събота, април 10, 2021
Начало българия България 8-годишният Владислав помага на незрящата си майка да открие света, “Бригада Нов...

8-годишният Владислав помага на незрящата си майка да открие света, “Бригада Нов Дом” ще преобрази дома им

“Тази жена има по-силен дух от зрящите хора”, споделя певицата Мими Иванова, която ще подкрепи каузата на предаването в епизода

Новият епизод на “Бригада Нов Дом” – в четвъртък от 21:00 ч., ще срещне зрителите на bTV с една изключителна незряща жена – Лилия (32 г.) и слънчевото й дете – Владислав (8 г.). Със силата на духа, вярата, философията си за живот и благодарността, която умеят да изпитват, двамата могат да са пример за всички пред малките екрани. В епизода, майсторите от бригадата ще имат много работа, за да успеят да преустроят и ремонтират апартамента така, че от малката им кухня да направят детска стая, а зрителите отново ще ги видят силно мотивирани да се справят. “Някаква светлина извира от тази жена”, ще отбележи Мария Силвестър, а Влади Караджов ще се впечатли от мъжкото поведение на малкия Влади и ще възкликне: “Знаех си, че всички Владковци са готини хора”. Детето е този, който всъщност “показва света на своята майка”, която е “малко по-различна от другите майки, но е най-добрата на света”. Влади не спира да рисува картини за нея и мечтае очите й да се оправят. Въпреки съдбата и трудностите в живота, Лилия не се оплаква, не е гневна, а точно обратното – тя е много позитивна, усмихната и слъчнева и метчае да види как детето й расте.

Това е едно от най-вълнуващите предавания, в които съм участвала и съм много щастлива от това”, са думите на любимата и на Лилия певица – Мими Иванова.  Тя с радост ще се включи в каузата на предаването, впечатлена от силата на тази жена. Голямата ни изпълнителка ще изненада майсторите и Мария Силвестър с една от най-известните си песни и с появата на съпруга й Развигор Попов, когото зрителите ще видят насред ремонта. Ще видят и как Мими Иванова се справя с винтоверта и с четка в ръка в един от най-вълнуващите епизоди на “Бригада Нов Дом” гледайте  този четвъртък от 21:00 ч. по bTV.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular