неделя, май 9, 2021
Начало Водещи новини 12 април - новолуние в Овен, не пропускайте шанса да "посеете" семената...

12 април – новолуние в Овен, не пропускайте шанса да „посеете“ семената на един богат и щастлив живот

12 април ще бъде първото новолуние през новата астрологична година, първото новолуние след пролетното равноденствие. Кога точно ще настъпи новолунието и какво ще ни донесе?

Новолунието на 12 април 2021 г. ще настъпи в знака Овен. Луната и Слънцето ще се обединят при 22 градуса 14 минути в Овен, в 05:36 часа

Защо новолунието 12/04/2021 е благоприятно

Новолунието в Овен залага програма за действие за цялата година напред и сега основното е да не пропуснете шанса да „посеете“ семената на един богат и щастлив живот. Той носи в себе си посланието за прераждане, началото на нов живот, пробив. Направете нещо смислено на този ден, започнете живота от нулата! 

Въпреки факта, че на новолунието енергията ни е в най-ниската си точка, огненият знак на Овен може да предизвика прилив на емоции, както положителни, така и отрицателни. На този ден недоволството се увеличава, индивидуализмът се проявява по-силно от обикновено. Потискането на личните интереси е особено остро. Много хора започват да жадуват за себе си.

Поставете най-смелите си цели този месец, които можете.

Всеки ще има нещо свое, нещо, което наистина е искал, но е отложено, защото се страхуваме, че няма да работи, че другите няма да ни подкрепят или някак няма да приемат, че точно това, което може да не доведе до вас.

Страховете и съмненията настрана!

Този месец печелят само смелите и решителните!

Априлското новолуние е благоприятно за:

 • Стремете се към нещо ново, организирайте промяна, променете собствения си живот. Това е времето, когато е възможно да започнете живота от нулата.
 • Свържете се с началството и поискайте увеличение на заплатата. 
 • Стартирайте нов бизнес, предприемайте нови проекти.
 • Това е най-доброто време за закупуване на превозни средства, битова и компютърна техника.
 • Практикуването на всякакъв вид спорт е ефективно и полезно.
 • Пътуванията, бизнес и за удоволствия, започнати на новолуние 12 април, ще бъдат успешни.

От какво трябва да се въздържате:

 • При новолуние в Овен има опасност от изблик на негативни емоции и агресия: не са изключени схватките.
 • Трябва да се избягват места и хора, където са вероятни конфликти.
 • Рискът от грешни решения се увеличава поради прибързани и необмислени действия.
 • Трябва да се внимава – рискът от битови и производствени наранявания се увеличава.
 • Също така, новолунието в Овен не е подходящо за сватба, нови запознанства и първи срещи. Връзките, които започват по това време, в бъдеще могат да станат конфликтни.

Какво да правим

Новолунието в Овен е чудесно време за почти всеки ритуал, свързан с внасянето на това, което липсва в живота. 

Нощта на пълнолунието е известна със своята красота, лечебни сили и фантастична енергия за магия. Енергията на пълнолунието е много мощна магическа енергия. В различни култури и вярвания има много ритуали за дните на пълнолуние.

Пълнолунието е време, което можете да използвате за изцеление и красота, гадаене, привличане на любов, късмет и укрепване на всички ваши желания. Магически ритуали при пълнолуние могат да се извършват в нощта на пълнолунията и лунните затъмнения, както и през деня преди точната фаза и деня след нея, т.е. те могат да бъдат направени в рамките на три дни.

Ритуал с талисмани

Напълнете купа с вода и я поставете на пълнолуние за една нощ. На следващия ден използвайте тази вода, за да прочистите талисманите си и да ги съживите с лунната енергия. Тази вода не само почиства талисманите, с нея можете да измиете лицето си, така че лунната вода да ви освежи и зареди с магическата си магическа енергия.

Ако искате да подобрите енергията на вашите талисмани, можете да ги поставите на перваза на прозореца под светлината на луната през нощта или да ги поставите в кристална купа с вода, така че те да се зареждат с енергията на пълнолунието.

Любовен ритуал

Ако сте в търсене на любов или искате да засилите любовта, която вече е в живота ви, тогава пълнолунието е времето за любовен ритуал. В нощта на пълнолуние пригответе червени или розови камъни, можете да вземете бижута с камък. 

Поставете камъните в червен керамичен буркан или стъклен съд. Напълнете буркан с вода и го поставете на лунната светлина. След това поставете три червени свещи около съда и ги запалете. Пламъкът на свещите трябва да гори на фона на луната. Дори Луната да не се вижда зад облаците, тя все още е на небето, ритуалът така или иначе работи.

Погледнете огъня на свещите и луната и се съсредоточете върху намерението си да намерите или укрепите любовта. Помолете Луна да ви донесе любов, психически или на глас. Трябва да повторите молбата си девет пъти, тук е важен ритъмът – всяка молба се произнася по време на вдишване. След завършване не гасете свещите веднага – оставете ги да изгорят за известно време.

Ритуал за пари

Пълнолунието благоприятства просперитета. В нощта на пълнолуние поставете портфейла си под светлината на пълнолунието и го отворете, за да получите лунна енергия. Този ритуал няма да ви донесе милиони, но можете да разчитате на известна печалба следващия месец.

Ако харесвате Фън Шуй, можете да използвате традиционния символ на парите Фън Шуй – фигурка на жаба или крастава жаба. Според легендата това митично същество се появява в нощта на пълнолуние близо до къщата, която скоро очаква изобилие – било то богатство или добри новини. Поставете този символ през нощта на лунната светлина, а на сутринта го върнете обратно или поставете фигурата на жабата на входната врата за известно време.

Ритуал за изпълнение на желание

Пълнолунието има висок потенциал, който влияе върху изпълнението на желанията. Напишете желанието си със сребърна писалка върху бяла хартия и след това изгорете хартията в пламък на свещ. Този ритуал е най-добре да се прави в нощта на пълнолуние.

Медитация при пълнолуние

Медитациите при пълнолуние имат специална енергия. По това време се свързвате с енергията на Луната и я възприемате изцяло. Добре е да медитирате, докато сте на лунна светлина.

Гадаене при пълнолуние

При пълнолуние способността за получаване на информация на интуитивно ниво, чрез комуникация с фините светове, се увеличава многократно. Следователно гадаенето на пълна луна се оказва особено точно. Всичко, което искате да знаете и разберете за живота и любовта си, ще ви бъде разкрито чрез гадаене.

Добър избор би било гадаенето онлайн, където можете веднага да получите отговор на въпроса си: карти Тароруниоракулгадаене за любов.

Превод и редакция: burgascity.com

1 коментар

 1. ЗАЩО ПО-ГОЛЯМАТА ЧАСТ ОТ СТАТИЯТА Е ЗА ПЪЛНОЛУНИЕ???? Днес НАСТЪПВА НОВОЛУНИЕ, демек НОВА ЛУНА.!!!!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular