неделя, юли 3, 2022
НачалоВодещи новиниТЕСТ: изберете един чифт крила и разберете кой ангел ще ви посети...

ТЕСТ: изберете един чифт крила и разберете кой ангел ще ви посети скоро

Огромен брой ангели живеят от недемони! Това са Божиите помощници, които ни защитават и защитават всяка секунда. Всички те са много различни и са предназначени за определен вид дейност. Целта на ангелите може да се разпознае по формата и цвета на крилата им. Изберете любимото си оперение и разберете кое ще ви посети скоро!

ТЕСТ: изберете един чифт крила от 6 и разберете кой ангел ще ви посети скоро

Избрахте ли?

🙏

 1. Златни крила.

Харесахте Ангела със златни крила! Той слезе на земята специално за вас, за да подари нещо много ценно! И какво точно зависи от теб…

Отдавна сте мечтали за нещо много далече от вас. Това може да бъде закупуване на артикул, който е твърде скъп, посещение на екзотично място или среща с уникален човек! Вселената вижда, че това, което искате, е много важно за вас. Това не е „ИСКАМ“ на малко капризно дете, а напълно осъзната нужда! Затова Вселената постави вашето желание в ръцете на Златокрилия Ангел и го изпрати на Земята, за да може той да ви го даде! Съвсем скоро нещо много ценно, което чакате, ще дойде при вас!

 2. Розови крила.

Ангел с розови крила вече лети да ви посети! Напоследък сте много тъжни, струва ви се, че всичко е настроено срещу вас. В труден период от живота ви сте и Вселената ви изпраща подкрепа!

Всички преминаваме през различни житейски трудности, но без да имаме близки хора и вяра в по-добро бъдеще, не можем успешно да преодолеем и най-простите препятствия. Ангелът с розови крила ще ви посети, за да подари своята любов и грижа. В следващите дни ще видите как хората около вас ви подкрепят и как се опитват да помогнат! Всичко това ще ви помогне безболезнено да преминете през този труден етап от живота си.

 3. Черни крила.

Ангелът с черни крила е горд и малко откъснат от другите. Не се притеснява за дреболии и рядко го изпращат на Земята. Той изглежда страхотно, цветът на крилата му понякога е плашещ, но ще ви хареса!

Ангелът с Черно крило лети, за да ви защити! Обстоятелствата ви се стовариха изненадващо и ви е трудно да ги понесете. Имате нужда от кратка пауза, за да си починете и да изчистите всички уроци, които съдбата ви е дала. За това Вселената ви изпраща този необикновен Ангел. Той ще те прегърне с крилете си и ще те скрие от всички нещастия, които са те сполетели. Скоро ще бъдеш в безопасност. Не е нужно да се тревожите за нищо! Имате време да си починете и да подредите нещата си.

 4. Сини крила.

Понякога, когато Вселената забележи, че талантлив човек е погълнат от рутината, тя изпраща ангел със сини крила при него. Той може да разтърси живота ви и да съживи творчеството.

Ангел-вдъхновение е изпратено при вас. Вие, като много талантлив и необикновен човек, напълно забравихте за способностите си! Фокусирали сте се върху домакинските задължения, в които не успявате да реализирате всичките си умения. Ангелът със синьо крило ще ви вдъхнови! Отново ще почувствате прилив на енергия и желание да творите! Ще искате да се заемете със старо хоби и да създадете нещо красиво! Вселената ще бъде щастлива, защото винаги е харесвала работата ви.

 5. Снежнобели крила.

Вероятно, когато става дума за ангели, всеки си представя бели крила. Това е най-класическият образ на това небесно същество. Участва в поддържането на мира и реда.

Ако сте харесали точно белокрилия ангел, тогава в живота ви няма достатъчно спокойствие. Уморени сте от работа и изглежда, че в този хаос не можете да се оправите! Ангелът с бели крила ще помогне на ума ви. Той има благоприятен ефект върху ума. Много скоро ще можете да се издигнете над развилата се трудна ситуация и да погледнете на нея от високо. Оттам тя не изглежда толкова голяма и сложна. Всичко ще си дойде на мястото и лесно ще свършите трудната работа!

 6. Крила с цветовете на дъгата

Има много мили и свестни хора, които са много уважавани от Вселената. Те спазват всичките му закони и се опитват да донесат нещо ново на този свят! За това тя им изпраща ангел с цветовете на дъгата !

Свише искат да ви похвалят с подарък! Затова ви изпращат ангелът на дъгата. Той е най-забавният и безгрижен ангел. Той е създаден да ви накара да се смеете и забавлявате. Така че скоро ще започнете да получавате покани за развлекателни събития и също така да се срещате с много позитивни хора! Радостни събития едно след друго ще започнат да нахлуват в живота ви. Не пропускайте да им се насладите и благодарете на Вселената за такава изненада!

Това са всички ангели, които биха могли да ви посетят. Кой ще остане при вас? Споделете резултатите си в коментарите и харесайте тази статия!

Източник: zen.yandex.ru

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular