неделя, май 9, 2021
Начало Водещи новини Каква е вашата келтска зодия? Можете да научите много интересни неща за...

Каква е вашата келтска зодия? Можете да научите много интересни неща за себе си!

Келтите имат малко по-различен хороскоп. Те са известни със своята тясна връзка с природата. Благодарение на дългогодишни наблюдения те установят, че характерът на човек се влияе както от фазите на луната по време на раждане, от сезоните, така и от връзката с животните и растенията. И така, предлагаме ви да прочетете своя келтски хороскоп!

Елен (24 декември – 20 януари)

Каква е вашата келтска зодия?  Можете да научите много интересни неща за себе си!

Имате високи стремежи и идеали. Отличен асистент, отговорен служител, който изпълнява всяка задача упорито, търпеливо и внимателно. Докато другите се отказват, вие все още се стремите напред. Вие сте горди, благородни по природа и се носите по света като цар!

Котка (21 януари – 17 февруари)

Вие сте бърз и интелигентен човек. Вашата интуиция е отлична. Хората се обръщат към вас за съвет, защото наистина знаете как най-добре да действате в дадена ситуация. Понякога изглеждате безразлични, но в действителност просто сте склонни да наблюдавате всичко отвън. Имате мила душа и същите добри намерения.

Змия (18 февруари – 17 март)

Каква е вашата келтска зодия?  Можете да научите много интересни неща за себе си!

Въпреки че може да изглеждате като студен човек, всъщност животът кипи във вас! Те са много любопитни, интересувате се от всичко, което се случва наоколо. Те са много общителни, убедителни в думите си. Ако се интересувате от нещо, можете да включите всеки в него. Също така понякога ставате непредсказуеми и спонтанни.

Лисица (18 март – 14 април)

Много хитър човек, който е в състояние да спечели вниманието на хора със страхотно чувство за хумор. Светъл ум, енергия, желание за живот – всичко това не може да не привлече към вас другите. Имате нежно сърце, но се опитвате да не го показвате на никого, за да не се нараните. Смел, енергичен, лоялен.

Бик (15 април – 12 май)

Каква е вашата келтска зодия?  Можете да научите много интересни неща за себе си!

Вие сте надежден, стабилен и любящ човек. С вас се свързват, ако имат нужда от рамо на което да поплачат. Имате много добра интуиция и се чувствате добре, ако ви лъжат. Често ви бъркат с човек на настроенията, но отново всичко е свързано с вашата интуиция! Вие сте елегантни във всичко – от облеклото до декорацията на дома ви. Най-важното е, че сте лоялен приятел и може да ви се вярва повече от колкото на себе си, защото никога няма да разкриете чуждата тайна.

Морско конче (13 май – 9 юни)

Вие сте изобретателни и гъвкави. Невероятно умни, така че може смело да ви се доверят, че ще се справите с всички правни и финансови въпроси. Имате страхотна памет. Предпочитате стабилността, можете да бъдете променливи, но винаги се връщате към обичайните неща. Винаги отвръщате на топлината, отправена към вас.

Чучулига (10 юни – 7 юли)

Вие сте спокойни и изобретателни, винаги подкрепяте хората, когато са в труден период, и ако около вас се случва нещо ужасно, винаги оставате спокойни. Вие знаете как да получите това, което искате. Цените добрите отношения. В сърцето си искате да пътувате, водейки почти цигански начин на живот. Но в действителност трябва да развиете чувство за отговорност и морално единство.

Кон (8 юли – 4 август)

Каква е вашата келтска зодия?  Можете да научите много интересни неща за себе си!

Конете са много енергични, силни и отворени за хората. По природа са свикнали да се състезават с другите във всичко. Избирате внимателно опонентите си и се втурвате напред към победата. Имате невероятен чар, понякога, за да привлечете хората на ваша страна, дори флиртувате с тях. Вие знаете как да покажете доверието си, което ви позволява да заемате лидерски позиции. Но това не пречи да бъдете лоялен партньор и приятел.

Сьомга (5 август – 1 септември)

Природата ви е дарила с много добра интуиция и вие знаете как да я използвате. Шестото ви чувство никога не ви подвежда и винаги ви подсказва как да постъпите правилно. Имате уникална визия за света, може да се каже творческа. Понякога се нуждаете от усамотение, за да подредите мислите си.

Лебед (2 септември – 29 септември)

Каква е вашата келтска зодия?  Можете да научите много интересни неща за себе си!

Лебедът има високи стандарти, отлично чувство за красота и деликатен вкус. Те са толкова благородни и красиви, често изглеждат отчуждени. По природа сте аристократ. В живота непрекъснато търсите баланс във всичко и навсякъде виждате красота. Проницателен и с вкус!

Пеперуда (30 септември – 27 октомври)

Именно сред пеперудите са тези, които много чатят по телефона или се мотаят в социалните мрежи. Общителни до лудост, мили, меки, мечтателни, пълни с нови идеи, обичат да ги споделят с другите. Не можете да седите дълго време неподвижно и сами се чувствате много зле. Умишлено никога няма да обидите никого, вие сте емпат по природа.

Вълк (28 октомври – 24 ноември)

Каква е вашата келтска зодия?  Можете да научите много интересни неща за себе си!

Вие сте невероятно решителен и упорит човек. Готови сте да отделите много усилия, за да получите това, което искате или да бъдете разбрани. Рядко правите компромиси, безстрашни и смели сте. По-добре е да не се впускат в битка с вас, защото трудно може да ви победят. Вашето второ име е „чест“, имате голяма воля, надеждни сте. Ако човек споделя вашите ценности, тогава със сигурност ще се сприятелите с него.

Ястреб (25 ноември – 23 декември)

Вие се втурвате след плячката си с невероятна усърдие и сила. Ако не се интересувате от целта, се отказвате без колебание. Ястребите винаги търсят мъдрост и след това я споделят с другите. Отлични философи с широки възгледи, опитващи се да разгледат ситуациите от всякакви гледни точки. Ако имате собствено мнение, тогава никой не може да ви убеди в противното, а това ви добавя авторитет!

Интересен хороскоп, но изглежда, че много съвпада с обичайната ни астрология! Какво мислите?

Източник: kabluk.me

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular