събота, юли 2, 2022
НачалоВодещи новиниМощно пълнолуние и лунно затъмнение на 19 ноември: Вижте как ще се...

Мощно пълнолуние и лунно затъмнение на 19 ноември: Вижте как ще се отрази на зодиите

За първи път от 7 години пълнолунието ще се случи в знака на Телец по оста със Скорпион. Това обещава енергично силен ден. В астрологията последното пълнолуние за сезона винаги се смята за мощно, защото засяга хората повече от другите. Но на този ден, 19 ноември 2021 г., пълнолунието също ще съвпадне с лунното затъмнение.

За мнозина подобно съвпадение се превръща в апатия и нежелание да правят каквото и да е, поради което е толкова важно да се настроите на положително възприемане на света. Енергията на пълнолунието много скоро ще изпълни и нас, а затъмнението ще премахне всичко ненужно в живота ни, ако сме готови да го пуснем.

Точната дата и час на пълнолуние през ноември 2021 г

Днес ни очаква уникално пълнолуние. Луната ще бъде в знака на Телец на оста със Скорпион, което не се е случвало от 2014 година. Астролозите смятат това събитие за най-мощното за годината, защото отваря коридора на затъмненията, което означава, че всички чакаме промени.

Какво означава пълнолунието в Телец на 19 ноември 2021 г.?

От 19 ноември Луната в Телец ще се противопостави на Скорпион, което носи много положителни промени. Нощното светило ще ни помогне да реализираме всякакви идеи, ако наистина „горим“ с тях. Финансовите транзакции ще бъдат успешни, ще бъде възможно да се подредят нещата и да се намери правилното решение на сложни въпроси.

Творческата енергия на деня ще бъде не по-малко активна. Усещането, че можете да се справите с всичко, трябва да ви съпътства по време на пълнолуние и лунно затъмнение.

Въпреки факта, че пълнолунието в Телец има добър ефект върху нашите начинания, си струва да се държите в ръце, ако не сте сигурни в действията си. Човек може да се поддаде на моментни слабости и дори да не забележи как се е случило. Това носи със себе си затъмнение, което засяга ума ни, „затъмнява“ го.

Влияние на пълнолунието в Телец върху здравето

Пълнолуние по принцип ще има благоприятен ефект върху здравето, но е възможен срив, особено ако сте били претоварени предния ден. Опитайте се да работите пестеливо и не планирайте морално и физически трудни случаи за 19 ноември 2021 г.

Храната трябва да е богата на витамини, балансирана. Пийте много течности и избягвайте алкохолните напитки. Здравословният сън ще ви помогне да се почувствате бодри и леки.

Не се препоръчва да се фокусирате върху получаването на удоволствие. Най-доброто, което можете да направите за себе си, е да успокоите нервната си система и да помислите за развитието на духовността.

Особено внимание трябва да се обърне по време на пълнолуние в Телец на дихателните органи, областта на шията, щитовидната жлеза.

Какво можете да правите, когато Луната е в Телец

Настроението на ноемврийското пълнолуние е по-спокойно от предишното, когато спътникът ни беше в съзвездието Овен. Креативността и творческата енергия няма да бъдат свързани с бързане. Напротив, ще усетите цялата закономерност и спокойствие на Луната в Телец.

Успешните решения ще дойдат при тези, които не бързат. Докато изпълнявате задълженията си, животът сам върти колелото на съдбата.

Ето какво да правите по време на пълнолуние в Телец на 19 ноември 2021 г.:

  • мъдрият Телец ще ви помогне да направите добри покупки, без да харчите повече пари, отколкото можете да си позволите;
  • инвестирането и закупуването на ценни книжа ще бъде успешно, но трябва да сте сигурни, че няма риск;
  • комуникацията с роднини ще се развие по най-добрия начин, следователно е възможно и необходимо да се провеждат семейни вечери, тържества;
  • можете да се запознаете в интернет и в реалния живот – намеренията на хората в този ден са чисти;
  • грижи се за здравето си, предотвратяване на заболявания;
  • изпълнявайте рутинни задачи по време на работа, отлагайте важни въпроси за по-успешен период.

Какво не трябва да правим при пълнолуние

Езотеричните експерти категорично не препоръчват да се забърквате в спорове или конфликти, опитайте се да се контролирате. Не започвайте нови проекти, не сменяйте работата и не се местите. Внимавайте с думите и делата си, не се поддавайте на импулси. Също така трябва да се въздържате от посещение в салон за красота – най-вероятно резултатът от процедурата няма да ви хареса.

Какво очаква зодиите при пълнолуние 

Овен

Астролозите препоръчват Овенът най-накрая да си почине. Гледайте любимия си филм, бъдете креативни или прочетете книга – вашите безкрайни задачи ще чакат. Не се знае кога още ще има свободен ден в натоварения ви график, така че се насладете сега.

Телец

Представителите на земния знак трябва да помислят как и как могат да помогнат на близките си. 19 ноември е добър ден за общуване с хората около вас, особено ако те поискат съвет или помощ. 

Близнаци

Трябва да се грижите за бъдещето си – важно е да вярвате в собствените си сили, но водата не тече под лежащ камък. Не забравяйте, че съдбата предпочита решаващото – действайте, ако искате да постигнете нещо.

Рак

Чувствените Раци през периода на пълнолуние не трябва да се поддават на емоции. Астролозите казват, че е време да се научите как да издържате на всякакви неуспехи и да се радвате на успеха. Заемете се и подредете нещата в живота си.

Лъв

Дишайте, седнете и напишете какво не харесвате в себе си. Намерете моментите, които ви изтощават, и разберете как да го поправите. Преди да се втурнете към нови хоризонти, осигурете си солидна основа – както емоционална, така и материална.

Дева

Направете надежден план и направете първата крачка към целите си – енергията на луната ще ви помогне във всичките ви постижения. Основното нещо е да обърнете внимание на състоянието си, ако смятате, че трябва да си починете – оставете всичко и преминете към релаксация.

Везни

Астролозите препоръчват на Везните да провеждат психотерапевтични сесии, макар и сами. Изключете всички джаджи и останете насаме с мислите си – това ще ви помогне да се възстановите и да чуете себе си, за да можете спокойно да продължите напред.

Скорпион

Пълнолунието през ноември ще ви засегне много сериозно. Може би Скорпионите ще почувстват, че светът им се е сринал. Всъщност всяко унищожение е трансформация, през която трябва да преминете. Не се притеснявайте – ще стане по-добре.

Стрелец

Огненият знак е силно обезкуражен да не се забива в миналото си. Обърнете внимание на знаците на съдбата по отношение на бъдещето – очакват ви нови хоризонти и себеоткриване, ако се научите да взимате правилните решения.

Козирог

Пълнолунието е добро време да излекувате душата си. Астролозите намекват, че Козирозите може да са имали сериозни сътресения в последно време. Ако почвата се е изплъзнала изпод краката ви, опитайте се да не се паникьосвате – можете да се излекувате.

Водолей

На представителите на звездния въздушен знак се препоръчва внимателно да пазят емоционалното си състояние, външните и вътрешните граници. Не забравяйте, че психичното здраве е най-важно и не позволявайте на „трудни“ хора да го безпокоят.

Риби

19 ноември е благоприятно време за Рибите. Използвайте го, за да се отпуснете и успокоите. Останете вкъщи, правете това, което ви вдъхновява. Може да се окаже, че вътрешните противоречия и „емоционалният размах“ ви пречат да мислите разумно.

Източник: unian.net, amurmedia.ru, 9111.ru

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular