понеделник, януари 30, 2023
НачалоВодещи новиниНа 16 февруари в небето ще изгрее суперлуна, наричана още "Снежна луна",...

На 16 февруари в небето ще изгрее суперлуна, наричана още „Снежна луна“, съвети от астролози, забрани за деня

На 16 февруари 2022 г. в 18.58 ч. ще настъпи Пълнолунието в знака на зодия Лъв. Снежната (или Гладна) луна в Лъв е време, когато ще бъде невъзможно да се разчита на случайността

Пълнолунието в Лъв, когато Слънцето е във Водолей се противопоставя на Луната в Лъв, е вълнуващо време за всички нас. Пълнолунието като цяло е време на кулминация, завършване на нещата и освобождаване от неща, от които вече не се нуждаете. Свързва се с романтика, взаимоотношения и балансиране на личното с безличното. Ще се занимавате с темите за себеизразяване, егоизъм, удоволствие, приятелство, обективност, независимост и работа в екип.

Сега Пълнолунието в Лъв „моли да отворите сърцето си и да се придвижите към целта и съдбата си“, казва авторката на книгата «Лунен живот Кърсти Галлахер

Кърсти казва: „Тази луна ще бъде мощна, пълна луна, която е тук, за да освети вашата съдба и цел и да ви задвижи натам, накъдето трябва да отидете. Кулминацията на Новолунието на Водолея ни отвежда по-дълбоко в портала на трансформацията, който ни предлага този лунен цикъл.“ /Kirsty Gallagher

Пълната луна ще бъде много показателна и най-накрая ще почувствате, че можете успешно да бъдете себе си.

Лунният Учител казва: „Това Пълнолуние е тук сега, за да освети пътя напред и да ви покаже, че сте призвани да излъчвате собствената си уникална светлина в света. Тази луна ви дава смелостта да бъдете себе си и най-накрая да започнете наистина да следвате сърцето и душата си.” / Kirsty Gallagher

Какво носи това Пълнолуние, какво може да се очаква от него и какво трябва да се направи, за да използвате енергиите му в своя полза?

Лъвът управлява творчеството, романтиката, забавленията и всичко, свързано с децата.

Така че ни предстои прекрасно време, когато много от нас най-накрая ще започнат да следват призива на сърцето си!

Пълнолуние в Лъв – време за действие!

Въпреки зимния период, Пълнолунието на 16 февруари може да бъде много горещ момент!

Пълнолунието в Лъв ще се погрижи самочувствието ви да се повиши, ще привлечете внимание както никога досега. Защо да чакаш някой да прояви интерес към теб? Поемете инициативата и направете смела крачка към любовта!

Пълнолунието в Лъв ще ви накара да чуете вътрешния си глас и ще ви насърчи да живеете пълноценно и да му се наслаждавате точно сега!

Това е идеалното време за парти, среща с приятели или домашни забавления, които ще донесат удоволствие и радост. Енергията на Лъва може да донесе много романтични моменти!

Ще бъде добро време за любов, семейство, приятели.

Всичко красиво и положително във вашия свят излиза на преден план. По това време можете да получите малки, но много „сърдечни“ подаръци.

Това е страхотно време да се забавлявате или просто да прекарате време с децата си, дори ако те вече са пораснали. Някой ще получи новини за успеха на дете или внуче, а някой ще получи новини за дългоочаквана бременност.

Ако сте творческа личност, или професията ви е свързана с изкуство, дизайн, мода и т.н. е време на вдъхновение, шеметен полет на фантазия, смели идеи и решения.

Именно по време на Пълнолунието идва времето за сигурност, яснота, разрешаване на ситуацията, завършване и кулминация на събитията. Следователно Пълнолунието е период на резултат, завършване на съмнения, колебания и вземане на решения.

Как да използваме най-добре енергията на пълнолунието в Лъв

1. Бъдете горди със себе си, като Лъв

Независимо дали сте успели да станете голям шеф или професионален водопроводчик, да се мотивирате да спортувате или домакинска работа, да преодолеете ината си или да си вземете бездомно коте, започнете да забелязвате вашите малки и големи действия и да се оценявате.

Нека това бъде вашето ежедневие: хвалете се всеки ден за всяко малко нещо. Това ще повиши самочувствието ви и ще ви помогне да отключите потенциала си. Благодарение на това ще започнете да забелязвате все повече добри неща в себе си – това е, което Лъвът обича толкова много.

2. Бъдете креативни, като Лъв

Енергията на пълнолунието може да ви донесе много творческо вдъхновение. Това може да са наистина луди идеи! Няма правила и ограничения! Най-важното е, че трябва да е положително!

Независимо дали плетете, рисувате, снимате или скулптурирате, използвайте това време, за да изразите себе си творчески и между другото ще си прекарате страхотно!

3.  Бъдете смели като Лъв

Лъвът е най-смелият знак на зодиака, готов да поема рискове и да се бие, когато никой друг не смее.

Знаете ли, че смелостта може да бъде форма за предотвратяване на здравословни проблеми? В крайна сметка страхът е свързан със стреса, а стресът е един от факторите, които причиняват много заболявания.

Не забравяйте, че страхът съществува само в главата ви, така че не се страхувайте да вземате смели решения, които ще ви дадат сила, здраве и ще ви научат да се доверявате на себе си!

4. Бъдете позитивни като Лъв

Лъвът е истински любител на живота и това не е изненадващо, защото неговият владетел е Слънцето, което е източникът на живота на Земята.

Не чакайте пролетта или лятото, за да сте в добро настроение!

Пълнолунието в Лъв ще ви помогне да се напълните с енергията на радостта, така че включете любимата си музика, танцувайте и се забавлявайте! Това е чудесен начин да се отървете от стреса и да се почувствате страхотно!

5. Бъдете светли като Лъв

Лъвовете обичат смелите цветове и винаги са готови да се откроят. Вместо да се сливате с тълпата, носете нещо, което ще ви накара да се откроите от тълпата.

Пълнолунието в Лъв ви насърчава да не се криете, а да подчертавате своята индивидуалност, да разбивате стереотипите и да бъдете по-ярки във всичко – в дрехите, в държанието и общуването.

От вас се иска да излезете от зоната си на комфорт в това пълнолуние.

Време е да се освободите от мястото, където сте в безопасност и малките, стари емоции, които предизвикват реакции, саботаж и шум в главата ви, който винаги ви кара да избирате това, което е старо, познато и безопасно. Kirsty Gallagher казва, че когато направите това, ще започнете да растете и да се развивате и да станете този, който сте дошли да бъдете тук.

Тя добави: „Пълнолунието в Лъв иска да бъдете напълно себе си – да се чувствате освободени и безстрашно да споделяте уникалното си аз със света. Да знаете, че вътре във вас има уникални дарове от Вселената, които идват само от вашето сърце. Под всички слоеве и етикети кой сте всъщност и какво желаете в дълбините на сърцето си? Време е в това Пълнолуние да се изправите срещу страховете си и да засияете със светлината, с която трябва да блестиш в този свят.“

Източник: astro-compas.ru

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular