четвъртък, януари 27, 2022
НачалоВодещи новиниСедмичен китайски хороскоп 15-21 ноември 2021 г

Седмичен китайски хороскоп 15-21 ноември 2021 г

Третата седмица от месеца е обърната с главата надолу. Най-благоприятните дни са уикендите, но в делничните дни е по-добре да си починете. Общата картина е следната: най-важното е планирано или за понеделник-вторник, или за неделя. Останалата част от седмицата трябва да бъде отбелязана с рутинни, подкрепящи, в никакъв случай съдбовни дейности. И което е важно – не забравяйте, че в четвъртък има лунно затъмнение, а през целия ноември то вади най-тайните страхове, потиснати мисли и желания. Затова ние хващаме ендорфини отвсякъде и доколкото е възможно съзнателно третираме всяка наша емоционална проява.

понеделник 15 ноември

Понеделник ще бъде доста енергийно балансиран. През деня ще се слеят и петте елемента – Огън, Дърво, Вода и Метал и Земя. Този понеделник е изключително добър да започнете нещо ново. Ще мине добре – откриване на нов бизнес, покупка на нов имот, инвестиционни сделки.

Най-важното е, че всички важни неща в понеделник трябва да бъдат проектирани в дългосрочен план. По-добре е да не започвате краткосрочни проекти в понеделник, те могат да се провалят. Също така не си струва да започвате ремонт в понеделник, да организирате преместване и да отидете на лекар. Има възможност за получаване на грешна диагноза, нараняване и проблеми с противоположния пол. Денят е нестабилен за хората от зодия Петел. Те ще се почувстват много раздразнени.

вторник 16 ноември

Един плътен земен вторник би бил най-добре направен като почивен ден. Ако не успеете да спестите от трудовите задължения, има смисъл да посветите деня на изграждане на планове и поставяне на цели. Енергиите на вторник ще бъдат твърде тежки, за да помръднат нещо друго освен мисли и мечти. От друга страна, Земята в този ден е пролетна, плодородна, така че има всички основания да се смята, че растенията, засети в този ден, ще дадат силни издънки.

Във вторник не си струва да започвате проекти, които имат ясни срокове, гарантирани са забавяния, несъответствия и пречки. Хората от Водния знак, които имат куче в картата си, може да получат неочаквани печалби във вторник. Сандъкът със съкровищата може да бъде отворен и от хората на Дървото – следете възможностите, които се отварят. Вторник е още по-неблагоприятен за хората с Куче в картата. Те могат да бъдат неоправдано емоционални и готови да правят скандали по най-малката причина.

сряда 17 ноември

Околната среда ще донесе в света енергията на сблъсъка. Змията на деня ще се бие със Свинята на месеца. Когато се получи такъв сблъсък – Ин на огъня и Ин на водата, това е като късо съединение – пляскането и светлината се изключват. За човек, попаднал в такъв сблъсък, това може да донесе телесна повреда или „удари“. И може би докато има много сила и младост – избухлив характер. Но, разбира се, всичко зависи от това в коя част на картата се провежда схватката. За да неутрализирате енергиите на деня, препоръчително е да избягвате всякакви важни дейности, доколкото е възможно.

Най-добрата стратегия в сряда е да се отпуснете или да направите тиха рутина. Не предизвиквайте себе си в деня на енергийна буря, направете нещо полезно и спокойно и приятно. Не бива да организирате екстремни забавления в сряда, препоръчва се също да отложите посещенията при лекари. Хората от знака на Свинята в тази сряда трябва да бъдат максимално внимателни и внимателни. Не се излагайте на сблъсък, грижете се за себе си.

четвъртък 18 ноември

Металният кон е като горещ меч. Все още не е достатъчно остър, за да порази всички безразборно, но вече изглежда доста заплашително. В четвъртък ще се появят енергиите на властта и ще излязат всички свързани с нея противоречия. В личен план това може да изглежда като принуда, натиск или вътрешни пориви за самодисциплина и желание да се подредят нещата. Не се съпротивлявайте. Най-важното в този ден е да се измъкнете от кавги и конфликти. Не се поддавайте, а именно избягвайте ги. За това също понякога е необходима желязна воля.

Останалата част от деня е по-добре да посветите на маловажни, рутинни неща. Планирайте културни дейности, отидете на опера, слушайте музика. Очевидно не си струва да планирате важни въпроси за днес. Специален съвет за четвъртък – Избягвайте рисковете! Това важи особено за пътувания с кола или рискови спортове. В зависимост от силата на личната карта можете да получите както сериозни, така и леки наранявания. Също така не е необходимо да ходите по лекари и като цяло да посещавате лечебни заведения. Има възможност за погрешна диагноза. Най-уязвими в четвъртък ще бъдат хората от зодия Плъх. Емоционалността им ще излезе извън мащаба.

петък 19 ноември

Денят на козата в годината на вола винаги предизвиква сблъсък. И въпреки че не се усеща много ярко, все пак оказва значително влияние върху енергийния баланс през деня. Дните на всеки сблъсък традиционно се считат за неблагоприятни с препоръката да почивате и да не правите нищо важно. Смисълът на такава препоръка е да не планирате за датите на сблъсъци съдбоносни събития, случаи, от които зависи вашето бъдеще. Не че няма да постигнете това, което искате, но ще бъде много по-трудно да го направите, защото трябва да вървите срещу потока на енергиите.

Този петък може да се нарушават плановете и договорките, да се усеща съпротива на околната среда. Не правете сватби и големи пътувания. Е, на всичкото отгоре това е денят на лунното затъмнение, което може да се прояви в объркване на чувствата и грешки във възприемането на реалността. От положителното. Денят е под егидата на благородната звезда Небесно щастие, която помага за изграждане на взаимоотношения с другите. Вторият положителен знак за деня е отварянето на Трезора. Същият „сандък със съкровища“, който означава печалба и успех в бизнеса с недвижими имоти. Хората от зодия Вол могат да бъдат особено късметлии. Хората от зодия Коза ще се почувстват най-неудовлетворени в петък. Всички и всичко ще им пречат.

събота 20 ноември

След седмица на неблагоприятни дни съботата ще изглежда светла и активна. Ден с много трафик, бизнес, суматоха. Ще има усещане за пробив. Водата на този ден ще отмие много стари и ненужни неща. Денят е благоприятен за срещи, получаване на признания и комплименти. Ако имате нужда от помощ или съдействие от важен човек – насрочете среща за събота, има шанс да получите това, което искате.

Не се занимавайте със строителство или разкопки в събота. Също така отложете преместването или началото на пътуването за друга дата. Денят може потенциално да носи заплаха от загуба на пари или документи, но това важи само за хора със слаба карта. Хората от зодия Тигър ще се почувстват най-уязвими в събота. Те ще бъдат прекалено упорити и емоционални. По-добре да не спорим с тигрите в такива дни.

неделя 21 ноември

Очаква се неделята да бъде доста балансиран и спокоен ден. Без емоционални изблици, нарушаване на плановете или каквито и да било други екстремни прояви. Водата на деня ще ви помогне да организирате полезни и приятни срещи, да се споразумеете за началото на нов проект и да направите правилните инвестиции.

Всичко започнато в този ден може да донесе успех и добри дивиденти. Добре е в неделя да организирате посещение на вилата, да приемате гости и да отидете на сватба. Също така е по-добре да планирате дълго пътуване или преместване за този ден. Единствените хора, които не трябва да планират важен ден в неделя, са хората от знака Заека. Всичко ще им пречи в неделя, така че най-добрата стратегия за Заека е почивката и купоните.

Източник: astro-ru.ru

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular