неделя, септември 19, 2021
НачалоБургасСпектакълът “Корените на пеперудата” ще ви потопи в магичния свят на човешката...

Спектакълът “Корените на пеперудата” ще ви потопи в магичния свят на човешката душа

Експресивен мултимедиен спектакъл в две части, който ще „потопи“ зрителитеще в магичния свят на човешката душа, ще представят талантливите артисти Красимир Марчев и Нина Вангелова.

Емоционалното сценично приключение ще бъде представено на 30 септември от 19:30 ч. в Културен Дом НХК.

Спектакълът включва  забележителните им проекти “Отвъд реалността” и “Корените на пеперудата”.

 „Корените на Пеперудата“ е съвкупност от учения и лични преживявания. В стихотворенията си, Нина Вангелова акцентира върху темите за любовта, смъртта, страха, регресията, хигиената на отношенията между хората и заобикалящата ни среда. Музиката в концерта на Нина е създадена от Стоян Иванов (Hoodini). Мултимедията е на Красимир Марчев, а танците изпълнява 8-годишната танцьорка Диана Димитрова.

“Отвъд реалността” е заглавието на премиерния спектакъл на визуалния артист Красимир Марчев. Участие взима актьорът Filip Donchev, а музиката, мултимедията и режисурата са дело на Краси. Спектакълът преплита музика, пантомима, късометражно видео и сценичен пърформанс. Декорът представлява 3D мапинг – мултимедийна проекция в 3 измерения. Светлината е приглушена, а усещането е за приказност и естетика.

Артистите, които стоят зад впечатляващия проект Красимир Марчев и Нина Вангелова анонсираха, че са подготвили и специална изненада за зрителите-  Участието на няколко вселенски гласове. Кои са те? Ще разберете съвсем скоро!

Билети се продават на каса Часовника в делнични дни от 10:00 до 18:00 часа.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular