неделя, ноември 27, 2022
НачалоБургасВ четвъртък можете да гледате комедията “Сватба със закъснител” в Културен дом...

В четвъртък можете да гледате комедията “Сватба със закъснител” в Културен дом „НХК“

Този четвъртък, 27 януари от 19.00 часа в Културен дом НХК ще можете да гледате комедията „Сватба със закъснител“. Събитието ще се проведе в съответствие с издадените от здравните власти заповеди за противоепидемични мерки.

Може ли нещо да се обърка преди сватабата и дали ще има сватба или не. Това ще ви разкажат Филип Аврамов, Мая Бежанска и Тони Минасян. Режисьор на спектакъла е Николай Гундеров.

Повече информация можете да намерите на: 0899 833 217, 0889 199 878, а билети за постановката: на каса Часовника и в мрежата на Eventim.bg, Grabo.bg и Epaygo.bg.

„Броени минути до сватбата! Да имаше как времето да се върне назад, защото всичко е с главата надолу, следователно – с краката нагоре. Под брачното легло на Бил цъка истинска бомба със запалителна смес от заплетени ситуации, изненадващи обрати, неочаквани събития и експлозивен хумор. Кой от всички герои пръв ще запали искрата? Бил, който заедно с ергенския си живот, може да се раздели и с истинския? Рейчъл, която от постоянна съпруга може да се окаже временна? Том, чиято приятелка е „тук”, вместо да е „там”? Или камериерката Джули, която всички бъркат с момиче на повикване?

Ако се възползвате от сватбената покана и дойдете с приятели, съпрузи или бъдещите си годеници на една от най-дълго играните британски комедии, проверете всеки ъгъл на хотелската стая, в която ги е събрал авторът Робин Хаудън. Стъпка встрани може доведе до бракоразводно дело, или до… оглушителен смях.

Поради наложените противоепидемични мерки ще бъдат допускани лица с документ за ваксинация, негативен антигенен или пср тест (направен не по-дълго от 48 часа преди провеждане на събитието) и документ за преболедуване (регистрирано) от не повече от 12 месеца.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular