неделя, юли 3, 2022
НачалоВодещи новиниПавел Глоба: тези зодии ще се къпят в богатство през 2022 г

Павел Глоба: тези зодии ще се къпят в богатство през 2022 г

Известният астролог Павел Глоба прогнозира, че през 2022 г. късметът ще бъде финансово благоприятен само за четирима представители на Зодиака. Те буквално ще се къпят в богатство.

Овен

Успех в бизнес въпросите и бизнеса ще придружава представителя на този знак. Астрологът съветва Овена да отхвърли съмненията и да поема рискове. През първата половина на 2022 г. звездният експерт също препоръчва изготвяне и разработване на план.

Близнаци

Тази година ще бъде пълна с изпитания за Близнаците, но те ще могат да се справят с тях безпроблемно. Представителите на тази зодия очакват промени в работата, които ще подобрят финансовото им състояние, пише порталът Nevsky News.

Скорпион

Скорпионите през 2022 г. ще могат да съчетават работа и хобита, като същевременно печелят много пари. За да постигнат желания резултат в кариерата, те ще трябва да работят усилено. Астрологът заявява, че старанието ще се изплати с лихва.

Водолей

Водолеите също трябва да работят усилено, за да достигнат нови висоти през 2022 г. Глоба отбелязва, че първата половина на годината е идеална за решаване на бизнес въпроси, както и за нови проекти.

Източник: mv.org.ua

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular