събота, юли 2, 2022
НачалоБургасЗащо е винаги актуално “#МЪЖЪТМИЕВИНОВЕН”, споделя в моноспектакъла на Силвия Лулчева

Защо е винаги актуално “#МЪЖЪТМИЕВИНОВЕН”, споделя в моноспектакъла на Силвия Лулчева

 Защо е винаги актуално “#МЪЖЪТМИЕВИНОВЕН”, ще ви сподели Силвия Лулчева в моноспектакъл на 18 април от 19.30 в Културен дом НХК. Режисьор е Лиза Шопова, сценограф Антония Попова, а фотограф Елена Спасова.

Случвало ли ви се е да се опитвате да разберете разговора на жените от съседната маса? Той подскача от тема на тема като полудяло дистанционно, което бързо сменя каналите на телевизора и май сте в Китай и не сте полиглот. Ако не намирате нито логика, нито смисъл, то по всяка вероятност сте мъж. Но ако сте жена, с лекота следите диалога и той сякаш е за вашия живот. Никак не е лесно, особено, когато мъжът ти заспи на дивана, след като си се карала с него два часа на ум!

„#МЪЖЪТМИЕВИНОВЕН и не ми трябват факти, защото имам интуиция, а и Лариса Тарото го потвърди!“ Ако още сте на съседната маса и ви става смешно, значи сте мъж. А ако от чутото ви залива вълната на съмнението, значи сте жена. И в двата случая сте в капана.

Билети се продават на касата на НХК и на място 1 час преди началото на събитието . Вход 15лв за предварителна продажба и 20 лв. на място.

За резервации тел.0894898098.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular