неделя, септември 19, 2021
НачалоВодещи новини28 юли - Чудесен ден, когато щастието влиза във всеки дом

28 юли – Чудесен ден, когато щастието влиза във всеки дом

28 юли, носи енергията на двойния зодиакален знак. Това са 18 дни, чието влияние е разделено по равно между двата знака на зодиака. Благодарение на противоположните елементи. Водният знак Риби и огненият знак Овен, в тяхната комбинация, са способни да правят чудеса. Днес щастието ще погледне във всеки дом.

Юпитер се завръща в знака Водолей на 28 юли, след като е прекарал само няколко месеца в знака Риби. Подобна промяна едва ли може да се нарече еднозначно благоприятна или неблагоприятна, но определено ще повлияе на нашия живот с вас. 

Веднага трябва да се отбележи, че самият ден на прехода е един от най-благоприятните дни през юли, тъй като Юпитер отново се чувства удобно в знака Водолей. Също на този ден ще се случи още едно благоприятно и по-мощно събитие – преходът на Меркурий в знака на Лъв. Що се отнася до Юпитер, той ще остане в знака Водолей до 29 декември.

Финанси и работа от 28 юли до 29 декември

Останалата част от 2021 г. ще бъде доста добра за бизнес обрати. През повечето време Юпитер ще ни помага при промени в работата, нови бизнеси и сделки.

Да, през повечето време ще бъде ретроградно, но това не означава, че проблемите ще бъдат неразрешими, особено ако не се разхладите и не изчакате времето край морето. Това ще бъде актуално до средата на октомври – докато планетата се обърне и полети в правилната посока.

Любов и връзки по време на престоя на Юпитер във Водолей

Любовната сфера ще страда от проблеми само ако влюбените хора са арогантни и егоистични един към друг. Ако до края на годината сте изключително внимателни и любезни към близките си и сродната си душа, всичко ще бъде възможно най-добро.

В края на есента и началото на зимата ще започне много благоприятно време за запознанства и нови запознанства. Юпитер ще помогне на хората да станат по-изобретателни по отношение на запознанства и запознанства. Ще бъде малко по-лесно да угодиш на някого, ако си себе си и да не се правиш на някой друг.

Настроение и здраве до края на 2021г

През този период хората ще се чувстват по-добре само ако успеят. Трябва да се опитате да отделите възможно най -много време за работа и бизнес, за да не останете разочаровани.

Юпитер няма да повлияе на здравето. Единственото, което може да направи, е да даде мотивация за борба с лошите навици, защото престоят му във Водолей прави хората по-внимателни към тяхното благосъстояние.

Като цяло тези пет плюс месеца ще минат на един дъх, защото Юпитер във Водолей е лек и не ни натоварва с негативни спомени и мисли. Ако все пак ви завладеят лоши мисли, експертите на dailyhoro.ru ви съветват да използвате пет начина да се отървете от тях .

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular