сряда, май 18, 2022
НачалоБургасКак да бъдеш кралица на бала

Как да бъдеш кралица на бала

 Всяка година дизайнерите ни предлагат маса нови идеи и варианти на този патрул. Какви рокли ще са актуални през 2022 г.?

Основния тренд 2022 – прост силует, който изглежда особено елегантно. На подиума можете да видите огромно количество дълги рокли с различни нюанси, с минимален брой детайли.

Направени от изящни и фини материи, в комбинация с  елегантна и стилна кройка, тези бални рокли 2022 са истинско бижу за окото. Всяко момиче мечтае да се види в красива рокля на абитуриентския бал, с която да изглежда ослепително. Преди да си купите рокля за бал, то имайте предвид някои неща:

–  какъв тип модел рокля ще стои добре на вашата фигура;

– какъв цвят на роклята ще успее да подсили чертите на лицето;

– дали има добро съотношение между цена и качество;

Подходящ критерии, по който да избирате своите рокли за бал е според формата на тялото.

Разграничават се няколко вида. Те са ябълковидно, крушовидно, тип правоъгълник и тип пясъчен часовник. За да сте сигурни, че сте попаднали на най-хубавата рокля за вас, трябва да сте наясно как изглежда тялото ви. В противен случай дори и да сте си купили най-красивата рокля на света има вероятност да не стои добре облечена от вас.

Модерни цветове

Модно вечерна рокля цвят през 2022 г., са: праскова, сребристо, Марсала, жълто, фуксия, розово, цвят на морска вълна и сиво.

sadkuban.ru

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular