събота, юли 2, 2022
НачалоБургас"Св. св. Кирил и Методий 1985" и Сдружение "Усмивка" организират Национален конкурс...

„Св. св. Кирил и Методий 1985“ и Сдружение „Усмивка“ организират Национален конкурс за изработка на кукла „ В очакване на Коледа“

За осма поредна година Сдружение „Усмивка“ гр.Бургас, съвместно с читалище „Св. св. Кирил и Методий 1985“ организират Национален конкурс за изработка на кукла „ В очакване на Коледа“. Актуалната тема на конкурса е „С кукла Ная – творя, уча и играя“. В него могат да участват деца от 6 до 14 години.

Задължително условие е, при изработката на куклите да се запази автентичността и визията на кукла Ная, като се използват всякакви техники и материали(без хартия, картон, шума и пластилин).

 Изработените кукли  трябва де се изпратят до 20.11.2021 г. на адрес:

гр. Бургас к-с “Меден рудник” бл.25 /партер/, читалище „Св. св. Кирил и Методий 1985” за конкурса за кукли „В очакване на Коледа”.

Всяка кукла  трябва да има етикет, на който да са описани – град, трите имена на автора, възраст, учебно заведение или детска градина, телефон и имейл за контакт.

Участниците с отличени кукли ще получат награди, а всички останали грамота на посочения имейл.

Куклите ще бъдат селектирани в групи:

– Кукла Ная;

– Най-голяма кукла;

– Най-малка кукла;

– Оригинална идея;

– Театрална кукла;

– Плетена кукла;

– Фолклорна кукла;

– Коледна кукла;

– Модерна кукла;

След приключване на конкурса, куклите НЕ се връщат!

Официалното награждаване на отличените участници се състои на 1 декември 2021 г. в сградата на Областна Администрация – Бургас, ако не са обявени извънредни мерки! Информация по награждаването ще се публикува на фейсбук страницата на читалището http://@chitalishteKiriliMetodii и сдружение „Усмивка”, както и наhttp://www.chitalishte-km.org

За повече информация имейл:http://[email protected] ; [email protected]

Личните данни на участниците в Националния конкурс за изработка на кукла „В очакване на Коледа” ще бъдат обработени и използвани единствено за целите, задачите и осъществяването на настоящия конкурс, съгласно изискванията на Закона за защита на личните данни, във връзка с употребата и прилагането на Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни и в съответствие с Вътрешните правила на Народно читалище „Св. св. Кирил и Методий 1985”.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular