неделя, юли 3, 2022
НачалоБургасРокаджията Константин Кацаров ще гостува в Бургас на 14 февруари в амплоато...

Рокаджията Константин Кацаров ще гостува в Бургас на 14 февруари в амплоато си на писател

Той владее рок сцената, а писането се превръща в истинска страст , която му дава посока и смисъл. Има издадени седем книги, а бургазлии и гости ще се срещнат с интересния и провокативен Константин Кацаров на 14 февруари /понеделник/ от 18.30 часа. Домакин на събитието е Центъра за съвременно изкуство и библиотека.

Рокаджията и основател на популярната пловдивска група „Ренегат” Константин Кацаров гостува за първи път в Бургас в амплоато си на писател, но няма търпение да се срещне с морската публика.

„В книгите си съм 99% аз – историите и срещите, които ме вълнуват. Когато останеш сам с белия лист ти не може да излъжеш себе си. Преди години определях писането, като начинание за страхливци. Място където да се скриеш, да бъдеш по-малко уязвим. С времето осъзнах, че това е моята психотерапия, по-добрата моя версия”, каза Кацаров.

Авторът на първия български аудиороман, допълни, че Бургас не му е безразличен и има особен сантимент към морските хора, защото е изкарал военната си служба тук, където е създал истински приятелства.

Константин Кацаров издава първия си роман – „Леден свят“ през декември 2004 г. На следващата година излиза втората му книга – „Дрибъл“, а през 2006-а издава и „Мутра“ – първия български аудиороман. Кацаров, в съавторство с Надежда Йорданова, написва романа „Какавида“. Двамата автори се познават само по интернет. Следват романите „Пепел“, „Паралел“, „Аз, лъжецът“ и „Тиня и чест”.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular