петък, май 20, 2022
НачалоВодещи новиниХороскоп за 28 януари

Хороскоп за 28 януари

Овен

Първата половина на деня ще бъде много успешна. Това време обещава ярки приятни впечатления и важни победи на представителите на знака. Има голяма вероятност от промени към по-добро в личния живот, нови познанства; може би началото на романтична връзка, която бързо ще придобие сериозен характер.

Следобед влиянието на негативните тенденции ще се почувства, ще възникнат трудности. Трябва да кажа, че сте склонни да преувеличавате важността на случващото се, да се тревожите дори за дреболии. Ако реагирате по-спокойно, ще бъде по-лесно да се справите с проблемите.

Телец

В началото на деня е по-добре да не правите нищо важно – начинанията от този период вероятно ще бъдат неуспешни. Едва ли ще намерите съюзници, но можете да си създадете врагове, защото по-често казвате неприятни неща в лицето на хората. Възможни са сериозни конфликти с мъже, които днес реагират много по-остро от нежния пол на вашите коментари.

Втората половина на деня се развива много по-успешно и носи успехи в работата. Това е подходящото време за среща с потенциални работодатели и бизнес партньори. Разбирате се добре с любимите си хора и те искрено се радват на всяка ваша победа.

Близнаци

Колко добре ще мине този ден зависи от вашето наблюдателност. Освен това днес се полага основата, върху която ще бъде изградено вашето бъдеще и е важно да разберете навреме какви могат да бъдат последствията от този или онзи акт. За щастие интуицията на Близнаците е доста силна.

Добър ден да започнете решителна и безмилостна борба със своите слабости, лоши навици, лоши наклонности. Бъдете по-снизходителни към другите, отколкото към себе си, в противен случай конфликтите не могат да бъдат избегнати.

Рак

Вие сте активни и енергични, така че ще ви бъде по-лесно да постигнете успех в бизнеса, отколкото за представители на други знаци. Денят е подходящ и за учене, днес научавате нова информация по-бързо от обикновено и придобивате практически умения без затруднения. Бизнес преговорите са ползотворни, възможни са неочаквани интересни предложения.

Семейни събития, домашни празници вървят добре; ще могат да изненадат приятно гостите и близките си с кулинарните си експерименти. Потенциалът за живот е висок, заболяванията са малко вероятни.

Лъв

Страхотен ден да водиш някого за носа. Обичате да изневерявате, да давате обещания и да не ги спазвате, да се подигравате на неща, които са много сериозни за другите. За щастие не бива да се страхувате от наказание за днешните лудории – ще ви се размине.

Неблагоприятен ден за големи промени в личния живот. Дори и да ви се струва, че решенията, които сте взели, са окончателни и не подлежат на преразглеждане, не изгаряйте мостове зад себе си: много скоро ще започнете да търсите начини за отстъпление. Възможно е да получите добри новини от далечни роднини.

Дева

Вие сте непредвидими. Действията ви днес могат да объркат не само околните, но и вас самите. Така че не се учудвайте, ако по-късно, връщайки се към събитията от този ден, все още не можете да си обясните какво ви е ръководило, какво сте се опитали да постигнете, защо сте избрали един, а не друг начин на действие.

Около вас се създава напрегната, нервна атмосфера. Няма да е лесно да избегнете конфликтни ситуации, но, за щастие, въпросът ще бъде ограничен до дреболии. Много е трудно да се постигне успех в бизнеса, конкурентната борба се изостря, шансовете да излезеш от нея като победител са малки.

Везни

Може да възникнат малки трудности, но те със сигурност няма да ви уплашат: знаете, че ще успеете, така че продължавате с ентусиазъм и не губете оптимизъм, каквото и да се случи. Хората, които не са толкова самоуверени, са привлечени от вас и трябва да бъдат морално подкрепяни, насърчавани, вдъхновени.

За съжаление има опасност човекът, за когото имате високо мнение, да се възползва от вашата доброта или да се опита да използва вашите слабости в своя полза. Въпреки това, ще бъде възможно да се справите с това – освен ако, разбира се, не предпочитате да се убедите, че няма нищо ужасно в това, което се случва.

Скорпион

Ще трябва да работите усилено, за да се справите с недоразуменията и трудностите, възникнали предния ден. Опитайте се да го направите възможно най-бързо – следобед ще намерите по-приятни и интересни занимания. Всички въпроси относно парите трябва да бъдат обсъдени преди вечеря; тогава ще бъдете обхванати от вълна от несериозно настроение, което по никакъв начин не допринася за разумна икономия.

Възможни са интересни запознанства; нови чувства пламват ярко и бързо набират сила. На много Скорпиони инстинктите им са претъпени, и представителите на знака избират онези, с които не трябва да се занимават.

Стрелец

Не е лесно да бъдете подведени, но някой със сигурност ще се опита да го направи. Не се доверявайте на хора, които вече са ви разочаровали веднъж, дори и да ви обещават нещо напълно невероятно. Не се препоръчва участие в съмнителни начинания от всякакъв вид. Можете да инвестирате пари само в онези проекти, в чийто успех сте напълно сигурни.

Денят е благоприятен за общуване, много хора жадуват за вашето внимание. Щастливи сте да печелите сърцата. Вечерта са възможни любовни признания.

Козирог

Този ден ще бъде много труден за вас. Възможни са загуби, включително много сериозни. Ще трябва да се откажете от някои планирани покупки или скъпи забавления, тъй като финансовата картина е неблагоприятна. Има опасност да загубите нещо, което наистина цените.

Втората половина на деня е по-благоприятна от първата – поне поднася по-малко неприятни изненади и отговаря повече на вашите очаквания. Не е желателно да залагате, да спорите за пари, да сключвате съмнителни сделки.

Водолей

Добрите чувства към другите, чувството за принадлежност са типични за вас днес. Ще сте способни на щедри жестове. Не се опитвайте обаче да се поддадете на подобни усещания, когато се занимавате с големи пари. Струва си да се ръководите от трезвен ум, въз основа на реалната ситуация.

Възможно е далечни роднини или приятели да се нуждаят от помощ. Това е добър момент за благотворителност, можете да помогнете на рехабилитационни центрове, приюти за животни, на всички, които са в остра нужда.

Риби

Този ден обещава на представителите на знака значителни промени в живота, важни събития. Възможни са големи победи; дори ако врагът е много по-силен от вас, шансовете ви да го победите са много високи. В този ден е добре да промените навиците си, да направите нещо, което не се вписва в обичайната картина на живота ви.

Творческият потенциал е много висок, Рибите са посещавани от оригинални, а понякога и напълно брилянтни идеи. Представителите на знака са уверени в способностите си и това допринася за тяхната привлекателност. Струва си да имате предвид, че днес хора, които се нуждаят от морална подкрепа, са привлечени към вас.

Източник: my-calend.ru

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular