четвъртък, октомври 21, 2021
НачалоВодещи новиниХороскоп за 9 октомври

Хороскоп за 9 октомври

Овен

Денят може да започне доста трудно. Възможно е да станете с грешният крак и да прекарате известно време в лошо настроение. Но скоро нещата ще се подобрят. Влиянието на положителните тенденции бързо ще наберат сила, ще почувствате, че животът се променя, отварят се нови възможности, които не искате да пропуснете. Ако се заемете с нов бизнес, със сигурност ще се справите перфектно с него.

Следобедът ще бъде успешен в много отношения. Финансовите въпроси, които са важни за вас, ще бъдат решени, ще получите дори повече пари от очакваното. Ще прекарате добре с любимите си хора. Ще бъде полезно да обсъдите бъдещите планове с тях: такъв разговор ще бъде много вдъхновяващ.

Телец

Едва ли денят ще бъде особено плодотворен, дори обичайните неща стават по -трудно от обикновено. Но едва ли искате да се оплаквате от съдбата, защото звездите са ви подготвили много приятни изненади. Ще се насладите на срещи с приятели, стари познати и хора, които, макар и да не са ви близки, са много симпатични. Ще имате шанс да се сприятелите с човек, за когото знаеш много добри неща.

Покупките, дори и непланирани, ще бъдат успешни. Малко вероятно е да искате да харчите пари за дреболии, но няма да спестите от важни неща.

Близнаци

Този ден няма да бъде пропилян. Ще можете да завършите случаите, за които преди това беше хвърлена много енергия, ще постигнете отличен резултат там, където другите са се провалили. Ще бъде възможно да се обърне внимание навреме на детайли, които по -късно се оказват важни, да не се пренебрегва нищо и да не се допускат досадни грешки.

Мнозина ще се радват да прекарат време с вас. Денят е подходящ за срещи с хора, на които бихте искали да се харесате. Няма да е трудно да направите правилното впечатление. Ще бъде достатъчно да се държите естествено и спокойно. Едва ли някой може да устои на естествения ви чар.

Рак

Денят ще бъде по -подходящ за релакс и забавление, отколкото за някакъв важен бизнес. Ще бъде трудно да се концентрирате, да се настроите на сериозно настроение. Но веднага ще се почувствате енергични щом видите приятелите си, или ако посетите интересни места или да се върнете към старо хоби.

Може би ще получите някои много добри новини отдалеч. Те ще повлияят на вашите планове и вие ще се зарадвате на това. Вечерта стари познати, приятели от детството и юношеството ще напомнят за себе си. Разговори за миналото може да ви помогнат да решите какво да правите сега.

Лъв

Денят ще донесе приятни срещи. Можете да направите добро впечатление на всички, на които искате да харесате. Случайно запознанство, може да постави началото на романтична история. Ще ви бъде лесно да привлечете вниманието на другите, да ги заинтересувате, да ги завладеете с идеите си.

Нещата, които трябва да направите днес, ще изглеждат по -сложни, скучни и досадни от обикновено. Понякога трябва да положите усилия, за да завършите започнатото. Но определено ще се справите с всичко! Наблизо ще има приятели и други близки хора, готови да помогнат в трудни моменти.

Дева

От сутринта ще трябва да бъдете тактични, нежни и спокойни, за да избегнете стресови моменти при контакт с околните. По -добре е да отложите сериозните разговори, а не да обсъждате въпроси, които преди са предизвиквали разногласия. Благоприятното време за такива разговори ще дойде по -късно.

С течение на времето влиянието на положителните тенденции ще се увеличи, настроението ви значително ще се подобри. Ще се появят нови планове. Вие ще искате да ги приложите незабавно. Действайте – и всичко ще се случи по най -добрия възможен начин. Креативността във всяко начинание ще ви помогне да успеете там, където другите са се провалили.

Везни

Ще имате време да свършите много работа. Денят ще бъде много ползотворен, подходящ както за ново начало, така и за завършване на стари проекти. Ще се справите с много неща по – бързо от тези около вас. Ще има време за някои не особено важни, но интересни дейности. Ако се върнете към старо хоби, то отново ще даде много положителни емоции.

Приятели ще ви зарадват с добри новини. Може би ще получите отговор на въпрос, който ви мъчи напоследък. Настроението значително ще се подобри, тревогите ще останат в миналото. Вечерта ще бъде благоприятна за романтична среща.

Скорпион

Ще свършите отлична работа, ще разрешите проблема, който е притеснявал както вас, така и вашите близки. Възможно е хора, от които не сте очаквали нищо подобно, ще ви помогнат в това. Ще имате шанс да се сприятелите с тези, с които преди сте общували само от време на време. Може би началото на романтична история. Новите отношения ще се развиват бързо и това ще ви зарадва.

Денят ще бъде благоприятен за решаване на финансови въпроси. Ще разберете как най -добре да управлявате парите си, кои покупки си струва да направите сега и с кои е по -добре да не бързате. Вечерта можете да си върнете някои стари дългове или да платите за по -рано извършената работа.

Стрелец

Няма да очаквате никакви услуги от природата или помощ от приятели и ще се опитате да постигнете целите си сами. И всичко ще се получи! Мнозина ще бъдат впечатлени от вашия успех. Вероятно някой ще иска да ви опознае по -добре, да се сприятели; някой ще се влюби във вас от пръв поглед. 

Единствената област, в която могат да възникнат трудности, са финансите. Но дори и тук проблемите едва ли ще бъдат сериозни, така че не се притеснявайте. Ако днес харчите пари напразно, правите няколко неуспешни покупки, скоро определено ще имате възможност да попълните бюджета.

Козирог

Ще имате шанс да поправите някои стари грешки и няма да го пропуснете. Решенията, които вземате днес, могат да играят важна роля в живота ви. Разбирайки това, няма да бързате, дайте си време да съберете повече информация, помислете за всичко. След като разберете ситуацията, ще съставите план за действие. Приятели и други близки хора ще ви помогнат в изпълнението му.

Ще бъде възможно да се подредят нещата във финансов план. Вие ще решите кои покупки си струва да направите в близко бъдеще и кои могат да изчакат. Здравият разум ще ви помогне да избегнете ненужните разходи.

Водолей

Събитията от този ден ще ви помогнат да определите плановете си за бъдещето, да определите приоритети. Може би ще разберете: трябва да се съсредоточите върху това, което преди изглеждаше незначително. Отношенията с другите могат да се променят. Хората, които преди са ви подценявали, съмнявали са се във вашите знания и таланти, ще променят мнението си. Ще намерите общ език с тези, с които често сте спорили.

На сутринта суматохата и объркването могат да бъдат досадни. Следобеда ще бъде спокоен, приятен и плодотворен. Той е подходящ за изучаване, събиране и анализ на информация, за всеки бизнес, който изисква концентрация и внимание към детайлите.

Риби

Ще имате време да направите много неща преди обед. Ще стане ясно как да решите проблемите, натрупани през седмицата, бързо да завършите започнатото и да получите отличен резултат. Ще има хора, желаещи да споделят своя опит. Ще се вслушате в добри съвети, това ще ви помогне да избегнете грешки.

Следобед може да има семейни разногласия. Ще можете да избегнете дълги спорове, да намерите решение, което да хареса на всички. От вас зависи колко бързо споровете ще останат в миналото и отново ще царуват мир и хармония.

Източник:  horo.mail.ru

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular