сряда, юни 16, 2021
Начало Водещи новини Хороскоп за 5 май

Хороскоп за 5 май

Овен

Днес Овенът е по-добре да се откаже от целенасочени пътувания и контакти. Денят ви принуждава да изберете заобиколни решения или да скриете мотиви. Неточната информация ще ви накара да разчитате на паметта и интуицията си. Добре е да действате в уединение или под прикритие, да се занимавате с жилището, домакинството, ремонт, почистване и ремонти на жилища, семеен бизнес, уреждане на дългове, работа с елемент на благотворителност.

Телец

Личните Ви проблеми ще отстъпят на заден план, а това много ще зарадва хората, които са се безпокоели за Вас. Дайте им възможност да знаят, как стоят нещата при Вас. Сега е много важно да поддържате връзка със семейството, и затова се старайте да общувате с колкото се може повече на брой роднини. Ще дадете много важен принос за живота им, а Вашето очарование, ум и чувство за хумор, много ще повдигнат тяхното настроение.

Близнаци

През целия ден Вашият любим човек ще се шегува с Вас, и то по доста обиден начин. Ще се наложи или да търпите това, изпитвайки даже и удоволствие, или честно да му признаете, че такъв вид общуване не Ви е по вкуса. Най добре е, да не довеждате ситуацията до краен предел.

Рак

Днес ще бъдете ненадминат специалист за постигане на невъзможното. Само не се претоварвайте с поръчки. При това на Вашия любим човек ще бъде трудно да разговаря с Вас за чувства, тъй като ще бъдете прекалено заети. За целта той ще направи всевъзможни опити и ако имате някаква възможност, помогнете му за да решите тази не лека задача…

Лъв

Днес е важно за Лъвовете да не се задоволяват с картина на красива фасада и да вземат предвид другата страна на медала. Време е да включите по-често режима на недоверие, да си спомните уроците на илюзията и измамата. Струва си да поемете контрола върху паричните потоци, да проверите ресурсите и наличностите за течове и уязвимости. По-добре да действате тайно. Нежелателно е да се преговаря, да се одобряват планове, да се инвестират средства: възможна е дезинформация.

Дева

Имате шанс да се възползвате от подкрепата на влиятелни хора за реализацията на някакъв много важен проект. Денят е подходящ за проява на инициатива в деловата сфера. Може да предлагате за разглеждане свои идеи – ще бъдат посрещнати благосклонно. Денят е благоприятен за нововъведения в работата и създаване на нови традиции в семейството. Ще укрепнат връзките Ви с роднините, а отношенията с любимия човек ще са на основата на повече доверие. Лесно ще правите отстъпки за дребни неща, а когато става дума за принципно важни въпроси, ще отстоявате своята гледна точка , но без излишна твърдост.

Везни

Днес ще Ви бъде все едно, какво си мисли за Вас Вашия любим човек, тъй като на първо място за Вас ще бъде достигането на някаква цел. Впрочем, би трябвало да се замислите, какво ще стане, когато постигнете своята цел: Вие ще сте удовлетворени, но къде ще бъде тогава Вашата половинка? Май това не е известно никому…

Скорпион

Днес Скорпионите интуитивно си проправят път към късмета. Фортуна от своя страна внимателно подготвя за тях основните насоки и източници на вдъхновение. Денят помага да се запомнят стари маршрути и умения, да се получи помощ от далечни роднини или морална подкрепа от приятели в чужбина. Съществува голям риск от фалшиви указания и загадъчни провали в комуникацията, в навигацията е по-добре да разчитате на памет, усет или традиция.

Стрелец

За Вас денят ще бъде сравнително добър. Макар че отношенията с близките Ви да не са безоблачни, ще успеете да се настроите на конструктивна вълна и спокойно да се справите с всички разногласия. Вероятността от караници е минимална и такива могат да възникнат, само ако Вие поискате това. Ако сте влюбени, не си правете планове, защото ,за съжаление, няма да им е съдено да бъдат реализирани. Но пък и не си заслужава да се разочаровате, защото звездите ще Ви поднесат и доста сюрпризи и то такива, които ще надминат Вашите очаквания. Бъдете по-внимателни, когато работите с пари и документи, защото са възможни досадни загуби.

Козирог

Колкото по-нерешителни ще са днес Вашите действия, толкова ще са по-малки шансовете Ви за успех и благосклонност от Вашия любим човек. Изглежда, че това е очевидно и май ще се наложи доста да поработите върху себе си. Позанимайте се и със своите комплекси

Водолей

Днес за Водолеите е по-добре да се справят с нюансите в личния си живот и дела. Време е да се съсредоточите върху дома, наследството, родителите, домашните любимци, семейното имущество, бизнеса или бюджета. Работите с влага (варене, мокро почистване, напояване) ще се справят добре. В случай на леки заболявания е по-добре да се даде предпочитание на методите на народната медицина и на лекарствата в течна форма.

Риби

Днес ще Ви бъде светло и топло на душата само от това, че на света има един човек, когото обичате. Не е толкова важно, дали Ви се отговаря с взаимност – просто ще изживеете един ден, изпълнен с чувства. А повече не е нужно.

Източник: lamqta.com

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular