петък, май 20, 2022
НачалоДенятЖена се съживява след клинична смърт и разказа невероятни неща за другия...

Жена се съживява след клинична смърт и разказа невероятни неща за другия свят

Смъртта очаква всеки от нас и това е един вид естествен процес. Ако в страните от Латинска Америка в чест на смъртта се организират цели празници и фестивали, и хората изобщо не се страхуват да пробват костюми и грим на тази тема, то в Европа мнозинството се страхува от смъртта, като от огън.

wantsee.world/

Искате ли да знаете какво се крие зад смъртта? Тогава в тази статия ще намерите информация за това преживяване от жена, което е била в отвъдния свят около половин час!

Тина Хайнс е съвсем обикновена жителка на малкия американски град Финикс в Аризона. Но един ден животът й престанал да бъде обикновен.

amic.ru

С възрастта тя развила здравословни проблеми, така че инфарктът, който се случил през февруари 2018 г., не закъснл. Разбира се, тя оцелява, но как, дори не можете да си представите!

По време на пристъпа съпругът на Тина не губи самообладание и започва да и прави сърдечен масаж, но това не помага и много скоро сърцето й отново спира.

Добре че линейката идва много бързо. Лекарите на път за болницата няколко пъти се опитват да я реанимират, но това не дава резултат. Всички били отчаяни.

За щастие линейката пристигна навреме в болницата, където дефибрилаторът влиза в действие и чудото ставо! Жената веднага се събудила и била в шок.

ria.ru

Тя не само уимра за 27 минути, но и вижда нещо, което простосмъртните не трябва да виждат.

След завръщането си в нашия свят, Тина веднага иска химикалка и тетрадка, където пише: „Вярно е“, като сочи към тавана.

ria.ru

Лекарите били озадачени. Какво означава това?

Както се оказва, тя има предвид, че наистина има живот на небето, това изобщо не са религиозни измислици. Според нея тя дори видяла Исус. Той стоял пред портата, от която леела ярка светлина, сякаш я канел да влезе вътре.

zen.yandex.ru

Освен това всички цветове били различни от земния свят, били безумно ярки и дори леко заслепяващи. Това наистина е подобно на това, което казват други пациенти, преживели преживявания близо до смъртта.

Племенницата на Тина Хайнс дори не подозирала, че такъв ужас може да се случи на леля й, тъй като тя винаги внимателно следяла здравето и храненето си и редовно се грижила за здравето си. Тя наистина създавала впечатление на човек, който ще доживее до 100 години.

ru.depositphotos.com

Младото момиче смята, че това преживяване се е случило на леля й по някаква причина.

Племенницата вярва, че по този начин Бог е напомнил на Тина за неговото съществуване и я е направил на правия път.

rus.jauns.lv

Момичето било толкова впечатлено от тази история, че дори си прави татуировка в чест на нея. Тя изписа фразата, която леля й надраскала на хартия, след като се събужда в болницата.

Наталия Волкова от Ростов на Дон също има какво да разкаже за клиничната смърт, защото тя отсъства от този свят 4 минути и 57 секунди. През това време тя вижда много неща.

monumenti.lv

Първо при нея идва смъртта, която преряза жизнената и артерия и тя полита в нищото. Вижда покривите на къщите, живота на милиарди хора и се почувствала като сноп жизнена енергия, който не изчезва след смъртта.

Вера Турцевич от Владивосток също почти умира и това се случва по време на раждане и планирано цезарово сечение.

medportal.ru

Според нея се чувствала като светулка без ръце и крака, която нямала конкретна посока. Тя наистина не разбирала какво се случва с нея, след което изведнъж се събужда.

Източник: cocoin.su

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular