сряда, октомври 20, 2021
НачалобългарияБългарияFacebook и Instagram се сринаха за втори път

Facebook и Instagram се сринаха за втори път

Снощи Facebook, Messenger и Instagram отново бяха недостъпни за потребителите в някои части на света. Потребителите съобщиха за прекъсвания на работата на социалните мрежи, сочат данни на сайта Downdetector.

От компанията отстраниха проблемите, предизвикали второто прекъсване на работата й тази седмица, извиниха се на потребителите и заявиха, че сривът е бил причинен от „грешна конфигурация“ на рутърите.

„Поднасяме искрените си извинения, ако през последните няколко часа не сте имали достъп до нашите социални мрежи. Отстранихме проблема и още веднъж благодарим за търпението Ви тази седмица“, се казва в съобщението на Facebook.

Данните за проблеми с Facebook започнаха да се появяват след 21:00 ч. в петък. Потребители в САЩ и Европа изразиха недоволство от работата на сайта и на мобилното приложение. Броени минути след първите съобщения за прекъсванията на работата на Facebook са били получени и съобщения за проблеми с Instagram.

Facebook преминава през сериозна криза, след като стана обществено достояние фактът, че нейно вътрешно разследване е показало, че допринася за разпространяване на омразата и дезинформацията, води до засилване на поляризацията, както и че Instagram може да навреди на психичното здраве на тийнейджърките.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular