понеделник, юли 4, 2022
НачалоВодещи новиниХороскоп за 8 май

Хороскоп за 8 май

Днес, 8 май 2022 г., 8-9 лунен ден, нарастващата Луна в Лъв. През този ден се опитайте да показвате по-често такива качества като отговорност, последователност и целеустременост. Днес ще бъде по-лесно да успеете в дела, които изискват внимание и точност. Дори рутинната работа ще изглежда по-интересна, така че можете да се справите с нея по-ефективно. В този ден не бива да давате воля на своите слабости и капризи. Стремете се към по-обективен поглед, особено по финансови въпроси. Днес не е най-доброто време за пилеене на пари. Вечерното време е неблагоприятно за срещи: те могат да бъдат безинтересни или скучни.

Овен

Днес връзките ви с представители на други градове и държави (включително лични) имат шанс да станат по-рационализирани. Най-вероятно това ще се случи по инициатива на някой друг и просто трябва да приемете предложените условия. Ако не сте имали време да изразите чувствата си, изпратете писмо, направете важно предложение, побързайте: защото утре опитите ви да коригирате ситуацията може да се провалят.

Телец

Днес звездите ви позволяват да ходите по ръба на бръснача, но в същото време не ви съветват да рискувате безопасността и здравето си. Трябва да сте по-внимателни, когато харчите пари за забавление, не си играйте с любовта. Кратко пътуване трябва да бъде не само интересно, но и възможно най-удобно. В семейството не е изключено да се говори за преместване, религия, дългове или наследство.

Близнаци

Днес любовните контакти и брачните отношения са особено важни за вас. Емоционалната симпатия, романтиката на чувствата и сходството на интелектуалните интереси ще бъдат успешно подкрепени от наличието на съвместни идеи за бъдещето и готовност за взаимна отговорност. На този фон малките различия в навиците или естетическите предпочитания няма да играят роля. Ако искате да угодите на непознати, разберете какви са техните вкусове.

Рак

Отношенията ви в семейството днес се отличават с желание за мир и хармония. Това е подходящият момент да се върнете към старите семейни или национални традиции (например към съвместни обеди или вечери). Рутинните домакински задължения могат да станат неизбежни, продиктувани от чувство за отговорност към родители, по-възрастни членове на семейството, брачния партньор, или свързани с грижата за домашен любимец.

Лъв

Съставете си предварително план за действие, дори ако в дневния ред имате романтична среща. Възможно е днес да се изкушите да разнообразите любовните си афери с ново хоби. В този случай добре планирани действия ще ви предпазят от грешки. Това е добър ден за изява на сцената и за финализиране на вашите творения.

Дева

Привечер може да ви преследва чувство на безизходица. Може също така постоянно да се разкъсвате между стари навици и нови хобита. Ситуацията в семейството днес може да остане несигурна, а плановете и вкусовете – променливи. Вътрешният глас обаче упорито ще ви казва, че трябва да вземете решение и да поставите черта на близкото минало. Изберете това, което е наистина ценно и важно за вас.

Везни

Днес обстоятелствата са променливи, но действията ви далеч не са случайни и добре обмислени. Където и да те отведе съдбата, няма да се заблудиш. В морето от шансове безпогрешно ще изберете този, който най-добре отговаря на вашите намерения. Не бива да отхвърляте покана за разходка или парти. Опитайте се да задържите човек, който е привлекателен за вас и чиито убеждения са подобни на вашите.

Скорпион

Атмосферата на деня не е благоприятна за прекомерна сериозност и ви кара да се отдалечите от монотонността. В същото време тя не допуска безхаберие и разврат. Днес можете да си купите забавна ненужна дрънкулка, но е малко вероятно да дадете всичките си пари. В сърдечните въпроси не е изключена лека афера с романтичен оттенък, но случайното увлечение няма да ви накара да забравите обекта на постоянната си симпатия.

Стрелец

Днес имате нужда от съвета на по-възрастен приятел или от солидна система от собствени принципи. При липса на такава подкрепа можете да станете много непредсказуем човек, ненадежден както за себе си, така и за другите. Общителността и способността да избирате правилните думи навреме ще ви помогнат бързо да коригирате дребните грешки. Ако не сте имали време да признаете любовта си или да поговорите с детето, направете го без отлагане.

Козирог

Този ден е благоприятен за намиране на допълнителни шансове: например контакти или източници на информация. Можете да се насладите на интересен разговор, лична кореспонденция, пребиваване в лоното на природата или лесен флирт. Ако сте уморени от притеснения, може да ви хареса временното уединение. Храната в тези дни не трябва да е твърде тежка.

Водолей

Днес ви е трудно да отделите романтичната от интелектуалната или духовната симпатии. Възможно е да започнете да изпитвате напълно неприятелски интерес към някой от вашите съмишленици, което ще добави особена пикантност към общуването. За щастие, вашата естествена рационалност, честност и силна система от принципи няма да ви позволят да бъдете водени от случайни настроения, ще можете да поддържате обективен поглед върху ситуацията.

Риби

Необходимостта от разнообразие днес е балансирана от необходимостта да се следват норми и стандарти. Ако сте объркани в любовните отношения, не сте сигурни в семейното си положение или сте похарчили парите си твърде лекомислено, опитайте се да се консултирате с по-опитен човек (например с по-възрастен приятел). Това не е най-доброто време за започване на романтични отношения, те могат да бъдат повърхностни.

Източник: astro-ru.ru

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular