен

Тази сутрин сте настроени оптимистично. До вечерта кръгът ви от интереси може значително да се промени. По това време атмосферата около вас може да стане неясна. Възможно е да заемете по-гъвкава и потайна позиция или да откриете в себе си детективски способности. Това не е подходящият момент за започване на нов бизнес. Не трябва да гледате филми с агресивни сюжети, които вълнуват въображението преди лягане.

Телец

Докато настъпи вечерта, ще сте склонни да забелязвате само външната, светла страна на събитията. Може да сте разочаровани от вчерашните резултати. В края на деня най-вероятно ще се интересувате повече от скрития фон на случващото се (например тайните мотиви на вашите приятели и познати). Днес е подходящ момент да направите плановете си интерактивни, като внесете алтернативи и интуитивен избор в плановете си.

Близнаци

Днес настроението ви ще бъде равномерно и позитивно. Ще проявите такива качества като общителност, дружелюбност, самоконтрол, любопитство. Това е добър момент да общувате със съмишленици и да разширите хоризонтите си в вече избрана посока. Не мислете за неприятни неща и не се опитвайте бързо да промените предишните си планове: рискувате да действате под влиянието на силна заблуда.

Рак

Сутринта може да започне с невъзможни задачи или с твърде екстравагантни цели. В края на деня вашето поведение ще стане по-естествено. Естествената психологическа гъвкавост и безпогрешният вътрешен усет ще се върнат при вас. Днес е подходящият момент да възстановим обичайния ритъм на съществуване. За да ускорите този процес, слушайте любимата си музика или поговорете от сърце с приятел.

Лъв

В началото на деня ще бъдете преследвани от ехото на последните събития. Ако не сте имали време да направите всичко, от което се нуждаете предишния ден, не разчитайте на много днес: опитът да се реабилитирате и да си отмъстите едва ли ще бъде успешен. В края на деня може да има безпокойство, свързано с тънкостите на сексуалния живот или психологическото взаимодействие с някого. Избягвайте подозрението и не се поддавайте на тайна ревност.

Дева

Днес ще се окажете по-скоро на подчинена, отколкото на ръководна позиция, но това няма да ви попречи да се занимавате с интересен бизнес с ентусиазъм. Към вечерта обстоятелствата ще се променят и ще ви дадат нова храна за размисъл. За да извлечете максимума от вечерните събития, опитайте се да проникнете в тайните на партньора си или да разгадаете скритите му мотиви. Може да се наложи да станете посредник или да разкриете непочтените игри на някого.

Везни

Сутрешните и следобедните часове днес могат спокойно да бъдат посветени на почивка в интересно общество. В края на деня звездите препоръчват да предприемете действия за предотвратяване на заболяванията предварително, вместо да ги лекувате в занемарено състояние. Не прибягвайте до медицинска помощ, ако се съмнявате в квалификацията, точността и чистотата на медицинския персонал. Бъдете особено внимателни, когато приемате болкоуспокояващи или успокоителни.

Скорпион

Днес може да се наложи да възстановите реда в апартамента. Също така е подходящ момент за пълно изясняване на отношенията с родители или приятели. Вечерните часове ще събудят въображението ви и ще започнат да клонят към бохемския начин на живот. Може да се увлечете до късно през нощта от психология, литературно творчество, фотография, кино, любовни авантюри, гледане на филми или слушане на музика.

Стрелец

Днес можете да изчезнете с приятели, да прекарате часове в интернет или да се занимавате с необичайни дейности. Към вечерта ситуацията ще се промени и емоционалната реакция на събитията наоколо ще стане по-остра. В края на деня се опитайте да не се забърквате в съмнителни дела и дръжте въображението си под контрол. Не правете неясни предположения, които могат да станат причина за открита кавга с членовете на домакинството.

Козирог

Днес ще сте склонни да мислите рационално и последователно. Вечерта вашата проницателност, емоционална податливост и впечатлителност ще се увеличат, но недоверието към определени хора и източници на информация също може да се увеличи. Може би ще попаднете на мистериозни факти или секретни материали, ще получите странно предложение или писмо с интригуващо съдържание.

Водолей

Днес основното условие за вашето комфортно благополучие ще бъде естественото ви поведение. За да рационализирате отношенията с хората около вас и да възстановите мира в собствената си душа, ще бъде достатъчно да не подражавате на никого и да останете себе си. Вечерта на преден план могат да излязат фините психологически нюанси на ситуацията, както и тайната й финансова основа. Малките неща могат временно да скрият истината от вас.

Риби

Искреността може да бъде проблематична за вас днес. През деня излизайте с приятели, на които имате пълно доверие. Вечерта ще съживи естествената ви склонност към фантазия, тайни и интриги. Избягвайте нервността и суетенето и не превръщайте конфронтацията с други хора в тайна борба. Преди да си легнете, трябва да се отпуснете и да помислите за нещо приятно. В противен случай сънят ви ще бъде плитък и обезпокоителен.

Източник: astro-ru.ru

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular