петък, януари 28, 2022
НачалоВодещи новиниЗвездата от "Игра на тронове" и "Аквамен" Момоа се раздели със съпругата...

Звездата от „Игра на тронове“ и „Аквамен“ Момоа се раздели със съпругата си след 16 години заедно

Любовта между нас продължава да съществува, придобивайки нови форми. Оставяме се един друг за да продължим напред.“

Джейсън Момоа и Лиза Бонет са заедно от 16 години. Можете да пишете книги и да правите филми за тяхната любовна история: преди това беше романтично.

Снимка № 1 - "Ние се освобождаваме един друг": Джейсън Момоа се развежда с Лиза Бонет
СнимкаЛегион медии

Лиза е с 12 години по-голяма от съпруга си. Но разликата във възрастта ни най-малко не притесняваше тази двойка.

Момоа се влюби в Бонет, когато бил само на осем години. След като вижда красивата Лиза на екрана, Джейсън си обещава, че някой ден ще се срещне с нея и ще й разкаже за чувствата си.

Минават 18 години. Джейсън Момоа срещна детската си мечта на едно от партитата. Това беше най-хубавото събитие в живота ми! Тя ми се стори страхотна Палечка, която той се страхувал да докосне. Лиза, с някакво шесто чувство, осъзнава, че зад външността на този брутален гигант се крие тънка, добра душа. И, както ще покажат следващите събития, тя била права. Същата вечер, весело бърборейки, отиват до бара. Случва се това, което никой не очакваше: само за два-три часа Лиза и Джейсън стават сродни души.

Никога повече не се разделят до днес. Те имат две деца, а през 2017 г. двойката се ожениха . Изглеждаше, че ще бъдат заедно завинаги – достатъчно беше да се види колко нежно Момоа прегръща жена си и как я гледаше с възхищение.

Феновете все още не могат да повярват, че тази вълшебна любовна история приключи толкова внезапно. Но Момоа и Боун не отговарят на повече въпроси и може само да се гадае какво всъщност се е случило в двойката им.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular