четвъртък, май 19, 2022
НачалоВодещи новиниХороскоп за 7 май

Хороскоп за 7 май

Днес, 7 май 2022 г., е 7-8 лунен ден, нарастващата Луна в Лъв. Първата половина на този ден може да донесе илюзии и неоправдани очаквания. Днес ще бъде по-трудно да се оцени обективно какво се случва наоколо, включително действията на други хора. В същото време обкръжението ви ще окаже по-силно влияние върху настроението ви. Именно поради тази причина сега е важно да изберете правилния кръг на общуване и да се стремите да общувате с хора, които оказват положително влияние върху вас. Следобедът ще донесе креативни идеи и желание за независимост. Но настроението може да стане променливо, не са изключени повишената раздразнителност и гняв. По това време не се препоръчва да се вземат прибързани решения.

Овен

Днес сте склонни към свобода и независимост, като се стремите да използвате всяка възможност за разширяване на хоризонтите си. Може би ще срещнете измамата от страна на чужденец или непознат човек. Енергията, директността и нестандартното поведение ви дават шанс да разрежете всички гордиевите възли, завързани от обстоятелствата с един замах. Не търсете ненужно техническа или медицинска помощ.

Телец

Съчетайте жаждата си за приключения и търсенето на новости днес с благоразумие. Пазете се от пробиви в малки неща (особено ако имате работа с представители на друг град или държава). Общуването с приятели и деца може да бъде придружено от странности или нещо, което ви дразни. Интимният ви живот може да ви донесе редица огорчения и разочарования, като същевременно оставате източник на оптимизъм и поле за експериментиране.

Близнаци

Днес отношенията ви с хората около вас ще бъдат неравномерни. Има риск да се сблъскате с чужда нечестност, гняв, двойственост, авантюризъм. Разногласията с родителите и брачния партньор могат да завършат със скандал. Не се забърквайте с непознати съмнителни личности. Доверени приятели, с които сте обединени от оригинални съвместни планове за бъдещето, ще ви помогнат да поддържате баланс.

Рак

Днес сте уязвими и сте склонни да реагирате прекалено дори на случайни обстоятелства. Обичайните домакински задължения могат да бъдат източник на дразнене или леки наранявания. Не са изключени здравословни усложнения. Не се препоръчва да експериментирате със силни лекарства, особено ако целта им не ви е ясна. Препоръчително е да се вземат предпазни мерки при работа с животни.

Лъв

Денят е благоприятен за нетрадиционни забавления. Купон, творческо действие, любовна среща днес могат да бъдат спонтанни или да се развият по нестандартен, непредвиден сценарий. Това е чудесно време да посетите модерен клуб или да се отпуснете в компанията на чужденци. Може би ще имате причина да се занимавате с оригинално творчество или внезапно ще откриете нови способности в себе си.

Дева

Днес ситуацията в семейството или у дома е двойно важна за вас. Може да се дразните и от най-малкия намек за измама. Възможно е вие ​​сами да създадете атмосфера на объркване и неяснота около себе си, провокирайки конфликт. Избягвайте ситуации, водещи до кавги, наранявания, стрес, отравяне. Дръжте чувствата и действията си под контрол, не се поддавайте на моментни емоции.

Везни

Днес няма да ви пречат предпазни мерки на пътя, особено ако шофирате. Средата около вас може да бъде променлива и травмираща. Преместването от една точка в друга може да бъде придружено от неясноти и форсмажорни обстоятелства. Бъдете внимателни, когато общувате с хора отдалеч и непознати. Най-добрият изход е да вземете приятел за спътник или да поддържате постоянен контакт с него.

Скорпион

Днес не е най-доброто време за извършване на плащания, както и за покупки и други парични разходи. Съществува риск от загуба на спестявания или хвърляне на пари. Щастлив повод – например помощта на приятел – ще ви помогне да подобрите ситуацията. Но зле обмислените прибързани начинания могат да подкопаят вашето благополучие и в същото време вярата ви в хората. Избягвайте прекомерната доверчивост, небрежност, разсейване.

Стрелец

Днес се опитайте да интерпретирате правилно сигналите на собствената си интуиция и да разграничите истината от грешката във времето. Под влияние на спонтанно желание рискувате да тръгнете в грешна посока или да се оплете в коварните мрежи на други хора, да преживеете разочарование или нараняване. Може да бъде много положителен фактор за вас да общувате с дете, приятел или творчески съмишленик.

Козирог

Днес можете да бъдете авантюрист по душа, но не бива да следвате тези настроения в действителност. Предприемачеството ще бъде добро само във вашето въображение, в действителност можете постоянно да правите грешки. Рисковите начинания няма да свършат твърде добре. Не се занимавайте с непознати хора и чужденци, може да станете жертва на тяхната измама. Възможен е неочакван контакт с далечен роднина.

Водолей

В общуването с приятели днес, останете верни на идеалите си, но не бързайте да превръщате ярките идеи в конкретни начинания. Възможно е някой от сътрудниците да не оправдае доверието ви и да не покаже най-добрата си страна. Избягвайте суетенето, измамата, раздразнителността по дреболии, в противен случай поставяте приятелството си на ръба на разпадането. Това не е най-доброто време да се присъедините към нова неформална общност.

Риби

Днес не е най-доброто време за нови начинания. Може да сте заобиколени от хора, които са ненадеждни, приключенски настроени и агресивни или които се преструват, че не са това, което всъщност са. Вашата гледна точка за събитията в този момент не е ясна. Можете да бъдете заслепени от блясък и оригиналност, зад които се крие измама. Не приемайте правилата на играта, ако се съмнявате в благоприличието на някой друг или в собствените си способности.

Източник: astro-ru.ru

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular