четвъртък, юни 17, 2021
Начало Водещи новини Хороскоп за 9 май

Хороскоп за 9 май

Овен

Не всичко е лесно, понякога трябва да преодолеете сериозни препятствия. Но влиянието на положителните тенденции е забележимо в много области на живота. Бъдете упорити и се старайте да не губите увереност във възможностите си. Тя е тази, която ви води към вашата цел, помага ви да намерите нови съюзници. Ако не се откажете от плановете си, изправени пред първите трудности, ще успеете.

Възможни са успешни съвпадения, приятни изненади. Днес много хора искат да ви угодят. Някой го прави доста неловко, но от сърце. Вие цените това.

Телец

Важно е да действате последователно, за да избегнете суетене. Бързането често причинява грешки: не си давате време да разберете ситуацията, обмислете различни варианти. Струва си да се вслушате в мненията на хора, на чийто опит се доверявате. Голяма част от съветите, които получавате днес, са наистина добри.

Вечерта е подходящо време за релакс и занимания, които ще ви повдигнат настроението. Полезно е да си спомните дългогодишно хоби, да се върнете към вълнуващ бизнес, който веднъж сте започнали, но никога не сте завършили.

Близнаци

Светъл ден, наситен и интересен. Той е подходящ за всяка дейност, която изисква творчество. Много Близнаци са вдъхновени. Такива представители на знака могат да измислят нещо напълно невероятно. Не винаги е възможно да приложите веднага плановете си, но сте търпеливи и вероятно ще изчакате подходящия момент.

Междувременно можете да приложите стари планове. Най-вероятно приятели или стари познати ще помогнат за това. Вечерта е подходящо време за романтична среща. Комуникацията с любим човек дава много положителни емоции.

 Рак

Опитайте се да се държите спокойно и приятелски, не се поддавайте на провокации. Днес много ще зависи от това дали сте готови да направите отстъпки в името на добрите отношения с другите, дали искате да запазите мира, дори ако това изисква усилия. Понякога има разногласия със стари познати. В моменти като този чувството за хумор може да помогне за изглаждането на нещата.

Вечерта обещава касови бележки. Можете да си върнете стария дълг, да платите за свършената по-рано работа. Някои Раци успешно ще продават неща, от които те сами не се нуждаят.

Лъв

Този ден ще бъде много благоприятен и ползотворен. Ще направите много полезни неща за себе си и за околните. Не искам да губя време напразно, да отложа нещо за по-късно. Предпочитате да действате и да постигнете желаните резултати бързо.

Едва ли ще бъде възможно напълно да се избегнат разногласия и спорове, но няма да допуснете сериозен конфликт. Дори и най-трудните въпроси могат да бъдат обсъдени спокойно и конструктивно. Опитвате се да се държите възможно най-деликатно, да не обиждате дори най-чувствителните хора. Хората наоколо определено ще го оценят, ако не сега, то малко по-късно.

Дева

Сутринта ще е трудно да се концентрирате върху бизнеса си. Изкушаващо е просто да го отложите и да си починете. Но не бива да правите това, особено ако е планирано много дълго време. По-късно със сигурност ще съжалявате за загубеното време. Така че събирайте мислите си и действайте. Шансовете за успех са големи.

По-късно ще дойде подходящият момент за общуване с близки, за решаване на някои семейни проблеми. Много Деви ще разгледат свежо дома си, ще разберат как да го направят по-удобен и удобен.

Везни

Първата половина на деня е пълна с изненади. Вероятни са успешни съвпадения, приятни изненади. В деня на някои представители на знака това време ще бъде свързано със срещи, които ще се запомнят дълго време. Нов познат може да започне романтична връзка. Те ще се развият бързо и скоро ще започнат да играят важна роля в живота ви.

По-късно ще дойде по-труден момент: вероятни са трудности в бизнеса, някои дребни недоразумения. Ще бъде полезно да си починете. Трябва ви малко време, за да обмислите всичко и да вземете решение за по-нататъшни действия.

 Скорпион

Можете да успеете, като действате сами. Вие добре разбирате към какво се стремите и на какво сте способни за това. Възможно е да се появят страхотни идеи и веднага да ги съживите. Но участието в някакви съвместни проекти може да е свързано с проблеми. Рядко е възможно да получите желания резултат толкова бързо, колкото искате.

Обърнете внимание как се развиват отношенията ви с близките. По-добре е да избягвате намеци и пропуски. Откритото обсъждане на проблеми често помага да се намери ключът към тяхното решаване.

Стрелец

Денят ще бъде много забързан. Имате много работа, възможно е да се наложи да се заемете с някакъв бизнес, който бихте предпочели да отложите за по-късно или да прехвърлите на друг човек. Вероятни са дребни недоразумения и разногласия. Опитайте се да избегнете сериозен конфликт; във вашата власт е да изгладите грубите ръбове, да поддържате добри отношения с всички.

Следобедът е подходящо време за пазаруване. Дори спонтанните придобивания могат да бъдат много успешни. Някои Стрелци ще получат неща, за които отдавна са мечтали, други ще изберат перфектните подаръци за любимите хора.

Козирог

Благоприятен ден за общуване. Вие сте тактични, деликатни и внимателни, можете да намерите подход към много различни хора. Много хора харесват вашите идеи и ако имате нужда от помощ за изпълнението им, със сигурност ще я получите. Можете да постигнете успех, като действате сами, но за това понякога трябва да положите усилия върху себе си.

Някои Козирози ще трябва да се върнат към стария бизнес. Няма да е толкова лесно да се справите с тях, но всичко ще се получи, ако не се откажете преди време. В края на деня са вероятни малки парични постъпления и подаръци.

Водолей

Благоприятен ден. Влиянието на положителните тенденции ще бъде силно и забележимо във всички сфери на живота. Работата върви добре, бързо се справяте дори с много трудни случаи. Натрупаният по-рано опит помага на много Водолеи в това.

Важно е да не бързате. Решенията, взети в движение, не винаги са успешни. Ще бъде полезно да съберете повече информация и да потърсите съвет от хора, на чийто опит се доверявате. Единствената област, в която е достатъчно да се вслушате в собствената си интуиция, за да направите правилното нещо, са романтичните отношения.

Риби

Хубав ден. Важно е да прецените правилно силните си страни, това ще помогне да се избегнат напразни надежди и надценени очаквания. Опитайте се да слушате какво казват другите. Има шанс да получите полезна информация. Денят е благоприятен за общуване с близки, вероятни са промени към по-добро в отношенията с любим човек.

Романтичната среща със сигурност не е разочароваща, въпреки че може да не върви според очакванията. По-често трябва да импровизирате и то добре!

Източник: horo.mail.ru

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular