неделя, юли 3, 2022
НачалоВодещи новиниХороскоп за 12 май

Хороскоп за 12 май

Днес, 12 май 2022 г., 12-13 лунен ден, нарастващата луна във Везни. Разположението на планетите през този ден ще увеличи желанието ви за свобода и независимост. Но в същото време ще можете да уважавате не само своята, но и чуждата свобода. Именно поради тази причина денят е много успешен за колективна дейност. Днес ще бъде по-лесно да срещнете хора, които споделят вашите възгледи. Това е добър момент да станете член на някаква група или клуб по интереси. През тези дни ще се засили и желанието за алтруизъм, ще има много по-малко личен интерес в действията. Денят е благоприятен за доброволна служба на обществото и защита на интересите на други хора.

Овен

Днес не сте склонни към дребнавост. Можете да похарчите цяло състояние, за да се забавлявате или да проведете оригинален експеримент. На този ден имате шанс да придобиете надеждни съмишленици за дълго време. За да останат силни и стабилни отношенията с тях, изграждайте ги върху искрена симпатия, приятелство и взаимна отговорност, а не върху преследване на материални облаги.

Телец

Вашата основна задача днес е да получите всичко, което можете от живота, но в същото време да не надценявате личния си потенциал. В противен случай вашият ентусиазъм и вяра ще се превърнат в заразителен пример за другите, но твърде трудно изпитание за вас. Не се зацикляйте само на нови висоти. Например, използвайте всяка възможност, за да спестите имущество и да подсигурите финансовото си състояние.

Близнаци

Днес сте надеждно защитени от изненади. Оставете другите да поемат рискове и да поставят всичко на карта, това не е необходимо за вас. Ако сте общителен човек (както би трябвало да бъде), може да не сте в състояние да устоите да участвате в мащабно колективно събитие. Здравият разум и натрупаният житейски опит обаче ще ви подскажат навреме как да излезете от играта, без да обидите никого и без да загубите нито едно от предимствата си.

Рак

Днес всяко излишество и екстравагантност може да бъде стъпка към криза за вас. Опитайте се да сте наясно какво се случва навреме и да знаете как да архивирате, преди да е станало твърде късно да поправите всичко. По това време можете да станете жертва на собствената си филантропия или на чужд авантюризъм. Звездите не ви съветват да се поддавате твърде активно на любовта към екзотичните иновации или пристрастяването към чуждата кухня.

Лъв

Днес можете лесно да бъдете подтикнати да демонстрирате своите способности и амбиция. Ако гордостта ви е наранена или финансовата ви жизнеспособност е поставена под въпрос, вие сами ще излезете на бариерата. Преди да пропилеете енергията или парите си, потърсете по-просто, по-красиво и по-икономично доказателство за вашия успех. Вашият партньор е готов да предложи най-добрия изход.

Дева

Днес естественият ви инстинкт да помагате на другите може да придобие по-голяма или по-малко позната форма. Може би доброволно ще поемете цяла система от задължения (особено ако имате опит в избрания бизнес). В същото време звездите не ви съветват да се отказвате от непознати функции, които могат да разширят хоризонтите ви. Научете рецепта за ново ястие или създайте оригинален програмен код.

Везни

Днес във вашето поведение сдържаността и приветливостта са органично съчетани и лесно можете да балансирате модните тенденции с вечната класика. Стига да поискате и ще станете съвършенство, а за другите – обект на завист. Но и нищо човешко не ви е чуждо. Под влияние на приятели, деца или обект на чувства, както и комбинация от необичайни обстоятелства, можете да промените принципите си и да експериментирате.

Скорпион

Днес домашната среда може да стане многолюдна, непринудена, необичайна или тържествена. Може би обстоятелствата ще започнат да ви тласкат към гурме, екстравагантност и безплатни гледки. Това обаче е само едната страна на монетата, а звездите не ви съветват да забравите за втората. Това е да мислиш рационално във всяка ситуация, да останеш верен на добрите обноски, стила и чувството за мярка.

Стрелец

Днес може да бъдете поканени да посетите или на някакво събитие. Да бъдеш в шумна компания от случайни хора може да ти се стори интересно, докато не похарчиш пари и не ти писне от удоволствия. Възможно е здравословното състояние да ви принуди да напуснете такова общество. Ако цените ресурсите си и сте обвързани с миналото, ще предпочетете да се срещнете със стари приятели, вместо приключение с непредсказуем изход.

Козирог

Днес може да имате нужда от допълнителни средства за собствено удоволствие, за нуждите или игрите на децата. Възможно е също така да искате да се отпуснете на престижно място или да задоволите оригиналния каприз на любим човек. За щастие естественият здрав разум няма да ви промени, ще можете да поддържате рационален подход към материалните въпроси. Ясен план ще ви помогне да останете в рамките на бюджета си.

Водолей

Днес всичко зависи от правилния баланс между напредък и традиция, гордост и смирение, смелост и умереност. Придържането към правилата на добрите обноски и стандартните комуникационни сценарии ще ви осигури спокойствие, но може да ви лиши от шанса да обновите собствения си живот. Прекомерните апетити и твърде развитото самочувствие могат да ви тласнат към нови постижения, но в същото време да ви направят по-уязвими.

Риби

Днес, за да сте в крак с живота и да не останете встрани, трябва да играете по чужди правила. Екипният дух и груповите ценности през това време могат да бъдат много по-важни от вашите или нечии индивидуални нужди. Възможно е да се наложи да се жертвате за интересите на вашата общност. Вашите скрити надежди – например за трайно приятелство с някого – може да са преувеличени.

Източник: astro-ru.ru

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular